Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka cera

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo brzydka cere blada bez blasku ciagle wyskakuja krostki zaczerwienienia wagry ;| Moze macie jakies dobre sposoby aby poprawic wyglad cery? Moze jakies kosmetyki? A i jeszcze jedno jak myje twarz to wyskakuje mi jeszcze wiecej krost ..prosze o pomoc

Gość gość
hej. nie wiem czy akurat to co ja Ci zaproponuje jakos pomoze, ale mozesz sprobowac. niedawno kupilam sobie do mycia żel z Rossmana Rival de Loop Clean & Care, do tego mleczko do demakijażu Mixa Optymalna Tolerancja. Mają na to akurat promocję, więc zmieścisz się w ok. 20 zł. Do tego kupiłam w sklepie zielarskim naprawdę super krem z serii Apteka Agafii przeciw niedoskonałościom skóry, trądzikowi, zanieczyszczeniom, wągrom. Koszt ok. 30 zł. Dodam, że tydzień temu walczylam z przesuszoną skórą, podskórnymi wągrami, suchymi skórkami. Moja skóra była jak tarka, gruba, poprzetykana gulami z białą zawartością. Jest o wiele wiele lepiej. Myję rano i wieczorem twarz żelem, przemywam dodatkowo mleczkiem a na to krem Agafii. Nic a nic nie wyciskam, krosty wchłaniają się same, a suche skórki zniknęły.