Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezerwatywy kupił 3 a są tylko 2 gdzie ta 3?

Polecane posty

Gość kasztaniaczka
oj kotek kotek on ma kobietę na boku bardzo ci współczuję mam wrażenie ze twoje zycie się zawali:( Zawsze bardzo przezywam gdy ktoś tak ma nawet na kafeterii

Gość NAWILŻASZ CIPECZKE JAMECZKE
Jak chcesz to do ciebie wpadne i weźmiemy jedną to będzie kwita? hm? :classic_cool:

Gość kasztaniaczka
a macie dzieci? Może dzieciak wziął chciał zobaczyć i się wstydzi przyznać.

Gość Felixtus
przejdź się jutro do kiosku i kup gumki dwie, połóż na półkę albo do szuflady, ilość gumek będzie się zgadzać i nie ma co kopi kruszyć , bilans wyjdzie na zero

Gość CIPECZKA NOXELI
A może po prostu sobie zwalił w gumie albo walnął poduszkę? No co, MŁODYM JEST SIĘ TYLKO RAZ!

Gość gość
ZAWALI SIĘ? nIE, JA JESTEM TYPEM KOBIETY KTÓRA NIE PŁACZE ZA FACETEM, JESLI ZDRADZA TO ON TRACI NIE JA :) JA ZYSKUJE ŻE CHWAST SIĘ SAM WYRWAŁ:) nigdy nie potrafie i nigdy to sie chyba nie zmieni w moim mniemaniu i toku myślenia czemu ludzIe oszukują a nie maja odwagi powiedzieć prosto w oczy "mam kogoś", "zdradziłem" po co kłamać? Ja wiem, jestem pewna że ta prezerwatywa została zalana, mój mąz nagle po sexie wyskoczył że kupił prezerwatywy a ja dziś po kilku dniach się tym zainteresował. Kupił dla nas i jakos nie używalismy w tym czasie? Ściema:)

Gość kasztaniaczka
to co rozstaniesz sie z nim?

Gość gość
mnie irytuje jego odpowiedz, jesli ja byłabym facetem to jakby moja kobieta zadzwoniła gdzie jest trzecia prezerwatywa to bym nasciemniała że chciałam zobaczyć, nałożyłam cokolwiek a nie wmawiała że jest, że wrzucał ale gdzie wrzucał skoro jest w pudełku gdzie jest napisane sztuk 3 a sa 2?:d niby jakim cudem jak opakowanie jest odpakowane? nie spodziewał się tego pytania i pewnie go zatkało a to sa skutki kłamstwa na biegu:d

Gość gość
kasztaniaczka dobre pytanie :) młoda jestem więc czemu nie?:) Po co mi taki facet? Mam dużo w sobie uczucia, ciepła, szacunku dla innych wiec czemu ma się to marnować na takiego człowieka? Są Panowie którzy zdecydowanie w takiej sytuacji bardziejzasługują rano na śniadanie i kawe do łóżka:) Widac jesli facet ma dobrze to chyba nie jest to na plus skoro miał wszystko a poszedł na bok:) inny to doceni:)

Gość Zawias32
to sa skutki nie klamsta, tylko tego ze jestes nic nie warta, skoro musial sobie znalesc kochanke, skoro go zona nie zaspokaja! a to ze go kontrolujesz - komorka, skype, komputer to juz totalne dno. wspolczuje mu :o moze przynajmniej ta druga jest fajna... 🖐️

Gość gość
Zawias 32 jestes zalosny czyli twoim zdaniem winny jest nie ten co zdradza co ale zdradzany moze autorka powinna go jeszzce przeprosić co? Haha smiech na sali a do autorki fajna babka z ciebie masz racje po co sie przejmowac chcialabym byc taka silna

Gość gość
Zawias32 Kontroluje? Mój komputer jest na widoku jak chce to go bierze, przegląda mojego FB, skypa moje gg jest zalogowane nie mam nic do ukrycia, zapomne telefonu nie biegne jak szalona po niego. Mój mąż czyta moje smsy, odbiera moje telefony, jesteśmy w sklepie ma czasem mój telefon w kieszeni ja afery nie robie a on? Wybacz ale jak on potrzebuje mojej komórki to mu ją dam i zajmuje sie tym co miałam zrobic a jak mi jest potrzebna jego, albo komp mi padł to siedzi obok mnie i sam wszystko wciska, robi a mi nawet nie da wiec to chyba nie ja go kontroluje a on nadmiernie pilnuje telefonu i kompa:).

