Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega podrywa mnie w pracy czy mi się wydaje ma dziewczynę znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam takiego kolegę w pracy,Przemka. Ma dziewczynę, jest 2 lata młodszy ode mnie. Często mnie zagaduje i pyta na którą zmianę idę do pracy bo twierdzi że "nie chce się nudzić":p Generalnie często zerka w moją stronę. Wobec innych dziewczyn nie jest taki. Koleżanka uważa, że coś ma do mnie właśnie ze względu na to, że dopytuje ciągle jak pracuję. Przerwy raczej spędza na ogół ze mną, choć jest strasznie zakręcony i wszędzie go pełno. Gdy siedzimy koło siebie, ciągle zagaduje mnie i pyta o moje wyniki sprzedażowe. Jak myślicie? Może zwyczajnie zachowuje się po koleżeńsku, w końcu ma dziewczynę. Prawi komplementy, mówiąc, że myślał, że młodsza jestem od niego, że nie wyglądam na 26 lat.

Gość gość
szczerze? ja nie dopatruję się w tym żadnego podrywu, jest miły jak kolega i tylko tyle, więc możesz się nie łudzić:D i ma dziewczynę zresztą a poza tym, może zwyczajnie macie nudną pracę, więc znalazł koleżankę do zabicia czasu w pracy i tylko tyle...

Gość gość
możliwe, że masz rację, tak myślałam, zwyczajnie jest miły

Gość gość
faceci mają często koleżanki w pracy, które podrywają nic nadzywczajnego:O

Gość gość
mają, ale mniej jakoś żaden nie dopytuje jak chodzę do pracy itp

Gość gość
wow, gdzie pracujesz?

Gość gość
nie będę tu pisać:p

Gość gość
urojenia kobieto urojenia🖐️

Gość gość
facet ma laskę a ta się cieszy jak głupia:O gdzie solidarność kobieca?

Gość gość
a czy ja napisalam że cieszę się z tego?

Gość gość
wygląda jakbyś się cieszyła

Gość gość
ok temat zamknięty

Gość Zainteresowanamłodakobieta
szczerze to zadajesz pytania jak gimnazjalistka

Gość gość
nie wiem, chciałam tylko znać opinię postronnych, ale już wiem, że pewnie to koleżeńskie zachowanie

Gość gość
chciałabym mu obciąg z połykiem zrobić, myślicie że to dobry pomysł?

Gość gość
podszyw w*********j

Gość gość
trudno powiedzieć - głupim babom sie wydaje że jak mają chłopaka to jednego na amen i na bank to będzie mąż a tak nie jest - może miec dziewczyna, ale poznał w pracy lepsza i poki nie ma zobowiązań jako takich (ślub i dzieci) to teoretycznie jest do wzięcia i moze sobie jeszcze zmienić kobietę. Ja sama miałam faceta 3 lata i jak poszłam do innej formy to poznałam cudownego faceta, mój ideał no i cóż teraz jest moim mężem a z tamtym się rozstalam bo jednak to nie było to - moze u niego jest podobnie, robi podchody i ibczaja czy może cos z twojej strony tez być, jak stwierdzi że jesteście sobie pisani to może będzie chciał zakończyć swój obecny związek. A może być i tak że zwyczajnie jest tylko dobrym kumplem - musisz poczekać i zobaczyć jak sie sytuacja rozwija jak sie okaże że od ciebie zarywa na poważnie to postaw sprawe jasno - że w trójkąty sie nie bawisz i jak coś chce to musi najpierw pozałatwiać sprawy ze swoja dziewczyną :) 3m sie (generalnie jak pytasz na formum o coś takiego to nie dziw sie wrednym odpowiedziom - zazwyczaj pisza to laski, które ze strachem myśla o tym ze ich faceci mogliby je zostawić dla kolezanki z pracy/uczelni etc stąd ta agresja) Dziewczyny zrozumcie ze nic na siłę- póki nie jesteście żonami to w zasadzie nie utrzymacie przy sobie faceta krzykami i agresją - tak bywa i już same pewnie tez miałyście przed obecnymi partnerami innych facetów i co? Powinni was okladac po mordach bo się nie ułożyło i znalazłyście kogos innego? Dajcie spokój tego kwiatu poł swiatu i czasami trzeba kilka znajomosc***odarować aby trafić w końcu na ta jedyna osobę więc wyluzujcie trochę

Gość gość
nie do innej formy tylko firmy oczywiście - tak miało to zabrzmieć ;)

Gość gość
dziękuję Ci za sensowną wypowiedź:) w końcu ktoś mi odpowiedział nie obrażając:) mam właśnie zamiar obserwować. Przemek jest bardzo sympatyczny, ale w sumie nie wiem czy chciałby starszą dziewczynę, on rocznik 89 a ja 87 to na tym etapie przepaść chyba. Niemniej coś w sobie ma, mimo że nie jest przystojny i jest dość niski. Ale będę dyskretnie przyglądać się tej relacji i zobaczymy...

Gość gość
a kto mówi o tym? to autorki kolega działa a nie ona:) czytaj ze zrozumieniem, albo idź na tematy dla gimbazy

Gość gość
podrywa ewidentnie, zwykły kolega z pracy tak się nie zachowuje...

Na pisz jeszcze ze ten Przemek ma ciemna skórę ?

Gość gość
nie, nie ma ciemnej karnacji:O dziwne pytanie

Gość gość
podrywa Cie

Gość gość
koledzy tak się nie zachowują

Gość gość
Tych facetów trzeba pilnować, najlepiej mieć oczy naokoło głowy:O każdy patrzę taki sam

Gość gość
jak zechce cię wydymać ,tj. zdradzi to i tak to zrobi idiotko:D

Gość gość
tak teraz zastanawiam się, on ma 3 siostry i może dobrze zna kobiety i temu jest miły i tylko tyle.

Gość gość
mój chłopak ma też 2 siostry i powiem ci że dobrze zna psychikę kobiet, może też to wykorzystywać:p

Gość Debilzm na maksa
Pewnie tak to interpretujesz że kolega z pracy cie podrywa ponieważ jest wobec ciebie miły? Po prostu traktuje cie jak koleżankę z pracy.Miałem podobną sytuację, koleżanka z pokoju zbyt wiele sobie wyobrażała, nawet mówiła mojej dziewczynie że ja adoruję, chociaż wcale nie było to prawdą.Obecnie jestem żonaty a koleżanka została zwolniona z pracy, {była konfliktowa}.Czasami tak bywa że dziewczyny maja bujną wyobraznię o sobie:D