Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpraszanie sie?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, Znajoma zaprosila nas na wesele. Tz zaprosila mnie i mojego meza bez dzieci. Ale my mamy 3 dzieci a wesele oddalone jest o 400km. No i chcemy zabrac dzieci- zeby dzieci zobaczyly sobie jak wyglada wesele a moze jak beda inne dzieci to sie razem pobawia. Wesele jest 2 dniowe - wiec napewno beda noclegi w jakims hotelu. A my z mezem planowalismy tez wlasnie urlop wtedy - wiec moglibysmy pojechac na urlp w tamte okolice 'odfajkoiwac wesele' a potem sie urlopowac. Ale znajoma powiedziala ze dzieci nie zaprasza. Powiedzialam jej ze pasuje mi z dziecmi - a ona zaczela krecic nosem - ze znajomi bez dzieci. Czy ja sie wprasza? Przeciez moje dzieci sa slodkie i malo jedza a pozatym ladnie sie bawia to o co jej chodzi?

Gość gość
co to kogo obchodzi, to jej dzień i jej sprawa kogo zaprosi. możesz odmówić

Gość gość
nie nie wpraszasz sie. Przeciez powinniscie byc zaproszeni z dziecmi to norma. Znajoma powinna byc bardziej kulturalna i zaprosic cala rodzine.

Gość gość
karygodne

Gość gość
provo- bo tacy glupi ludzie nie istnieja. Wpraszasz sie z bahorami!

Gość gość
jak ja robilam wesele tez bez dzieci

Gość gość
Widocznie takie słodkie to one się wydają tylko tobie, a nikt w realu tego ci wprost nie powie.

Gość gość
prowokacja albo jestes glupia

Gość Fajna babka z pisku
To ślub znajomej ma prawo nie chcieć dzieci-możne w ogóle ich nie lubi. Może to tobie psuje urlop ale to jej dzień a wy chcecie złapać wszystkie sroki za ogon.

Gość gość
Nie rozumiem, jak można zapraszać bez dzieci? One są częścią tej rodziny przecież, krewni na ogół też idą na wesele wiec nie ma z kim zostawić dzieci a chyba nikt nie zaryzykuje pozostawienia dziecka z obcą osobą. Lepiej to olej i na wesele nie idź. Być może ona sama kiedyś będzie miała własne to zrozumie dlaczego nie przyszłaś.

Możesz przecież w ogóle nie iść, w czym problem? Bez dzieci to bez dzieci.

Wpraszasz się i masz problemy ze zrozumieniem tego co się do ciebie mówi. Trochę chyba tez prostaczka z ciebie.

Gość gość
Koleżanka określiła jasno, że zaprasza was bez dzieci i ma takie prawo, bo to jej wesele i ona ustala zasady. Masz więc do wyboru dwie opcje: 1. Jedziesz bez dzieci. 2. Nie jedziesz.

Gość gość
Prowokacja, prosze was, kto by napisal jako argument: 'przeciez moje dzieci sa slodkie'?

Gość Finlandia_W_Kiblu
provo na 100%. Bez dzieci to bez dzieci. Nie twoje wesele to sie nie rządz! Ch*j ja to obchodzi ze ty chcesz pokazac swoim bachorom jak jest na slubie!

Gość gość
jak zaprasza bez dzieci to jedziesz bez dzieci albo wcale, moze sa zaproszone tylko dzieci z rodziny, u nas tez nikt nie zaparsza znajomych z 3 dzieci, tylko rodzina przychodzi z dziecmi bo wiadomo dzieci to tez rodzina, mili bratankowie i siostrzenice a takie dzieci znajmoych to nie sa ich rodzina ani nikim.