Gość gość
ja tez mysle ze on przymierzyl tylko a potem wyrzucil bo to sie juz nie nadaje

Gość gość
ja tez kiedys kupilam z chlopakiem a jednego zesmy tylko ogladali sparwdzali woda czy nie peknie i wyrzucilismy bez uzywania....

Gość gość
tak wyrokujecie a może zwyczajnie nie do pudelka,ale do szuflady wrzucił,a może kupił,bo grzybicy dostał z braku higieny,a może to te co jego spowalniają a ją przyśpieszają i chciał sprawdzić najpierw sam,to też się może nie przyznać.Dlaczego zawsze idą te same wnioski,że zdradza,może jednak powód jest błahy,ale wstydliwy,a może nie chce mieć teraz dzieci. Wy tylko zdrada i już.

Gość gość
jeszcze dodam że on jest kierowcą zawodowym i wracał wtedy z trasy, kiedyś tez jak miałam jego kompa to w przeglądarce były strony z kobietami z PL za kase wiec co ja mam sobie myśleć? Kilka lat temu nakryłam go na smsach z inną, okazało się że się z nia chciał spotkać a mi powiedział że niby gdzies ma jechać ale wszystko się wydało i go pogoniłam lecz głupia byłam że sie dałam wtedy uprosić, teraz już się nie da 2 raz tej samej bajki wciskać:)

Gość gość
Pogoniłam go sama wtedy byłam kilka miesięcy i w ciąży, sama się wychowywałam bez ojca i chciałam aby moje dziecko miało tate, ale z czasem zrozumiałam że dla dziecka nie ma co się poswiecac w taki sposób i być z kims kto kłamie i tp bo dziecko widzac skłóconych rodziców szczęsliwe nie będzie, prawda?:)

Gość gość
podstępnie go zwiąż, np. kiedy będzie spal, i torturuj, wtedy się przyzna.

Gość gość
Mało tego, że zdradza, to jeszcze głupi, prezerwatywy do domu przyniósł zamiast wyrzucić.

Gość gość
Ja myśle że zapomniałmoże ich zostawic i już wybiegł na zas abym nie zobaczyła i nie zaczynała ataku :)

Gość gość
Cisz się, że zrobił to w prezerwatywie, przynajmniej nie nabawił się choroby

Gość gość
uzyl z inna?

Gość gość
a wody w niej nie przyniósł, podejrzliwa szmato ?

Gość gość
tez tak mysle, ze przymierzal i moze sie wstydzi powiedziec tego

Gość niebiesko to widze
na bank cie zdradzil/zdradza. mowie to jako facet. jak zdradzalem to robilem dokladnie tak samo z telefonem i komputerem. jak zostawilem tel w domu to bialej goraczki dostawalem. a mowiac ci ze sa 3 na pewno a nie 2, bierze cie za idiotke, ktora nie bedzie drążyła tematu i łyknie scieme

Gość gość
niebiesko to widze a ja czarno to widze :D

Gość gość
Dziś dzwoniłam ponownie mi wmawia że sa 3 sztuki:D

Gość gość
to juz z nim nie mieszkasz? na moj***abskie rozumowanie moze renia raczkowska pojechal

Gość gość
i jesli maz zonie sprawdza smsy czyta, telefon przrglada to znak ze sam ma cos do ukrycia i boi sie ze moze ty tez szukasz na lewo i ze wyczai. potem by zrobil afere a i tak sam np nie lepszy

Gość alfa 007
@"dobre pytanie usmiech.gif młoda jestem więc czemu nie?usmiech.gif Po co mi taki facet? Mam dużo w sobie uczucia, ciepła, szacunku dla innych wiec czemu ma się to marnować na takiego człowieka? Są Panowie którzy zdecydowanie w takiej sytuacji bardziejzasługują rano na śniadanie i kawe do łóżkausmiech.gif Widac jesli facet ma dobrze to chyba nie jest to na plus skoro miał wszystko a poszedł na bokusmiech.gif inny to doceniusmiech.gif" - fajna babka z Ciebie. Tak jak mowisz cos kreci i nie spodziewal sie pytania. Ja znam mnostwo takich akcji. Wez go olej i chodz do mnie , ja jestem wierny jak pies i suzkam zonki.