Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteśmy oklamywani od lat i oglupiani.. RZĄD MA NAS ZA DEBILI.. Oto prawda

Polecane posty

Gość gość
ha ha, tak od razu? :d na oczy sie nie widzielismy, nic o sobie nie wiemy. :) x marionetka nie jestem, bo widze co jest grane... probowalam juz wyrazic swoje zdanie, to zaraz bylam glupia, wariatka etc... powiedz to tym, ktorzy tego nie widza - przekonamy sie, jak Cie potraktuja. ludzie nie lubia niewygodnych faktow...

Gość gość
polska to taki dziwny kraj. Wszyscy liczą ze bedzie lepiej a nie bedzie. Zmieniajcie sobie rząd czy co tam chcecie. Nic to nie zmieni. Nadal będziecie narzekać bo nadal bedzie wam źle.

Gość gigy
gosc z 07:27 to ja. :) rozwiazanie to chyba konstytucja od nowa i bystre, swieze, otwarte na nowe rozwiazania umysly...

Gość gigy
co do wybsczania - nie wybacze nigdy ludziom, ktorzy mbie krzywdzili swiadomie wiele lat... gdy wybaczamy oprawcom, dajemy im satysfakcje i przyzwolenie na kolejne krzywdy. z takimi zrywa sie kontakt/eliminuje z otoczenia.

Gość gigy
to wszystko to pozorna wolnosc... tak samo z lekarstwami... niby wybor lekow, a wszedzie wciskaja nam ich reklamy, zalecenia ze szczepionki sa obowiazkowe, ludzie i tak beda na nie wydawac lekarstwa, bo choruja, bo cos ich boli etc... :(

Gość gość
No tak masz rację ale ja mam na myśli wybaczanie błahych spraw nie mówię o takich że tam ktoś kogoś zg****ił a ten ma mu wybaczać.. Bo to wiadome że się nie da tak. Tylko gdy ludzie skłóca się ludzi o pierdoły dosłownie odwracając uwagę ich od tego co dzieje się na świecie, i gdy ani jedno ani drugie nie ustąpi..że ludzie nie umieją isc na kompromis,nie umieją się dogadać.. Pomagać tym którzy potrzebują tej pomocy..bez patrzenia na takie osoby z podejrzliwościa..czy napewno jest biedny itp.poprostu pomagać bezinteresownie..mieć szacunek do siebie.. Żyjemy w takich czasach a ludzie z ludźmi toczą wojny jeszcze zamiast wszyscy razem walczyć o nasza przyszłość o przyszłość naszych dzieci to sami pogarszamy tylko tą sytuację która już jest..

Gość gość
Z "teoriami spiskowymi" jak z diabłem - największym jego sukcesem jest wmówienie ludziom, że nie istnieje. Cudzysłów stawiam celowo, gdyż wiele z tych teorii jest dla mnie wiarygodna, ale cóż, skoro w realu nie za bardzo jest z kim o nich pogadać. Ludzie dają się otumanić, poddają się medialnemu praniu mózgów i sami zaczynają je wyśmiewać; albo nie chcą w ogóle rozmawiać na te tematy, bo są leniwi i poprzestają na tej sieczce, zamiast samemu zgłębić dane kwestie - w dobie informacji globalnej uparte trwanie w nieświadomości faktów to ignorancja. Dzięki za ten wątek, pozdrawiam Autora.

Gość gość
7 ,32 dobrze gadasz, jak bym siebie slyszal. Pewnie masz z 50tke:-)

Gość gość
Dokładnie szczepionki obowiązkowe a która mama się sprzeciwi to odbiorą jej dziecko tłumacząc że nie dba o jego zdrowie nie godząc się na szczepionkę która ma rzekomo pomagać i chronić.. I i tak oni zaszczepia to dziecko.. A tak naprawdę nikt nie wie co zawierają te szczepionki co one dają.. Może mają właśnie na celu wszczepianie dzieciom genów jakichś wymyślonych chorób przez nich jak hiv.. Nic niewiadome jak to działa..

Gość gość
Nie mam 50tki póki co +20:p ale bylam wychowywana innymi zasadami niż obecne dzieci i wartości mam ludzi starszej grupy:)

Gość gość
ALEZ Wy glupi..ludzie i nic z tym nie robicie..tylko gderacie..(: ;(

Gość gigy
byl tu kiedys taki watek, ze w jakims kraju lub krajach (Szkocja? Szwecja?), weszlo prawo do zabierania dzieci rodzicom - panstwo ma prawo to prostu zrobic i koniec... :( podobno ma powstac Unia Amerykanska, potem wszystko w jedna calosc, co tlumacza ujednoliceniem waluty, godpodarki... a w praktyce spowoduje ubezwlasnowolnienie umyslowe ,od bankow, rzadzacych ,miejsce gdzie nie ma opcji bycia indywidualista... zrobia ze wszystkich roboty z wypranym mozgiem... :( taka mam wizje, jesli tak dalej pojdzie. o wszystkim, o czym tu pisaliscie slyszalam/czytalam... takze o tym, ze testy na ludziach to wymysl USA, nie Hitlera - byl program na ten temat w ktoryms z kanalow typu Discovery...

