Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezerwatywy kupił 3 a są tylko 2 gdzie ta 3?

Polecane posty

Gość gość
alfa hahaha sie usmialam kazdy jest wierny jak pies hahaha chciaabyn miec takiego dobrego kolege ktory by mi opowoedzial jak to wszystko wyglada z ich punktu patrzenia

Gość gość
choc moze z drugiej strony nie warto autorko, ten twoj chlop to jakis gamon jest jesli trzecia gume zuzyl np na boku z jakas to ze nie kupil opakowania i nie wzial ze soba tak zebys ty nie widziala a wyciagnal jedna z az trzech sztuk. no slepy by wyczail rekoma (bez obrazy) ze jednej gumy brakuje a dwa jesli fakktycznie szuka wrazen na boku i ma jeden nr to tez gamon. teraz to albo mozna inny nr kupic i zmieniac kiedy trzrba... a nie stresowac sie ze przyjdzie cos i zeby zona nie zobaczyla. po trzecie ja byn chyba pospisuwala numery z telefonu jakby kiedys zostawil i podzwonila z zastrzrzonego albo bym kupila inny starter i dzwonila by dowiedxiec sie kto tam kryje sie pod drugej stronie. brrutalne ale dobre. bo moze pod imoeniami meskimi kryc sie dziewucha jakas albo ze niby mechanik jakis a tu damski glos sie odzywa po czwarte wsio jasne skoro ci mowi ze ty kogos masz tzn ze ma on

Gość gość
jak dla mnie jasne w p*****e innej baby i nie ma co dywagowac nad tym ze zgubil