Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteśmy oklamywani od lat i oglupiani.. RZĄD MA NAS ZA DEBILI.. Oto prawda

Polecane posty

Gość gość
11.02.14 Tak jest i dzisiaj , link z Keneddym wlasnie to mowi

Gość gigy
trhtfy - rowniez pozdrawiam, milego dnia. :)

Gość Od tematu tego
Również serdecznie i pozdrawiam i bardzo jest mi miło że podzielacie moje zdania i tutejsze wypowiedzi.. Tylko wspólnie możemy coś zmienić w tym kraju a jeśli już nie zmienić to przynajmniej choć trochę przeszkodzimy w ich planach i wstrzymamy kontynuację tego.. To jest ważne nie tyle dla nas co dla tych najmłodszych którzy są nie świadomi zagrożenia ze strony świata i rządu.. Tego co robią z ich umysłami..chcą się pozbyć starszych pokoleń za wszelką cenę bo tylko oni mają jeszcze świadomość tego jak było a jak jest.. Chcą się pozbyć umysłow nad którymi już nie mogą przejąć kontroli a te nad którymi kontrolę przejęli to młodzi ludzie i widać co z takich ludzi robią..jaka chołote znudzona życiem..i wogóle nieinteresująca się sprawami cywilizacji..bo mają ,,w****a**'' tak tak takie umysły im się podobają bo siedzą cicho i się nie wtrącają..

Gość gość
Wystarczy przeczytać pierwsze zdani tropiciel by wiedzieć ze macie nierówno pod sufitem Bunkry z kosmitami Haga ha a rząd nie ukrywa tez przypadkiem krasnoludków ?

Gość Górka góra góreczka
No to się jeszcze za jakiś czas zdziwisz jakie bunkry.. O ile ta sprawa wyjdzie jakimś cudem na światło dzienne.. Ale nie nie..pewnie nie wierz w to wierz za to w fałszywy uśmiech tuska bo on porządny chłop..a my świry i gadamy o kosmitach.. Tylko że najgorsze jest to że to jest prawda.. Tylko nie ma raczej szans żeby pozyskać dowody na to..bo rządy w życiu do tego nie dopuszcza by to wyszło na światło dzienne.

Gość gość
Ja też uważam, że obcy są wśród nas. Czy słyszeliście o shape-shifters? To tacy obcy, którzy, gdy zabiją człowieka, przybierają jego kształty. Najprościej rozpoznać ich po twarzach, które zmieniają kształt i nie chodzi tu o mimikę czy napad, tylko taką zmianę, którą widzisz i jest to zniekształcenie, jakiego nie mają ludzie. Obcy pracują wsród nas, nie tylko sobie chodzą. Prezenterka francuskiej tv jest jedną z nich. Ma takie 2, odstające pasy od nosa niemal do czubka głowy - w uproszczeniu - aż do włosów. Tak, jak oglądaliście Star-Treki itp, to ona tak wygląda. Byłam w szoku, jak to zobaczyłam. Nie zdążyłm zapamiętać jej nazwiska. Gdy włączę ten kanał i znajdę, to prześlę imie, nazwisko itd.

