Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówa64535

Zaduch w szafie

Polecane posty

Gość Gościówa64535

Mam do Was pytanie. Mam tylko jedną szafę i w niej trzymam wszystkie ubrania, półki są wypełnione na maksa. Nie wiem czy to powód, ale gdy wyjmuję bluzkę i chcę ją ubrać to ona normalnie wali:-( Nie wiem czy to zaduch czy co, ale wkurza mnie to. Wkładam wyprane i pachnące rzeczy, a gdy wyjmuję, bo chcę coś założyć to ręce opadają. Ostatnio się tak wkurzyłam, że wszystkie rzeczy z szafy wyprałam, chociaż były czyste!!! Po tygodniu chcę ubrać ulubioną bluzkę i znów ten zapach. Nie wiem co jest. Pomożecie? Mam w szafie pachnące saszetki i nic. Może powinnam otwierać szafę, aby się co jakiś czas mogła przewietrzyć?

Gość Gościówa64535
Pomożecie?

Gość gość
Pewnie w mieszkaniu masz grzyb i wilgoć dlatego cuchną rzeczy w szafie.Wietrzenie nic nie pomoże.Dawniej tak miałam jak mieszkałam w starym budownictwie w którym była wilgoć i grzyb na ścianach.Nie pomagały remonty, wietrzenia i tak cuchnęło.Wyprowadziłam się do bloku i tego już nie ma.

Gość 326456456
Grrrr....nie mam żadnego grzyba, czyste i bialutkie ściany. A więc to odpada. Czekam dalej na pomoc.

Gość Ale to już było
Skoro to nie wilgoć to na bank masz zmurszałą szafę którą żrą korniki i wszystko cuchnie.

Gość 326456456
To też odpada.Szafa nowa, bez robactwa. Może powodem jest to, że mam za dużo rzeczy w niej?? Chociaż może to głupie.

Gość gość
Powietrze w szafie stoi. Musisz wstawić jakieś wywietrzniki żeby jakaś cyrkulacja byla