Gość i nadal MILCZYCIE Glupcy
POLACZKI Zawsze byly marionetkami dawali soba manipulowac...i do tej pory bez zmian nic sie nie zmienio,nadal sa marionetkami,badz pieskami ktorym rzuca sie kostke i juz zadowoleni..I NADAL MILCZA..

Gość gigy
ja rowniez mam powyzej 20, rozmawiam z ludzmi w roznym wieku, takie otoczenie... wychowalam sie praktycznie sama, nikt mi niczego nie wpoil, cale zycie dzialam intuicyjnie... mam wrodzona ciekawosc ludzi i swiata, zawsze zadawalam pytania i interesowalam sie swiatem, historia, wszystkim po trochu...

Gość gość
Polecam kubigo.pl Zarabiaj przez internet.

Gość gość
08.02.14 gość Sam mam rodzinę która ciężko z********a na życie i gdy pomyśle że takie coś nas czeka płakać mi się chce..poprostu płakać..bo nie mogę sam nic zrobić by zapobiec..bo wtedy albo trafie do więzienia albo wrobią w samobójstwo.. Tak jak Leppera. =========== Życie i śmierć ś.p. A.Leppera jak w lustrze odbijają to, jak zdrowy rozsądek i uczciwość wobec społeczeństwa przegrywają ze zmasowaną kampanią wyszydzania wszystkich i wszystkiego, co może wzbudzić naszą czujność. Do kwestii poruszanych w tym topiku moje podejście było takie samo, jak do Jego słów. Teraz płakać mi się chce nad swoją ówczesną ignorancją i głupotą, a najbardziej nad tym, że dałm się zmanipulować i byłm jednym z szyderców przed ekranem telewizora. Pora się ocknąć, ale po większości niestety prawda wciąż spływa jak po kaczce, więc to, że obudzimy się kiedyś z ręką w nocniku, jest bardzo prawdopodobne. youtube.com/watch?v=pKepDIyVfeQ - Cześć Jego pamięci.

Gość gość
Każdy wie, że amyrykańce coś knują. Jedynie idioc***olscy niczego nie widzą, jak zwykle.

Gość gigy
spadaj z jakimis MLM-i, sa tematy od tego...

Gość gość
7,59 wysun swoja kandydature na prepiera ,bede na ciebie glosowal. Twoi starzy niestracili inwestujac w ciebie:-)

Gość gigy
takze slyszalam o smierci Leppera, na youtube widzialam nawet filmik z wywiadem na jakis czas przed jego smiercia, wspominal ze sie boi czy cos... :( wykoncza slabsze jednostki i te, ktore cos widza/wiedza... x nie wszytkie programy puszczane na kanalach naukowych i podobnych puszczaja prawde... x za duzo tych przypadkow, nie sadzicie? jest tyle niewyjasnionych zdarzen, smierci... czy maja one powiazania z tym, co dzis sie dzieje, bo wiedzieli za duzo?

Gość gość
No to ja tak samo kurcze nawet jak do szkoły jeszcze chodziłam to mało mnie obchodziło czego oni tam mnie uczyli ja sobie sama robiłam życiowe lekcje,doświadczenia,obserwacje i na ich podstawie dojrzewałam..też wszystkiego po trochę w każdej dziedzinie coś musiałam gdzieś słyszeć,czytać itp nawet mój były chłopak zawsze powtarzał mi że ze mną to o wszystkim pogada bo wszystko wiem hehe:) ale ja tak jak ty działam intuicyjnie całe życie..nawet gdy komuś się zwierzałam to nie oczekiwałam rady..bo nie stosowałam rad innych zawsze robiłam po swojemu.. Przejechałam się na tym to trudno wyciągalam wnioski i do przodu i tak ciągle tyle że jestem nerwowa zbyt..choruje na nerwice..co bardzo mnie boli bo nawet gdybym chciała coś działać to choroba mnie blokuje i czasami tak sobie myślę że może oni mi jakoś ta chorobę w mózgu rozbudzili byle bym była zablokowana bo źle by mogło się to dla nich skończyć jakbym ludziom zaczęła oczy otwierać

Gość gigy
ja rowniez mam nerwice, drogi gosciu... i racje ma ten gosc mowiac, ze to kwestia calego swiata, nie tylko Polski...

