Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokochać

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie szczególnie do kobiet, ponieważ wydaje mi się że jesteście w stanie lepiej niż faceci doradzić mi w pewnej kwestii. Otóż od 19 roku życia przez 5 lat byłem w związku z cudowną dziewczyną, którą od poznania do teraz traktuje jak miłość i kobietę mojego życia. Niestety pewne względy nas poróżniły i przez to się rozeszliśmy. Ja byłem gotów na wszelkie możliwe ustępstwa ona niestety już nie i tak się stało, że nie jesteśmy już razem. Dla mnie to był ogromy cios, bo oddałem tej dziewczynie całe swoje serce i wszystko co tylko najlepszego mogę dać drugiej osobie ;( W pewnym momencie powiedziałem sobie, że po prostu takie jest życie i trzeba iść dalej. Dwa lata temu poznałem pewną dziewczynę, od roku mieszkamy razem, naprawdę dziewczyna jest super, oczywiście jak każda ma swoje wady ;) ale ogólnie ma złote serce, jest dobra, miła, uśmiechnięta, pełna życia i wiem że mnie bardzo kocha, to ona podniosła mnie z psychicznego dołka, wszyscy kumple mi jej zazdroszczą, a ja nadal rozpamiętuję swoją poprzednią ukochaną i nie potrafię w 100% pokochać swojej obecnej partnerki, nadal noszę zdjęcia byłej, nadal mi się śni, podobno ostatnio wołałem ją przez sen... nie chce tego, bo ranię skarb który mnie się trafił, ale nie potrafię zapomnieć tego co było, jak zapomnieć? jak pokochać całym sobą nową kobietę?

Gość gość
nie pokochasz

Gość gość
skupic się na obecnej, chyba masz za dużo czasu żeby rozmyslac o przeszlosci;_)

Gość Oliviiiiaaa
ja nie rozumiem po co ty z nia jestes??? nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo ja ranisz! jestes po prostu EGOISTA ktory mysli tylko i wylacznie o sobie! kochasz tamta probujesz sie wyleczyc swoja obecna dziewczyna! zreszta takich egoistow jest duzo niestety... skoro nie umiesz pokochac na nowo to jest niestety twoj problem a ty zamiszales w to niewinna dziewczyne, jak tak mozna? jak ty bys sie czul na jej miejscu? tak sie nie robi, jestes nieodpowiedzialnym dupkiem ktory wykorzystuje kobiete i ja rani i widocznie nie jestes swiadomy albo na tyle glupi ze nie potrafisz tego ogarnac! jak skonczysz jeden rozdzial to wtedy dopiero zaczynaj drugi! takie jest moje zdanie na ten temat.

Gość agatttttttttttta
nie możesz tak robić bo skrzywdzisz tą z którą teraz jesteś, rozumiesz że takie rany jak jej zadasz mogą się nawet przez cale życie nie zagoić i uczynić ją kobietą która zawsze będzie się bala zaufać komukolwiek????????????? chyba sobie nie zdajesz sprawy co robisz.... Albo wróć do tej którą kochasz, albo jeśli nie możesz to wybierz się do psychologa i niech C***omoże sie wyleczyć z tej miłości, ale na pewno nie możesz zwodzić kogoś że go kochasz jeśli tak nie jest i to jest najgorsze kłamstwo jakie można człowiekowi powiedzieć - mówić mu kocham Cie gdy tak nie jest. Ohyda...............................

Gość Aga1111111111
Spal te zdjęcia, nie patrz na byłą, zamknij ten rozdział!! Wiesz o tym, ze z nia nie bedziesz to zapomnij i docen to co masz teraz.