Gość gość
Pomyślcie, w USA zabili Kenediego i nic, do tej pory cisza. Zamach i tyle. To czego się spodziewać w Polsce. Nigdy nie zostanie udowodnione, że na naszego Prezydenta, jednego z generałów NATO, szefa NBP itp był zamach. Nasz Prezydent był rzeciwny NWO, chciał wyprostować świat, chciał pięknej, silnej, normalnej Polski i za to go zabili. Nie wolno było rozgrzebywać historii, nie wolno było rozprawiać się z czasem zaborów, 2 wojen światowcyh i komuny w Polsce. Kraj, który obalił komunę miał być tylko symbolem i to wszystko, bo żadnych realnych korzyści z tego. To, że Prezydent Kaczyński chciał zadośćuczynienia za kradzieże, grabienie, niszczenie mienia polskiego za czasów zaborów, 2 wojen i komuny i mówił o tym głośno Niemcom i Rosji, spotkało się z niezadowoleniem i zamchem. Bo historii świata jest kilka. I obecnie kreowana jest inna, taka która z Polski robi kata, a Niemiec wywoliciela i nie od parady tu były obozy śmierci, aby łatwiej było potem udowadniać, że tam gdzie były obozy, to byli mordercy. Jest wybielanie win. A gdyby Prezydent Kaczyński "zdążył" wystawić rachunek za krzywdy wszystkim tym państwo, które nas okradły, to wiecie jaki byłby rumor na cały świat? Nas okradli wszyscy, nawet Ci, którzy nas rzekomo wyzwalali też kradli co popadło i teraz po latach znajdowane są dzieła sztuki, produkty zaawansowanej technologii polskiego autorstwa np. w USA, Niemczech itp, właśnie z czasów wojny, skradzione z muzeów, pałaców, domów, kamienic. I nie ma ani zdania, kto był tym rzekomym właścicielem jakiegoś dzieła sztuki w USA, nagle dobrotliwie zwracanego Polsce. Bo tą historię trzeba ukryć, udawać, że tak nie było. Polska, najbardziej spośród wszystkich krajów, jest uciszana, bo jesteśmy bardzo mądrzy, inteligentni i łapiemy w mig nowości technologiczne i co najważniejsze - to my je konstruujemy. Stąd jeszcze żyjemy i na tle świata w miarę dobrze i nie niszczy się nam jeszcze zbóż, ziemniaków, generalnie plonów, w takim stopniu jak innym krajom, abyśmy wykrzesali z siebie jeszcze jakieś pomysły, wynalazki, np. sztuczną inteligencję, sieci neuronowe, o czym nikt, żadna stacja nie mówi.

Gość gość
Wracając do meritum. W USA nic nie zostało rozliczone za Kenediego. Nic nie zostało rozliczone za wojny inspirowane przez USA i nic nie zostało rozliczone za WTC, a to przecież Ameryka zrobiła zamach na swoich. Czego się mamy spodziewać? Tusk gra tak, jak mu każą, chyba że ma dostęp do tajnych informacji przez przyjaciela Putina. I próbuje sobie na nas. Próbował sobie z ACTA, nie wyszło, potem wprowadził inny akt i się udało, bo o nim jest cicho sza. Probował z zakazem prostestów, wyszło. Trzeba zgłaszać kupę czasu przed, nie wiadomo czy się dostanie pozwolenie i akurat całkiem rzypadkowo np. 11.11 dopuszczane są też prostesty lewicowców, osób cierpiących na homoseksualizm itp, aby były kłótnie i aby był pretekst do aresztowań aktywnych działalczy prawicowych. Czemu o tym nie ejst głośno? Czemu świat nie protestował przeciw Katyniowi, choć wiedział co tam się dzieje? Czemu świat nie protestował przeciw Jałcie? Czemu świat nie protestował przeciw komunie? Bo był w tym cel uciszania ludzi, zabijania pawdy w przenośnym i dosłownym tego słowa znaczeniu.

Gość gość
Wracając do meritum. W USA nic nie zostało rozliczone za Kenediego. Nic nie zostało rozliczone za wojny inspirowane przez USA i nic nie zostało rozliczone za WTC, a to przecież Ameryka zrobiła zamach na swoich. Czego się mamy spodziewać?

Gość gość
dobra ufo srufo itede co nie ktorzy mowia OK zatem zebym byla jedynym swiatkiem tego co widzialam na wlasne oczy to mozna by mnie skierowac w trybie przyspieszonym do leczenia w pierwszym lepszym psychiatrowku :D OK niech bedzie tyle ze ja nie bylam sama bo byla ze mna moja mama i moja starsza o 10 lat siostra ! one jak zobaczyly to co nad nami wisialo to tak spierdzielaly ze sie im nogi plataly ja zostalam z czystej ciekawosci i stalam okolo 10 minut- wystarczajaco dobrze sie przyjzalam temu czemus aby teraz mi ktos zarzucal klamstwo albo zmyslanie historyjek !

