Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wyrzezbienie 6paka przed ciaza pomoze na wyglad brzucha po ciazy

Polecane posty

Gość gość

z ciekawosc**pytam, chce zapisac sie na silownie, slyszalam kiedys ze pomaga na miesnie i ze sie nie rozlazi brzuch, prawda to?

Gość gość
podbijam. mam też pytanie o kremy na rozstępy, które najskuteczniejsze i jak je stosować? cena nie gra roli!

Gość wale z grubej rury
Pytasz Polki o cwiczenia? Jak widac zero odpowiedzi, to temat calkowicie im obcy, przeciez w ciazy trzeba utyc, spasc sie, a potem z duma opowiadac jak to ciezko dbac o siebie przy dziecku :D :D

Gość gość
Mięśnie brzucha zawsze się przydadzą, ale na wygląd po ciąży nie ma to znaczenia, tzn. gwarancji nie ma, że będzie ok. Na rozstępy nie ma silnych, i żadne środki temu nie zapobiegną, ani ich nie usuną.

Gość gość
im lepszy stan mięśni tym szybciej wrócą do siebie po ciąży

Gość kkkkkkkkkkkk
Moja kolezanka urodzila niedawno, ma 34 lata, cala ciaze smarowala sie kremem na rozstepy, 2-3 razy dziennie, jak mawiala omijala tylko glowe i stopy, miala lekkiego swira na tym punkcie. No i ani jednego rozstepa nie ma, choc brzuch miala ogromny. Nie wiem czy to od kremu czy geny, ale lepiej czyms sie smarowac, nawet jesli by to mialo tylko poprawic nawilzenie. Niestety jednak nie pamietam nazwy tego kremu, jedynie wiem ze nie byl najtanszy.

Gość facetkaaaa
A jak cwiczyc w ciazy, dlugo mozna np brzuszki?

Gość gość
w ciąży nie,ale przed zajściem owszem ;) mój brzuch szybko wrócił to swoich pierwotnych rozmiarów.Jeśli przed ciążą byłaś aktywna fizycznie, dbałaś o swoją figurę, a tym samym Twoje mięśnie są jędrne i mocne, Twój brzuch może dłużej pozostać niewidoczny. Stan mięśni wpływa również na wygląd brzuszka. Jest on zgrabniejszy, bardziej okrągły i optycznie mniejszy niż w przypadku kobiet, które za ćwiczeniami nie przepadały

Gość facetkaaaa
O, i to jest konkretna odpowiedz :)

Gość gość
Tak jak pisze 21:57: mięśnie będą lepiej podtrzymywac brzuch w ciąży i to, co zistało z niego bezpośrednio po. Szybciej wrocisz do formy.