Gość gigy
czesto mam glupie wrazenie, ze jestem obserwowana... :( to zakrawa o chorobe psychiczna, wiem, ale telewizor do mnie nie gada, glosow tez nie slysze... odsuwam wtedy te mysli od siebie ,choc nie daja mi one spokoju. :(

Gość gość
11.02.14 gigy byl tu kiedys taki watek, ze w jakims kraju lub krajach (Szkocja? Szwecja?), weszlo prawo do zabierania dzieci rodzicom - panstwo ma prawo to prostu zrobic i koniec... smutas.gif podobno ma powstac Unia Amerykanska, potem wszystko w jedna calosc, co tlumacza ujednoliceniem waluty, godpodarki... a w praktyce spowoduje ubezwlasnowolnienie umyslowe ,od bankow, rzadzacych ,miejsce gdzie nie ma opcji bycia indywidualista... zrobia ze wszystkich roboty z wypranym mozgiem... smutas.gif taka mam wizje, jesli tak dalej pojdzie. o wszystkim, o czym tu pisaliscie slyszalam/czytalam... takze o tym, ze testy na ludziach to wymysl USA, nie Hitlera - byl program na ten temat w ktoryms z kanalow typu Discovery... ######### Szwecja, Norwegia oraz Niemcy - tam dzieci odbierane są przez organizację posthitlerowską Jugendamt. Jeśli się przeanalizuje poszczególne przypadki, widać jak na dłoni, że pod płaszczykiem tzw. państwa opiekuńczego często zwyczajnie krzywdzi się niewinnych ludzi (obawy matek z Polski przed otrzepaniem maluchowi spodenek po wyjściu z piaskownicy zakrawają już o paranoję, życie w ciągłym strachu o niesłuszne posądzenia średnio licuje z wolnością jednostki...). Ze społeczeństwa robi się bezwolną masę, co szczególnie w krajach skandynawskich wielu ludziom pasuje, gdyż nie myślą perspektywicznie. Kto pierwszy wymyślił zbrodnicze eksperymenty na ludziach - nie wiem. Ale udowodnionym faktem jest, że taki np. japoński Mengele z Jednostki 731 (film z napisami pl youtube.com/watch?v=_jrifmpz7LA) spokojnie dożył starości i umarł we własnym łóżku w Tokio, gdyż w zamian za podzielenie się sposobami i wynikami eksperymentów okupujący jego kraj jeszcze wiele lat po IIWW Amerykanie zapewnili mu nietykalność.

Gość gość
No tak ja na premiera he:) ale szczerze nawet niewiesz jak miło takie rzeczy usłyszeć choćby od obcej osoby bo ludzie z którymi na codzień przebywam nie rozumieją mnie i wolą robić to co rząd od nich oczekuje i siedzieć cicho.. I strasznie mnie to drażni..bo w ten sposób nic się nie zmieni.. Ja tylko bym chciała jednego by choć raz Polacy się sprzeciwili i nie poszli na wybory..żeby nikt nie głosował.. Tego bym chciała bo jestem ciekawa co oni by wtedy wymyślili bo jestem pewna że wyniki już są z góry ustalane kto wygra itp..a jakby nikt nie przystąpił do głosowania to by mieli problem.. Bo jak mogą dać komuś dane stanowisko jak nikt na niego nie głosował.. Kurde tylko niestety zawsze znajdą się tacy co pójdą i zagłosują..bo się im wmówi że to obowiązek każdego obywatela itp. A główno prawda taki obowiązek.. Jak nie ma żadnego wartego uwagi i porządnego polityka tylko stado świń w rządzie to mamy prawo niechciec wybierać żadnego z nich i nie iść na wybory.

Gość gość
11.02.14 gość Każdy wie, że amyrykańce coś knują. Jedynie idioc***olscy niczego nie widzą, jak zwykle. /////// Jeden z wielu przykładów: w iPhone'ach bateria wbudowana jest na stałe. Polecam film "Eagle Eye" z 2008, też daje wiele do myślenia.

Gość gość
11.02.14 gigy x nie wszytkie programy puszczane na kanalach naukowych i podobnych puszczaja prawde... &&&&&& Zgadza się. Jest to celowe - takie "szumowiny" medialne, czyli wyssane z palca, absurdalne opowieści mają za zadanie zrobić ludziom wodę z mózgu, żeby stracili orientację, co jest prawdą, a co celowo spreparowaną bzdurą. Ponieważ najczęstszą reakcją jest wtedy zmęczenie psychiczne, skutkujące machnięcie na wszystko ręką i wrzucenie fałszywych oraz opartych na faktach teorii spiskowych do jednego wora z napisem "buhaha"...

Gość gigy
ja polecam film I see you - Iluzja. I nie chodzi o efekty specjalne ,bynajmniej... Ukazuje, w jaki sposob moze przebiegac manipulacja milionami - wierzymy w to, co pokaza...

Gość gość
Tak sobie myślę i wiecie co pierwsze co mam ochotę wywalić telewizor przez okno..tak się zdenerwowałam.. Bo przecież tv to jedno wielkie mącenie w głowach ludziom..zakłamanie..itp a potem mam ochotę wylecieć na ulice i zaczac krzyczeć do wszystkich ludzi żeby się opamiętali..żeby otworzyli oczy..żeby stanęli w miejscu..i wkoncu zaczęli walczyć!

Gość gość
J.Kennedy, "Prezydent który powiedział PRAWDĘ" youtube.com/watch?v=2yC62lLbR3U