Gość gość
Czemu, gdy mówi się o ludziach gigantach, którzy kiedyś żyli na ziemi i stąd są piramidy, komlumny wielkie itp, aby oni tam się zmieścili i obala się teorię ewolucji, to zaraz protesty, że to nieprawda? Teoria Darwina się nie sprawdza. Skąd w ogóle są ludzie? Czy obcy mają z tym coś wspólnego? Dlaczego obrazy obcych i od obcych nie są badane, nie mówi nam się co one znaczą? Jakie jest ich pochodzenie?

Gość gość
Kiedyś śniło mi się, że stałam przed taśmą, z której spadali zmutowani ludzie i każdy miał sobie wybrać w co się chce zamienić. A sterował tym ktoś, nie wiadomo kto, jak to we śnie. I wychodziły dziwolągi. Skoro obcy byli łapani, krojeni, badani, a na świecie są przypadki porwań przez obcych, to tak w ogóle skąd mamy wiedzieć czy jeszcze jeste4śmy ludźmi czy już nie? A moze my wszyscy, którzy zadajemy pytania jesteśmy ostatnimi normalnymi lub odwrotnie wiemy coś, czego inni nie wiedzą, bo mamy w sobie cząstkę obcych i mamy nadzieję, że ta cząstka jest dobra. Bo nie znosimy kłamstw, złodziejstwa, zła, zwłaszcza przeciw dzieciom, chcemy normalnych rodzin i normalnego życia, a to wszystko jest tłamszone, wyśmiewane i kreuje się obraz społeczeństwa rozpitego, balującego, bo takim łatwiej sterować. Czemu w tv na stacjach klonach jest tylko gotowanie, tańczenie, proste rozmowy o niczym, a zero czegoś lepszego, poważnych rozmów, programów naukowych? Przecież od tej papki o żarciu, praniu i za przeproszeniem "sraniu" się źle robi. Po co nam wciskać kity, że niby są ludzie, którzy mają odchyły i to jest normlane, a nawet fajne, jak wiadomo, że to wszystko jest ukartowane i nieprawdą?

Gość gość
No i po co są porwania? Co z tego mają obcy? Dlaczego z ludzi porwanych robi się wariatów, wyśmiewa? Czy możliwe, aby aż tyle "wariatów" było na świecie? Wątpię. Tylko przyjęcie tego za prawdę groziłoby paniką, a masami lepiej sterować, gdy są w amoku i mają podawaną prawdę zmanipulowaną. Wracając do malunków na ścianach jaskiń po świecie - pokazują one niby Bogów, a są to, w naszej opinii (naukowców, którzy szukają prawdy) astronauci, tudzież obcy, którzy podróżowali i/lub podróżują w czasie i przestrzeni. Jeśli to jest prawdą, to pada religia. Cała religia i nie ma Boga. Albo inaczej tzw. Bogiem był astronauta (obcy?), który miał technologię, która powaliła tzw. "prostych" ludzi. On się poruszał w czasie i przestrzeni i pozostawiał ludzkości co jakiś czas cząstkę wiedzy, stąd były wynalazki, zostawiał książki lub zostawiał ludzi/obcych, aby nauczyli "ziemian" czegoś więcej niż tylko śpiewy i krzyki "uchucha" w jaskini i latania z dzidami po stepach. To tak w uproszczeniu i to też nie musi być prawdą, że kiedyś ludzie latali z dzidami, bo skąd niby mamy to wiedzieć, a w ogóle komu i w co wierzyć?

