Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzieliscie jak sie Owsiak pienił

Polecane posty

Gość gość

ja pier...

Gość gość
już nie wiem czy ma coś na sumieniu czy ma coś z głową

Gość absolutna POrażka
jedno nie wyklucza drugiego

Gość gość
szaleje chłopak,jest mocno niezrównoważony

Gość gość
przy tej kasie co zbiera niech ma 5% w koncu ktos sie kapnol oco kaman i sie go czepiaja dlatego sie broni a rzad go popiera bo maja losia co kupuje sprzet do szpitali a im zostaje wiecej do r*******ia w ZUSie i w NFZecie

Gość gość
jak czytam to co piszecie to wiem jedno macie po lat 20 pare zycia nie znacie i nie potraficie odroznic dobra od zla kapitalizm zryl wam i tak juz puste lby jestescie zakala polskosci zakala naszego kraju przynosicie wstyd sprzedajcie sie jak k**********y za kazdy grosz nie macie honoru amibicji jestescie zerami chcialbym aby Owsiak pieprznal tym i nic nigdy nikomu juz nie pomogl ! a was zeby zycie doswiadczylo tak ze jeszcze zapragniecie aby ktokolwiek wam pomogl wy kapitalistyczne demokratyczne goffffffna nic nie warte

Gość gość
Owsiak robi pokazówkę :D nie zabije kury znoszącej złote jajka. lemingi pora na pobudkę

a j życzę wszystkim przeciwnikom Oswiaka tylko jednego - żeby kiedyś oni, albo ich rodzice albo dzieci - znaleźli sie w szpitalu może wtedy zobaczyliby na te swoje kaprawe ślepia, ile sprzętu jest od Owsiaka na wszystkich oddzialach i może wyobrazili sobie, że tego sprzętu nagle nie ma cienko by bło, oj cienko...

Gość gość
kolego a czy w normalnym kraju jest zebrzacy Owsiak od tego azeby w szpitalach byly sprzety do ratowania zycia czy panstwo Owsiak tylko wyrecza zlodzieji ktorzy siedza w rzadzie i sie smieja ze maja Owsiaka a oni maja kase na swoje widzi misie i nie pisz bzdur tylko otworz oczy i patrz w rzeczywistosc

Gość gość
ale dlaczego nikt ie chce robic takich pokazowek? jaki macie problem ? robcie to co on powiem szczerze nie chcialo by mi sie nawet jesli to jest raz w roku nawet jesli jest z tego kasa moze i ma kase dzieki temu ale ile kupi pomoze tego sie nie da opisac czepcie sie rzadu bo okradl nasz kraj wygonil z niego naszych ludzi upokarza nas na kazdym kroku ! szukajcie tam gdzie miliony uciekaja gdzie sa rozkradane gdzie nie szanuje sie jednostki i ludzi ogolem gdzie z naszych pieniedzy politycy zyja ponad stan ! baluja imprezuja kupuja piekne wille ubrania auta kosztowna bizuterie gdzie ich dzieci nic nie robiac maja wszystko zapewnione w zyciu ! tam szukajmy kasy i naszych pieniedzy tych s*******i nalezaloby rozpieprzyc w drobny pyl !

jasne, a jakby Owsiaka nie było, to panowie z rządu zrzekliby się swojej kaski, żeby uzupełnić braki sprzętowe w szpitalach :) lecieliby na wyrywki :)

Gość gość
ewa33333 a czemu ty spoleczenstwu tak zle zyczys takie rzeczy to ty zycz tym co siedza w rzadzie a zeby trafili do szpitala gdzie niema sprzetu medycznego a pan doktor spi bo jest zmeczony po prywatnych praktykach a rano musi jeszcze leciec do przychodni przyjmowac jak to ktos powiedzial ze sam lekarze co robia po 100 godzin bez przerwy sprubuj wytrzymac 100 godzin bez snu no chyba ze na koksie a na takiego lekarza to ja bym nie chcial trafic bo nawet najleoszy sprzet nie pomorze

Gość gość
Wy tępe bździągwy czegoś nie rozumiecie, dajecie się nabierać na myk z dobrocią i pomocą, ja też chętnie kupię sprzęt szpitalowi nawet za 50 mln, jeżeli zbierzecie dla mnie 100 mln... i tak k***a co roku, i też będziecie się mogły do mnie modlić :P

Gość gość
...ja jestem uczciwy, nie kłamię, od razu powiem że drugie 50 mln dla mnie i mojej nałożnicy :P

Gość gość
ewa zyczy takim co tu pisza i nie wiele rozumieja a co do rzadu masz racje tylko im naleza sie ciegi ! dobrze ktos tu napisal choc nie do konca jestesmy jedynym krajem gdzie w ten sposob organizuje sie kase dla chorych czy biednych ale ,czy o nas to zle swiadczy? ja sadze ze super! znaczy ze czlowieczenstwo w nas jeszcze nie obumarlo ! moja sprawa co zrobie z moimi 5 czy 100zl jezeli chce podarowac zrobie to ! i nikt mi w tym nie przeszkodzi ! powiem wam jedno ,baaardzo ale to baardzo bym nie chcial aby nasze spoleczenstwo sie zmienialo na modle zachodnia bo w tym nasza sila jestesmy ludzmi a na zachodzie juz samo bydlo ! bez uczuc bez empatii tak ich ukierunkowano tak zaprogramowano zrobiona z nich ludzi ktorzy kieruja sie tylko wlasnymi potrzebami poki w polsce mamy ludzi ktorzy potrafia zrozumiec cierpienie bol czy biede drugiego poty jestesmy ludzmi ! z mozgiem samodzielnie myslacy

