Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pekniecie krocza. Jak jest potem z seksem

Polecane posty

Gość gość

Jestem 3 tygodnie po porodzie. Ogolnie porod super. Szybko poszlo.Skurcze parte na 3 razy. Lekarz powiedzial ze nie trzeba zakladac szwow. Nie bylam nacinana. Mowil ze sa lekkie otarcia. Przez tydzien czulam dyskomfort i szczypanie przy sikaniu. Zastanawiam sie tylko jak to wplynie na zycie seksualne..czy nie bede za luzna? Sa mamy ktorym peklo krocze i nie byly zszywane a mimo to odczuwaja przyjemnosc z seksu?

Gość gość
jak nie pekłaś i cie nie nacinali to w czym rpoblem bo nei czaje

Gość gość
Ja przy pierwszym porodzie pękłam przy drugim mnie ciachnęli i powiem Ci ze zdecydowanie więcej satysfakcji z seksu mam po drugim porodzie . Nie wiem od czego to zależy czy mnie lepiej zszyli czy po prostu to Tylko moje wyobrażenie...

Gość gość
Sa 4 stopnie pekniecia krocza. Otarcia wewnatrz pochwy tez sie do tego zaliczaja. To najlagodniejszy stopien.

Gość gość
ok - nie wiedzialam :) ale wydaje mi się, że jak byłaś tylko obtarta, to nie powinno być problemu. ja byłam nacinana, ale łądnie mnie zszyli i jest jak było przed. jedynie to to, że nie mam checi na seks... ale to już inne problemy :/

Gość gość
I dlatego zastanawiam sie czy moja pochwa nie bedzie za luzna:/

Gość gość
UA rodzilam dwa mies temu Nie nacinali mnie i nie peklam zero szwów dziecko 3250 Sex ok powiem tak na pewno ja mam większa przyjemność niż przed porodem chodzi mi o mocniejsze orgazmu a z luzow ja nie czuje maz mówi ze tez nie, jedynie conzauwzylam to jesli wex trwa dłużej niż dwie godz co zdarza nam się często to później jak hiore prysznic to czuje ze tam na dole jest hmm jakby szerzej nie wiem jak to nazwać po kilku minutach wraca do normy:-)

Gość gość
To mnie troche pocieszylyscie:) dzieki.

Gość gość
hmm sex ponad 2 godziny, pozazdrościć

Gość gość
22.08 czego???Ze facet ma problem by dojsc :D

Gość gość
spokojnie pochwa nie bedzie za luźna

Gość gość
a jak ma dojść skoro wali w czarną dziurę ?

Gość gość
Te które nie pękły ani nie były nacinane, to niezłe lochy muszą mieć skoro dzieciak tak łatwo wyszedł :O A potem ma radochę, że chłop wali w nią dwie godziny :O Jesteś tak luźna, nie może dojść :O Dwie godziny bzykania jak pierdziele :D

Gość gość
mnie nacieli dosc pokaznie (lekarz jak zobaczyl, to do poloznej:ale pani zaszalala z tym nacieciem... Pamietam, ze az mnie to otrzezwilo ) i dodatkowo mialam peknieta szyjke macicy... Pewnie zaraz przeczytam, ze bzdury wymyslam bo tak naprawde mam wiadro miedzy nogami :P ale po porodzie latwiej u mnie o orgazm. Satysfakcje z seksu mam wiec nawet wieksza niz wczesniej. Maz tez nie narzeka, twierdzi ze nie czuje luzow :P i wciaz musi sie nieraz nameczyc, zeby nie skonczyc po paru minutach... choc wiem, ze troche luzniejsza musze byc, ale zauwazam to podstawie tamponow, a nie seksu,