Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnjbcxc

Czy e papieros faktycznie pomaga rzucic palenie? Doradźcie

Polecane posty

Gość bnjbcxc

jeśli ktoś pali nałogowo powiedzmy od 30 lat....jest szansa że zrezygnuje zupełnie z normalnych papierosów??

Gość gość
Moj tato palil wiele lat.Na zeszla Gwiazdke kupilam Mu tego e-papierosa,by bylo zdrowiej i taniej.Troche popalal,ale mowil,ze smak nie taki,ze jakos dziwnie,tak jakby dlugopis palil.Ladowalam go tylko 2razy.Tata palil coraz mniej,a niedawno powiedzial,ze jak mam chetnego,to moge tego papierocha odsprzedac.I nie pali.Nie wiem,czy to kwestga silnej woli,czy niecheci do tego "e".Kiedys znajomy poczestowal tate normalnym papierosem.2machy i zgasil.Potem powiedzial,ze ten normalny tez mu juz nie smakuje.

Gość bnjbcxc
a może ktoś z was spotkał się z jakimiś danymi statystycznymi w tym temacie..jeśli takie są. ile osób rezygnuje z palenia bądź je ogranicza

Gość gość
Normalnych spalam 10 na dobę. E-papierosa trzymam non stop w dziobie. Które w takim przypadku mniej szkodzą? Chyba normalny, ale e wychodzi taniej.

Gość gość
Jak tak rzuciłam. Co prawda nie paliłam 30 lat a 8 ale udało się. Na początku jest bardzo ciężko bo to jednak nie to samo. Nie poczujesz tego "uderzenia" w płuca jak przy normalnym, ale po ok 5 dniach już jest ok. Po kolejnych normalne papierosy śmierdzą niemiłosiernie, kolejny moment to ten kiedy zauważasz że w sumie nie potrzebujesz już niczego :) Ja polecam!

Gość gość
Jak można rzucić palenie wciągając nikotynę, no zastanów się? Wciągasz jej jeszcze więcej i więcej, nie rozstajesz się z tym gównem, bo wydaje ci się, że możesz dmuchać bezkarnie w nos przechodniom, sąsiadom, uczestnikom transportu miejskiego. Nikt nie wyszedł z uzależnienia paląc e-papierosa. Nie wciągasz tylko większości szkodliwych substancji, ale jarać będziesz zawsze. Banda debili.

Gość gość
nie pomaga i ogolem jest do niczego poczatek nawet fajnie sie pali a potem juz nie i gardlo boli

Gość gość
oczywiście ma największą skuteczność ze wszystkich metod odstawiania tytoniu

Gość Turkan
zalezy Dla mnie palenie e-papierosa to czysta przyjemność ! zaczynałem od nawyższych stezen e-fajek teraz pale 6 mg wiec schodze z nikotyny coraz nizej. Ale smaki takie pyszne sa a ja nie smierdze ! Ciekawa promocje zrobil mylime na gropunie, dla wszytskich zainteresowanych i efajki i olejki w świetnych cenach a firma godna uwagi - mam ja i pale

Gość gość
O tej promocji piszesz http://gruper.pl/x.php/1,62393/Produkty-Mylime.pl-zestaw-elegancki-e-papieros-Lime-Start-R-z-liquidem-10-ml-wraz-z-przesylka.html?ic=lime&ics=search ? Jakościowo dobre są te papierosy? Nic się z nimi nie dzieje?