Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka26

Oszukana

Polecane posty

Gość Gośka26

Czy relacje po ślubie z mężem ulegają zmianom??Jesteśmy dwa tata po ślubie, a czuje jakbym mieszkała z kimś obcym. Mąż nie pomaga mi w niczym:dziecko(dwuletnie), zakupy, sprzątanie, gotowanie,prasownie-wszystko na mojej głowie, w niczym mi nie pomaga.Uważa,ze to mój obowiązek.Chciałabym wrócić po urlopie wychowawczym do pracy,ale obawiam się,czy poradzę sobie z takim natłokiem obowiązków.Po ślubie relacje uległy zmianom ,uważa że należę do niego.Czy powinnam pogodzić się z tym że mam robić wszytko i być z tego zadowolona,czy walczyć, może nawet odejść?Również myślę o tym.Podpowiedzcie,proszę.

Gość gość
spróbuj z nim pogadać,powiedz co ci się nie podoba,zobacz jak zareaguje,jeśli spokojnie i będzie chciał jakoś się dogadać aby zorganizować wasze współżycie ,na równych zasadach to ok,jeśli zareaguje złością ,agresją lub wcale... no to musisz się zastanowić czy chcesz całe życie być służącą przy stole swego pana i władcy ,powodzenia I żeby nie było że baba jakaś cięta na chłopów się odezwała lub feministka...jestem facetem :)