Gość gość
Czemu w tv na stacjach klonach jest tylko gotowanie, tańczenie, proste rozmowy o niczym, a zero czegoś lepszego, poważnych rozmów, programów naukowych? Przecież od tej papki o żarciu, praniu i za przeproszeniem "sraniu" się źle robi. % otoz to! przypomnijmy sobie jak wygladala tv kiedys? a teraz trle srele d**erele papka z mozgu a ty ciolku sie ciesz zawsze myslalam ze jestm ciut inna i dziwna ale dzieki wam tutaj stwierdzam ze sa jeszcze fajni logicznie myslacy ludzie :) szkoda tylko ze nikogo podobnego nie znam blizej bo czasami chcialoby sie pogadac z kims normalnie nie tylko klikac w necie i szczerze nie ma z kim boooo.....bo w kolo same przetwory i wytwory wspolczesnego psutego swiata klamu obludy pustego smiechu pustych nic nie znaczacych slow zwyczajnego chlamu !

Gość gość
Zgadzam się z Tobą. Ciężko znaleźć kogoś, kto chce świata innego niż takiego w którym załatwia się tylko podstawowe potrzeby fizjologiczne. Może jak tu będziemy pisać, to w końcu zrobimy spotkanie/a i się wtedy poznamy. Mnie dobija jak słyszę od niektórych ludzi: "Ja chcę mieć tylko święty spokój, mnie nie interesuje co się dzieje wokół mnie." Ręce opadają. dodatkowo chemtrails. Po co one i komu? Czy to tylko HAARP? A może masowe trucie nas, bo jesteśmy niepotrzebni obcym? Dlaczego nad nami latają samoloty oraz Drony, które zmieniają pogodę, rozprzestrzeniają wirusy i bakterie oraz nas szpiegują i fotografują. Drony fotografują trakcje kolejowe i drogowe. W wakacje, w jednym z polskich miast, widziałam Drona, który robił zdjęcia/film/ coś trakcji kolejowych, nawet tych starych - przeładunkowych do przeładunku węgla. I ja wiem co to było i mniej więcej po co, ale inni? Po co komu takie info? Wrogowi? Google do mapek? Grupom interesu do wiadomosci, gdzie w razie czego wysadzić w powietrze ewentualne drogi ucieczki przed kataklizmem, wojną, itp? A tu przykład zakłamywania historii: youtube.com/watch?v=TqFzvUUdsXo

Gość gość
Mam 100 myśli naraz, nie ma zbytnio komu tego mówić. Bardzo Was proszę, kupujcie tylko polskie produkty. Dbajmy o nasze. Wspierajmy nas samych. Choćby ciężko było coś znaleźć, to nic, kupujmy polskie. Denerwuje mnie psucie produktów, celowe. Denerwuje mnie wyprzedaż majątku polskiego, w tym ostatnio utajniane informacje o wyprzedaży lasów polskich.

Gość gość
Jak się napisze, że się ogląda Tv TRWAm, to od razu szufladka. A gdzie, poza tą stacją i czasem TVP Info, jest jeszcze coś o Polsce? Coś z sensem, a nie wałkowanie głupot o wymyślonych ludziach celebrytach, o żarciu i tańcach.

Gość gość
Czasem tylko dzikie zwierząt na TVP 1, a tak to dno. I stąd ta stacja była blokowana, bo mówiła i mówi prawdę o tym, co dzieje się w Polsce.

Gość gość
Więc niezależnie od tego czy wierzysz w Boga, krzesło czy długopis, a Twoje życie to coś więcej niż picie, jedzenie, spanie i załatwianie się, to polecam tą stację. Tam są ciekawe rozmowy i informacje, których nie ma nigdzie indziej. Czasem, o dziwo, zależy który jest redaktor, coś ktoś mruknie z informacji prawdziwych w radiu polskim Program I. I to tylko raz na cały dzień, a potem nic, najczęściej ok 6 rano, gdy i tak większość Polaków jeszcze śpi. Nie dziwi mnie czasem odpowiedź ,,wodza,, na pytanie paprykarza po powodzi: Jak żyć panie premierze? Krótko. Odpowiada premier.

