Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efekt emigracji Tuska

Dlaczego tak jest ze dwudziestojednolatka jest w ciąży z 50 latkiem.

Polecane posty

Gdzie ta moralność ludzka? Kim sa dzisiejsze dziwczyny ze daja sie takiemu staruchowi nie obrażając 50 latkow? Mloda jest piekna jak modelka choć w lbie siano miala. On bardzo grzeczny pomocny orzyjacielski ale ze taki glupi.

Gość gość
Dlaczego głupi? Jeżeli bzyknął 21 latkę to znaczy, że mózg mu funkcjonuje całkiem nieźle. Chciałbym, żeby mój funkcjonował tak dobrze w wieku 50 lat :)

Gość ZAZDROSNIK2222222
A poza tym miała chrapkę na takiego w wieku 50 lat to pewnie zazdrościsz bo ty ani dziś ani za 50 lat :classic_cool:

Gość gość
gdzie ? kto ?

ZAZDROSNIK2222 nie zazdroszcze bo wlasnie skupiam sie nad kazda turbulecja w moim brzuszku. Kopie.

on i ona. Niemcy.

Ja to chyba staroswiecka jestem bo siebie dslam tylko mężowi.

Gość gość
Przyeszlo ci do głowy, ze osoba 21 letnia jest dorosła i to z kim sypia to jej wybor i jej sprawa. Poza tym cóż za hipokryzja z twojej strony. Jakby ci zadac pytanie czy wnętrze ważniejsze czy atrybuty zewnętrzne, to byś się oburzala na brak moralności i płytkość osob, które kierują sie tym drugim. A dokładnie sama to robisz we wstępnych słowach swojej wypowiedzi (gdyż wiek to atrybut zewnętrzny, dany przez obozie, jak i wygląd). Przepraszam, pewnie nie świadoma hipokryzja, tylko raczej kompletna nieumiejętność logicznego myślenia. A także zauważenia sprzeczności we własnych wypowiedziach. Co świadczy o tym, ze nie są to twoje przemyślane i wypracowane poglądy, a bezmyślne powtarzanie frazesow za otoczeniem.

Bezmyślnie powtarzanie frazersow? Sory ale może i jestem egoistka ale dziewczyna co ma 21 lat i pieprzy sie z takim 50 latkiem jest dla mnie zerem. Nie ma żadnej swojej wartości. Bo nie wierze za żadne skarby by on ja pociagal. Czysty egoistyczny seks gdzie na 30 osobowy zsklsd oracy on moze z 5 babek juz przelecial. Ale schadzki nie schadzki wszyscy sa rodzina.

21 lat i brak wiedzy o antykoncepcji? Nie wieze ze systematycznie ja bzykal. Dziewczynka sovie zrujnowala zycie. Ona ma mlidszego swojego ojca niz ojca swojego dziecka. Obrzydliwe to. Wybacz.

Gość gość
A jaki dokładnie masz dowód na potwierdzenie twoich slow? Bo to, ze w cos 'nie uwierzysz za żadne skarby' (których ci zresztą nikt nie oferuje) lub subiektywna opinia typu 'jest zerem' to dokładnie to: subiektywne opinie. Bez przeslanek, dowodów, czy tez wzięcia pod uwagę aspektów konkretnego przypadku. Masz oczywiście prawo do swojego subiektywizmu, w końcu jest wolność słowa. Ale racjonalnych podstaw on nie ma. Oczywiście, mogą, i zapewne są przypadki, które pasują do twojej opinii. Ale to nie wynika z tego ze to stwierdzenie można na ciągnąć na wszystkie sytuacje, gdzie mamy podobne parametry. Idź na kurs statystyki, to bardzo pomaga w nauce logicznego myślenia. I do terapeuty, żeby z analizować przyczynę twojej złośc****owodzenia w rozwoju osobistym :-)

Gość gość
Poza tym nikt nie zasugerował, ze jesteś egoistka. Wiec albo jest to kolejny dowód na to ze wyciagass wnioski bez przesłanek ku nim albo nie rozumiesz zakresu pewnych slow. Wiec do statystyki i psychoterapii można dodać jeszcze słownik języka polskiego. Nie martw się, można się sporo nauczyć, jak się za siebie wezmiesz.

Uf uf uf kogos to bardzo poruszylo. Czyli jednak całkiem normalne jest ze 21 dziewczyna ma dziecko z facetem w wieku swojego ojca. Ku czemu ten świat schodzi?

Gość gość
Zgodzę się z Tobą że facet jest głupi. To że bzyknął młode ciałko to rozumiem ale że gumki nie założył to już nie.

Gość gość
A co nie widzisz,ile pięknych,dziewczyn jest w związku z dużo starszymi facetami.Najczęściej to faceci są z Francji,Włoch,Niemiec lub Holandii. Pracuję w hotelu,to wiem.

Akurat ona i on sa pokakami.

I oni nie sa w związku nie mniej jednak powiedział ze sie nia zaopiekuje.

nie wiarygodne a jednak możliwe, eh.