Gość gość
...i nie mam zamiaru mieszkać w jakimś *****ym bloku ;-)

Gość bułkhakow
Ewa333333 a j życzę wszystkim przeciwnikom Oswiaka tylko jednego - żeby kiedyś oni, albo ich rodzice albo dzieci - znaleźli sie w szpitalu może wtedy zobaczyliby na te swoje kaprawe ślepia, ile sprzętu jest od Owsiaka na wszystkich oddzialach LEMINGOSTAN LEVEL HARD :classic_cool:))

Gość gość
wiesz co czlowieku ja nie wnikam czy zarobil na tym 100tys czy 50 ale powiedz mi co robi rzad? co robi w ogole ? niech wyjdzie ta szuja sprzedajna tusk ta menda ten zlodziej niech wrzeszczy do ludzi "zbieramy dla starcow" bo ich okradlem :D moze choc w ten sposob pozyska sobie sympatie spoleczensta ta gnida szwabska niech krzyczy uzbiera i potem kupi co trzeba dla ludzi nic nie rozumiecie ....nasz wlasny rzad sprzedaje nasz kraj to dzieki politykom zyjemy jak psy

Gość gość
no to dajesz wyreczysz mojego psa bo biedak sam sobie musi lizac a wiesz jakie to jest meczace tak sie wygiac

Gość gość
tylko na tyle cie stac ? bez polotu mielizna pomoz swemu psu on by ci wylizal i pomogl :)

Wezcie odppp. lcie sie od tego Owsiaka. Bardzo bylabym ciekawa jakby ktos najblizszy z waszej rodziny trafil w kryzysowym stanie zdrowia do szpitala i zostal podlączony pod aparature oznaczoną serduszkiem, ratującą zycie ,ciekawe czy takze byscie wtedy tez bojkot wnosili aby z tego sprzetu medycznego nie korzystac Krakacie dopoki sami nie znajdziecie sie w potrzebie ,lub wasi nablizsi

Gość gość
dobrze muwisz a le dlaczego zes sie nadtym nie zastanawial jak zes na niego glosowal nie jestem zwolennikiem PIS do wiadomosci tych co zaraz tu beda wypisywali swoje madrosci ch ciales cos zmienic a zeby sie wszyscy co okradali kraj nie pozabijali w kiblu jak ABWwjezdza jak ktos ma sumienie czyste to sobie w leb nie strzela ba nawet nie ma broni w kieszeni

Gość gość
nigdy w zyciu nie glosowalem ani na Pis ani na PO ani na Walese za czasow jego ykhmm wielkosci u nas zwyczajnie nie ma i nie bylo na kogo glosowac trudno zbudowac kraj na podstawie ktora mocno sie chwieje albo w lewo albo w prawo i brak w tym wszystkim rownowazni nawet nie wiadomo co robic w tej sytuacji wiem jedno bardzo szkoda mi naszego kraju bo jest i byl wyjatkowy i nie powtarzalny a teraz ....no coz brak slow

Gość gość
Co ty Toksyczna bredzisz? Za własne nie kupuje, łaski nie robi, problem w tym co robi z drugą połową :D

Gość gość
jestscie takie naiwne, głupiutkie , wstydu nie macie , ktoś powie -> patrz ile naklejek serduszekk - i umysłowe 15 a cielesne 30 i 40 stki - Łiiii jaki on dobry! jaki szlachetny juhuuu dzięki niemu szpitale działają juhuuuu :)

Gość gość
ty jestes naprawde toksyczna nie rozumiesz ze tu nie chodzi o Owsiaka tylko oto ze wyrecza zlodziejski rzad z ich obowiazku Konstytucyjnego lupie nas podatkami a jeszcze my musimy zaopatrywac szpitale w sprzet zaniedlugo jak bedziesz chciala jechac pociagiem to bedziesz musiala w karnistrze przyniesc paliwo no a bilet oczywiscie w kasie tez wykupic placisz ZUSy no to odpowiedz sobie sama kto ma kupowac sprzet do szpitali

Gość gość
podgrzewanie emocji w Radiu Maryja, gdzie o.Rydzyk nazywa p.Owsiaka , owsikiem robi swoje, jedno jest pewne, Szatan jest bardzo zadowolony, tyle nienawiści, jadu, cudownie

Gość gość
poczytaj bido umyslowa troche przemysl zastanow sie a potem naskrob cos w miare sensownego po co klikasz i marnujesz energie wykorzystaj ja w pracy w poniedzialek bo z czegos zyc przeciez musisz poki masz do pracy zdrowie ;)