Gość gość
Są różnego rodzaju seriale, filmy o katastrofach, obcych, a może to prawda i to ma nas przygotować na tzw koniec świata? I potem wodzowie świata powiedzą: No przecież Was ciągle ostrzegaliśmy, mieliście nawet filmy, seriale, programy o kosmitach, końcu świata, bunkrach, kursach przetrwania itd, mówiliśmy Wam o Illuminati, grupie Bilderberga, Watykanie, GMO, ACTA, a Wy co? A Wy nie wyszliście wszyscy na ulice, tylko grupki, mieliśmy Was zmusić?

Gość gość
Tak trochę odbicie od kosmitów, ale o życiu w Polsce i oszustwach w Polsce, coś co powiedział Linda o życiu, o Polakach, o powstaniach: youtube.com/watch?v=3jM5G8t8dng

Gość gość
Dlaczego nie rozmawiać o sprawach ważnych? youtube.com/watch?v=kSmpoATMKUs Dlaczego próby dialogu są niszczone, wyśmiewane? Dlaczego zawsze jakimś grupom interesu zależy na zatarciu prawdy? Komu? Dlaczego? Czemu nie mamy mówić o zamachach? Czemu nie mamy mówić o truciu nas? Czemu nie mamy mówić o obcych?

Gość gość
Jeszcze pół biedy mają ci, którzy wyjechali z tego poyebanego kraju (pl ) ale ci którzy zostali, tylko cierpienie, smutne, zmęczone twarze i depresje........

Gość Antykapitalizm
przyczyną wszystkiego co złe w naszym kraju jest kapitalizm! ludzie, zrzeszajmy się, walczmy z tym ustrojem!

Gość Antykapitalizm
POLCEAM PRZECZYTAĆ ARTYKUŁ: 1) Ostrzegam przed JKM i Nową Prawicą na stronie eioba.pl

Gość gość
gość Jeszcze pół biedy mają ci, którzy wyjechali z tego poyebanego kraju (pl ) ale ci którzy zostali, tylko cierpienie, smutne, zmęczone twarze i depresje........ & jezeli zycie dla ciaglej niewolniczej pracy i pieniedzy uwazasz za wspaniale na zachodzie to jestes wlasnie wytworem kapitalizmu nawet pojecia nie masz jak sie zyje na zachodzie tam juz nawet na twarzach depresji nie widac tam tylko widzisz obojetnosc brak uczuc zniechecenie i pogodzenie sie z wegetatywna forma zycia z tym wlasnie walcza ludzie ktorzy przumieja do czego darzy wladza na swiecie ! z manipulacja nami ! z wykorzystywaniem ludzi do wzbogacania sie najzamozniejszych na swiecie ! my jestesmy dla nich tylko pionkami w ich grze o kase !

Gość Antykapitalizm
Skończ p*******ć, że na zachodzie jest źle. Tam masz w miesiąc zarobki z połowy roku w Polsce, a i socjal tak z******ty, że dzieci utrzymasz! W Polsce masz kapitalistyczne niewolnictwo!

Gość gość
dla mnie tam gdzie kapitalizm tam zawsze niewolnictwo

Gość rtyrty
jak macie fejsa to znajdzcie grupe 'serce nowego swiata' tam sa poruszane takie tematy (jest nas ponad 3700 osob) i polecam jeszcze youtubowa niezalezna telewizje (ntv) janusza zagorskiego oraz wyklady marcina dachtery

Gość gość
Straszne jest to wszystko, wg mnie wielu ludzi po prostu boi się mówić o wielu sprawach głośno w obawie przed uznaniem ich za świrów, np. osoby, które widziały duchy, dusze bliskich. Np. mi jedna Pani się zwierzyła i prosiła, żebym nikomu nie powtarzała, wierzę jej, wierzę w Boga i świat duchowy. Dlatego musimy się modlić o wsparcie dla dobra i przeszkodzenie złu. Nawet jeśli ktoś jest niewierzący, to nic nie straci jeśli będzie miał taką "intencję". Za mało w nas miłości i zło się rządzi, tak wielu ludzi samych siebie nienawidzi, czuje pogardę do siebie i innych, wystarczy tu poczytać, moim zdaniem to wszystko jest połączone.