Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAteusz_28lat

Czy 28 lat to już czas aby szukać dziewczyny pytajnik

Polecane posty

Gość MAteusz_28lat

jak myślicie dotychczas byłem zajęty pracą wcześniej studia, teraz mam jakąś tam średnią pracę, która przynosi mi dochód ok 10 tyś miesięcznie, mam mieszkanie na kredyt, średni samochód. Obawiam sie tego kredytu nie wiem czy szukać dziewczyny dopiero jak go spłacę czyli za jakieś 5 lat, ado tego chciałbym jeszcze mieć jakieś lepsze auto, boje sie zakładać rodzinę bo wiadomo, że to są koszty, a takie mieszkanie w kredycie można szybko utracić i potem wylądować na bruku, a tego bym nie chciał. Dziewczyny czasem mnie zaczepiają troche porozmawiam z nimi, ale boję sie pójść krok dalej bo nie chciałbym dziecka wkońcu to spora odpowiedzialność i wydatek, a mieszkanie jak pisałem niepewne, pozatym przydałoby sie pewnie większe jakbym miał mieć swoje dziecko ono musiałoby mieć zabawki, ubranka, chodziłoby do przedszkola potem do szkoły, a to pewnie kupa pieniędzy nie wiem czy dam radę. Wiele moich koleżanek zostało samych z dzieckiem i widze jak im ciężko wiązać koniec z końcem. Jak myślicie jaki jest najlepszy wiek na założenie rodziny ?

:D chłopie a kto ma lepiej wiedziec niż Ty kiedy założyć rodzine to twoje życie jest, a te 10 tys to chyb ana wabik napisałeś :D bo ja za 1,5 utrzymuje rodzinę