Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa cera

Skuteczne sposoby na zaskórniki

Polecane posty

Gość problemowa cera

Dziewczyny kochane, jakie macie skuteczne sposoby na zaskórniki/wągry? Są czarne, mam ich sporo w strefie T. Na nosie są najbardziej widoczne i jakby odstające a na czole/brodzie są jakby pod skórą. nie wiem jak to wytłumaczyć ;) Może wiecie o co mi chodzi. Stosuje płyn micelarny ale nic nie pomaga. Próbowałam domowej maseczki z żelem do mycia twarzy i solą(?) już pewna nie jestem ale ta też mi nie pomogła. Pillingi nic nie dają. Co robić? Gdzie szukać pomocy? Chciałabym sie tego pozbyć raz a porządnie :/

Gość gość
Tutaj czytaj (i w ogóle całe to forum, to skarbnica wiedzy o pielęgnacji): www.laboratoriumurody.pl/forum/calkowite-usuniecie-zaskornikow,t11532.html www.laboratoriumurody.pl/forum/bardzo-uporczywe-zaskorniki,t12179.html

Gość gość
Idz na zabieg mikodermabrazji korundowej

Gość gość
pasta cynkową samaruj

Gość gość
nie jest łatwo je usunąć. Żadne domowe peelingi nie pomogą. Sama mam zaskórniki od wielu lat, wiem co mówię. Jak ktoś ma do tego skłonności to nawet jak to jakimś sposobem usunie to bardzo możliwe, że to wróci.

tez chetnie poczytam o sprawdzonych domowych sposobach czy tez maściach. mi troche pomogl ostatnio zabieg enzymów u kosmetyczki, ale nie ukrywam, ze wolalabym miec w zanadrzu cos, co rozprawi sie z tym cholerstwem!

Gość gość
Uzywam na noc krem z kwasami i to jak na razie mi pomaga :)