Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wolnych kobiet. Ucieszyłybyście się z małego podarunku na walentynki

Polecane posty

Gość gość

od kolegi. Taki nic nie znaczący, tak po prostu. Oboje jesteście wolni. motto przewodnie " co z tego, że nie jesteśmy związku masz ode mnie prezencik" co Wy na to?

Gość gość
Bardzo mily gest,ja bym sie ucieszyla:-)

Gość gość
bardzo w porządku, o ile byłoby jasne, że to po koleżeńsku. No, chyba, że coś się kroi między Wami, to tym bardziej w porządku :)

Gość gość
jak sobie to wyobraziłam to super pomysł, niby się nie przejmuję nigdy walentynkami aż tak, ale jakby mi któryś kolega wyskoczył wtedy z prezentem to na pewno było by przyjemne, poczułabym, że chociaż nie mam nikogo, to za to mam fajnych znajomych, którzy mi poprawią humor zawsze :)

Gość gość
Nic się nie kroi i nasze relacje są jasne i oczywiste. tylko koleżeństwo. Z tym, że mi odpowiada bycie samemu a ona wariuje. Wiecie jak to kobiety " bo koleżanki są w związku a niektóre już ślub mają za sobą" :P Pomyślałem, że może się dziewczyna trochę uspokoi i doda jej to trochę wiary w siebie bo powoli nie ogarnia systemu i pod wpływem alko zaczepia facetów w klubach. Wiecie takie niby przez przypadek wpada na faceta.

Gość gość
nie powinienes dawac jesli nie myslisz o zwiazkach moze to zle zinterpretowac

Gość gość
Między nami jest tylko koleżeństwo zresztą nie pasujemy do siebie charakterami i mamy zupełnie inne swoje "ideały"

Gość gość
Faktycznie moze stwierdzic ze to znak od Ciebie,ze moze cos z tego bedzie ...

Gość gość
w takim razie skad pomysl na dawanie prezentu

Gość gość
hmm a jestes pewien, że z jej strony to jest tylko koleżeństwo? Bo w takim razie faktycznie ona może to zinterpretować trochę inaczej

Gość gość
nie powinieneś dawać, bo kobieta pomyśli że chcesz związku. Takie jesteśmy

Gość dzesika
pod wpływem alko zaczepia facetów w klubach - a ty co, zazdrosny jestes. chcialbys zeby zaczepiala tylko ciebie a ty bys ja odrzucal i dawal sie adrorowac, co. widac ze cos krecisz z tym prezentem co c**przeszkadza ze facetow zaczepia wolna jest to niech zaczepia moze akurat kogos pozna a ty bedziesz caly czas sam. kretaczu

Gość gość
co za egoista, gnojek i skąpiec cholerny być kupił jakieś lepsze perfumy dziewczynie a nie jak jakiś nieudacznik "drobny prezent" c***a zwykła i nieudacznik jesteś!