Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selena_91

CZY LUDZIE WRACAJĄ DO SIEBIE

Polecane posty

Gość Selena_91

PO LATACH?

Gość gość
Po ilu np ??

Gość Selena_91
no tak ogólnie. Po kilku, kilkunastu.... Np. wielka szalona miłość, później rozstanie strach przed tym, że bedzie coraz gorzej,inny zwiazek niby lepszy,a później bach spotkanie i poczatek nowego lepszego zwiazku tych samych ludzi?

Gość gość
zgłupiałaś kobieto, nie ma czegoś takiego. z twojej strony, to tylko strach, że on cie nigdy już nie pokocha, a z jego strony, jak zwykle - zabawa.

Gość gość
wątpię

Gość gość
nie uogólniajcie, czasami się zdarza, niezwykle rzadko, a tak wgl to wątpię w sens istnienia takiego związku, chyba że z innych niż uczuciowe pobubdek ;)

Gość Selena_91
słyszalam takich przypadkach, ale ciekawi mnie jak to wyglada w praktyce. U mnie jest tak, że znalismy się 10 lat dopiero dwa lata temu zaczelismy byc razem, on naduzywał i kłócilismy sie o glupoty, teraz nie jestesmy razem od dwóch tygodni ja wyjechlam za granice i nasuwa się pytanie, czy to co wypisuje, że kocha, że bedzie czekal na mnei tyle ile trzeba, żebym dała nam szansę jest prawdziwe, czy zaraz znajdzie kogos na moje miejsce, wiem, ze nie powinno mie to juz obchodzic, ale kocham go tak samo z tym, że chce zeby sie otrzasnal z tego i zmienil soje postepowanie, co myślicie? Jestesmy dorosli ja mam 23 lata on 28.