Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezerwatywy kupił 3 a są tylko 2 gdzie ta 3?

Polecane posty

Gość gość

Z mężem jestem już 7 lat ostatnio wraca i mówi że kupił prezerwatywy a nigdy nie używaliśmy, dziś przy sprzątaniu zobaczyłam że opakowanie jest rozpakowane, nie ma tej dodatkowej folii i zamiast 3 sztuk są tylko 2, co o tym myślicie? Moim zdaniem ewidentnie gdzieś umoczył ale czemu one są w domu?

Gość gość
jak nigdy nie używaliście to może chciał przymierzyć?

Gość Felixtus
dobra, nie zwalaj winy na męża i przyznaj się bez bicia co zrobiłaś z gumką, kogo zaprosiłaś na kawę ? odpowiadaj szybko i nie kłam !

Gość gość
Zadzwoniłam i spytałam gdzie jest ta trzecia a on że jest, że wrzucał ale jakim cudem wrzucał skoro sa chyba zawsze zalokowane dodatko foliom? Po co nagle prezerwatywy skoro od 7 lat nigdy ich nie było? Jestem pewna że mnie zdradził ale nie jestem w stanie zrozumiec czemu one są w domu?

Gość pklw_kytamrofni
nie da ci tego żona, nie da ci tego matka, co moze dac ci ..... ? :P

Gość gość
W dooopie.:classic_cool:

Gość gość
możecie mi odpowiedzieć co o tym myślicie?

Gość gość
Tam szukaj trzeciej gumy.:classic_cool:

Gość gość
Pomyśl tępa kobito! Jaby kupił prezerwatywy, żeby bzyknąc kochankę, to by sie tobie chwalił i zostawił niepełne opakowanie w domu? Wiem, że 90% facetów jest tępych, ale nie aż tak ;)

Gość gość
zakładał podwojnie zeby przypadkiem nie zaplodnci tak durnej baby

Gość gosc29lat
Jedną zawsze się chowa do portfela.Nigdy nie wiadomo kiedy się przyda.

Gość gość
ty nigdy nic nie rozpakowałaś:)? możne chciał wiedzieć jak wyglądają gumki w tej epoce:) chyba jakby chciał na boku to by ci nie powiedział, nie zostawił w domu. masz inne /poszlaki/:)?

Gość gość
"gość Pomyśl tępa kobito! Jaby kupił prezerwatywy, żeby bzyknąc kochankę, to by sie tobie chwalił i zostawił niepełne opakowanie w domu? Wiem, że 90% facetów jest tępych, ale nie aż tak" TO CZEMU MI WMAWIA ŻE SĄ WSZYSTKIE 3 I ROBI ZE MNIE KRETYNKE?

Gość gość
bo ma w portfelu i odłoży jak wróci?

Gość gość
Moze trzecią juz ma na sobie?

Gość Felixtus
facet wychodzi z domu przed świtem i do roboty jedzie tramwajem , kombinuje aby biletu nie kasować i jak tu zaoszczędzić , z********a w robocie przez 10 godzin aby pieniądze uczciwie zarobić a po powrocie z roboty z******* totalnie dowiaduje się że jednej gumy brak , więc pytam się grzecznie, kogo zaprosiłaś na kawę Zołzo ?

Gość gość
"gość ty nigdy nic nie rozpakowałaśusmiech.gif ? możne chciał wiedzieć jak wyglądają gumki w tej epoceusmiech.gif chyba jakby chciał na boku to by ci nie powiedział, nie zostawił w domu. masz inne /poszlaki/usmiech.gif ?" owszem kompa i telefonu pilnuje że ho ho, mam odczucie jakby się czegoś bał, smsy kasuje pytam kto to a on że niby plus, reklama i td ale jakos nagle skasował a inne reklamy są :d skypa to się boi włączyć jak dzwonimy to z mojego bo on kompa albo w aucie zostawia albo ma inne wymówki a jak idzie z psem i zostawi telefon to migiem wraca po niego. ja nie mam nic do ukrycia i nie chowam niczego bo nie mam się czego bac on chyba tak :)

Gość gość
chodzi na d***** na bank

Gość gość
Ja sadze ze twoj maz testowal wytrzymalosc prezerwatywy.....na kim testowal to juz inna sprawa. :classic_cool:

Gość CIPKA SASIADKI
Co? Gumka? A jest u mnie w środku, w sumie była i wyszła.

Gość gość
Bzdura!Wytrzymalosc gum mozna sprawdzic samemu bez udzialu osob trzecich.

Gość gość
Mój mąz mi wmawia że to ja kogos mam a ja mam odczucie że chce sie tak sam wybronic i odwraca kota ogonem:) mierzy mnie swoją miarką:)

Gość gość
"Moze trzecią juz ma na sobie?" :D :D :D

Gość Zawias32
jestes nic nie wartym workiem na sperme, tyle o tobie wszyscy juz wiemy. na jego miejscu juz bym do domu nie wracal! a 3 prezerwatywa w tej chwili drazy jakas jego kolezanke z pracy, zapewne ladniejsza i szczuplejsza niz ty :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Widze was to bawi a mnie niestety nurtuje :(

Gość dziewczyna starszego
Widzisz teraz jak napisałaś o telefonie i kompie to zmienia postać rzeczy:(

Gość gość
Zawias32 "jestes nic nie wartym workiem na sperme, tyle o tobie wszyscy juz wiemy. na jego miejscu juz bym do domu nie wracal!" BO? JAKIEŚ KONKRETY?

Gość Felixtus
ale pomyśl chwilę, czy normalny facet ukradnie lub wyniesie ze swojego domu prezerwatywę aby bzykać sąsiadkę ?

Gość gość
Zapewne twoj mąż zrobił tak jak kazdy inny: mianowicie nalozyl kondom na glowe tj naciagnal tak nieco ponizej dziurek w nosie napelniajac go powietrzem w ten sposob iz nabieral je ustami a puszczal nosem.Nadmuchana prezerwatywa powieksza sie na glowie do duzych rozmiarow tworzac balon lub nadmuchany rodzaj kasku....zabawa toczy sie dopoki balon ow nie peknie na glowie.Dziekuje.:classic_cool: