Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rejestracja u dentysty w przychodni

Polecane posty

Gość gość

Proszę napiszcie i jak wygląda rejestracja na kasę chorych w normalnej przychodni, mam 26 lat i aż wstyd się przyznać, że u dentysty bylam raz w życiu ( w niemczech prywatnie ), ile się czeka na wizytę ( bez bólu ) i jakie są dodatkowe koszta typu plomba, znieczulenie. Z

Gość gość
na NFZ to chyba tylko przody leczą a i tak jak chcesz jakiś lepszy materiał to trzeba dopłacać. Do przychodni do dentysty chodzą chyba tylko ludzie przymuszeni sytuacja finansową. Jesli masz trochę grosza to zdecydowanie lepiej iść prywatnie. Taka jest smutna prawda o leczeniu zębów

Gość gość
ja całe życie chodzę do przychodni i będe póki ta dentystka będzie ,no kurcze taka dobra kobieta że boje się iść do innej i w dodatku nie mogę narzekać na nic ale powiem ci że nie wiem ile się czeka ale myślę że długo ja mam zawsze automatycznie zapisaną co 5 mies ale ja nie mam zębów do leczenia tylko na kontrolę . zawsze możesz powiedzieć że z bólem to z automatu cię przyjmą i od razu sprawdzą ci zęby .

Gość gość
Nigdy nie poszłam bo przodek mam śliczny ,gorzej z tyłem...;/ Do lekarzy chodzę tylko praktycznie prywatnie ale dentysta to już większy koszt i nie ukrywam szkoda mi pieniędzy.. Jak dostanę znieczulenie to chyba zbytniej różnicy nie będzie jeżeli chodzi o ból.. ? Jak chodzi o lepsze plomby to mogę dopłacić,bez problemu i tak wyjdzie mnie to taniej...

Gość gość
za znieczulenie chyba też zapłacisz