Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspólne kompiele do kiedy

Polecane posty

Gość gość

witajcie do kiedy wy lub Wasi partnerzy kompaliście się razem z dzieckiem?

Gość gość
tak po roku

Gość gość
zapytaj sie na najblizszej lekcji jezyka polskiego, to chyba w poniedzialek? chyba ze konczysz gimnazjum w trybie zaocznym, przez ciaze i porod?

Gość gość
moja ma 19 miesięcy, do dzisiaj kąpiemy się razem, mamy dużą wannę - to dla nas fajna forma spędzenia ostatnich wspólnych chwil dnia razem, wariujemy w wodzie, wygłupy są, trochę przytulania :) dziecko zaczyna interesować się sznurkiem tatusia i szczypie mnie w cycki, ale po pytaniu "a to to?!" dostaje odpowiedź, potem wraca do zabawy i jest ok. Jak zacznie odczuwać wstyd jako większa dziewczynka to chyba wtedy będzie się kąpać sama.

Gość gość
Kąpać kąpać, kocham cię :)no a do autorki - od 2 miesiąca spokojnie.

Gość gość
Literki pytałam do kiedy nie od kiedy :)

Gość gość
07.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość zapytaj sie na najblizszej lekcji jezyka polskiego, to chyba w poniedzialek? chyba ze konczysz gimnazjum w trybie zaocznym, przez ciaze i porod? Tobie też proponuje wrócić na naukę czytania ze zrozumieniem :] Ten kto nie popełnia błędów tak naprawdę nie żyje.

Gość gość
a wy tak na golasa? przy dziecku? o nie, nigdy, okropność. dziecko pływa z waszych brudach i wydzielinach. bleee

Gość gość
brudach??? no bez jaj... ja się kąpię z 2 naraz i dzieci to kochają:P 15mc i niecałe 3 lata, jak mam @ to mąż się z nimi kąpie, i co że nago??? nie patrzę na moje dzieci jak na obiekty seksualne, one na mnie też nie i nie widze w tym nic obrzydliwego... jak młodszy będzie sam dobrze radził sobie w wannie to będą się pluskać beze mnie, czyli już niedługo:)

Gość gość
ja jak miałam jeszcze 6 lat to kąpałam się z mamą, nie widze w tym nic zdrożnego. Z bratem ciotecznym tez mamy zdjęcie ze wspólnej kąpieli, ja mam wtedy 9 lat a on 7. DZieci to dzieci

Gość gość
gość 07.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość zapytaj sie na najblizszej lekcji jezyka polskiego, to chyba w poniedzialek? chyba ze konczysz gimnazjum w trybie zaocznym, przez ciaze i porod? Tobie też proponuje wrócić na naukę czytania ze zrozumieniem :] Ten kto nie popełnia błędów tak naprawdę nie żyje. ] no widze, ze w tej szkole o czytanie ze zrozumieniem tez mozesz sie pytac, bo mimo udzielania rad, nie masz pojecia co wczesniej przeczytalas.