Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to zdrada? Czuje się okropnie.. Toksyczny związek :(

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłam z moim chłopakiem od niecałego pół roku. Związek był bardzo burzliwy,on jest strasznie zazdrosny a ja byłam nie dojrzała,często zrywałam a on się starał.Miałam problemy życiowe których on nie był w stanie zrozumieć bo wywodzi się z innych sfer.Po kilku miesiącach zamieszkaliśmy (nie było raczej wyjścia) razem. On przez moje zrywania bo nie radziłam sobie,pisał do swojej przyjaciółki że chce wrócic do byłej i ma mnie dość tylko że ona nie zechce go pewnie. Ja to przeczytałam, z płaczem następnego dnia się wyprowadziłam do rodziców i on pod pretekstem oddania rzeczy spotkał sięze mną i nie przyznał się do tego co zrobił puki nie powiedziałam że widziałam tą rozmowe.. Prosił,mówił że zrozumiał że to mnie kocha.. 2 miesiące zajęło mi naprawianie poczucie mojej wartości..Naprawiałam jąkontem na portalu na które on miał wgląd. Kłócilismy się,on był zazdrosny o chlopaka z którym tylko wirtualnie pisałam zanim jego poznałam. Ten chłopak wie o tym że mam chłopaka bo sama sięgo radze ale mój był zazdrosny. Zazeło się wypominanie.. On wypominał mi jego mimo że powiedziałam koledze że mam chłopaka którego darze uczuciem, a ja nadal wypominałam mu jego ex.. Mineło troche czasu zaczeły sie inne kłótnie i.. no właśnie. Byliśmy na etapie zobaczymy czy sięzejdziemy,dawaliśmy sobie szanse.On nie chciał odrazu wchodzić znów w związek tylko naprawiać..Miałam wrażenie ze chodzi mu tylko o seks bo nie mogłam mu niestety odmówic ;/ fakk.. Seks z nim byłmagiczny ale prosiłam go żeby podjał juzdecyzje bo czuje sięjak d****** Mówił ze idziemy w dobrym kierunku i przeprasza ale nie może się powstrzymaći żebym następnym razem go strzeliła w twarz jak zacznie się dobiierać.Mówiłam mu nie bo nie jestesmy razem ale on mnie umiał podkręcić i dochodziło do sexu. Teraz sedno sprawy: Pare dni temu ( jako że jestem i byłam całą dla niego nie mam znajomych) kiedy on wcześniej chodzil na piwa z kolegami postanowiłam pojsc na impreze z koleżanką.Upiłyśmy sięstrasznie bo ponad pół roku nigdzie nie wychodziłam do swoich znajomych,z jego strony teżczułam oschłość.. No poprostu brakowało mi zwyczajnie ludzi. Na imprezie sięupiłam chciałam sie wyżyć z tych emocji jakie sięgotowały tyle czasu.. Jakieś chłopaki zaczeli nam stawiać drinki i doszło do tańca na parkiecie, byłam zalana wyobrażałam sobie że tancze z (ex nie ex?) doszło do pocałunku i jemu troche ręce powętrowały ale ja go odepchałam. On mnie pocałował a nie ja jego no ale zgodziłam sięna to. Później jako że moja kumpela jest idiotką, a ja nie wiedzialam gdzie idę,poszłyśmy do auta i do nich do domu. Po wejsciu ja poszłam do łązienki i wymiotowałam i (idiotka) zadzwoniłam do mojego chłopaka który oficjalnie nim nie był no ale byliśmy na etapie naprawiania.. Zadzwoniłam że sie boje i żeby przyjechał. On przyjechał i od tamtej pory mówi że mu zrujnowałam życie i że mam sie odwalić bo mi nie ufa i czuje sięz zdradzony. Wiem ja teżbym się tak czu ła rozumiem go bo też zrobił mi świństwo z jego ex mówiac że chce do niej wrócić. Mówie mu że nie zdradziłąm go, nie przyznałam sie do pocałunkó bo to nic nie zmieni on i tak mi nie ufa. Wiem jak to wygląda i wiem ze zawaliłam na całęj lini. Tyle że on teżzrobił mi przykrość a ja nie planowałam tego.. Pytałam sięgo czy mnie kocha i mówi że tak, ja mówie że będe walczyć bo po jego akcji on walczył 2 miesiące jak zawalił. Mówiłam mu że teraz moja kolej i że nie zdraziłam. Co mam robić? Kocham go tylko martwie się tym bo to strasznie skomplikowane.. Z jego strony wiem jak to mogło wyglądać,czuje sie jak szmata.. Nie jestem nią, byłam wiernądziewczyną,nie wychodziłam nigdzie,ani do znajomych ani nic.. Czułam sięsamotnie czekając na jego zapewnienia a tamtego nie planowałam. Czuje się okpropnie. Powiedzial ze dla niego juz zdradą jest jechanie z obcymi (;/) chłopami i tańczenie z jednym. Nie wiem co robić czuje sięzałamana. Niby nie byłam w związku ale tak sie nie robi bo odb udowywaliśmy to wspólnie. ;/

Gość papryczka Chile
http://fishki.pl/fishka,Przychodzi-Indianin-do-urzedu-stanu-cywilnego-i-mowi,64853.html

Gość gość
to nie jest miłość tylko zauroczenie

Gość gość
proszę o rady nie wiem co robić i nie mogę funkcjonować.. Masakra nie wierze w to wszystko :/