Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy partner mojej mamy powiedział mi coś złego..

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić. :(

Gość karmelki truskawkowe
no i?

Gość gość
co powiedział/

Gość gość
Przyjechał do nas ostatnio, a mama jeszcze nie wróciła z pracy. Zaprosiłam go do środka, zrobiłam mu herbatę, a on zupełnie bez skrępowania i wstydu zaczął pytać mnie czy byłam już intymnie z mężczyzną, czy bym chciała, czy zaspakajam się czasem sama.. Czy mam jakieś fantazje i inne prostackie pytania. :(

Gość gość
że mam brzydką psiute

Gość gość
Wynocha podszywaczu! :o

Gość gość
Powiedz matce.

Gość gość
Ile on ma lat a ile Ty?

Gość gość
Powiedz matce, ma prawo wiedziec, czy uwierzy, czy nie, to inna sprawa. A poza tym unikaj kolesia, proste.

Gość gość
Szczerze to nie mam z mamą najlepszych relacji, wstydzę się z nią o takich sprawach rozmawiać. Ona jest bardzo zapatrzona w niego i boję się, że mi nie uwierzy. On ma wysokie stanowisko w pracy, dobrze zarabia. Boję się, że mama uzna, że on by sobie na to nie pozwolił. :(

Gość gość
Raczej nie uwierzy, matki zawsze wybieraja faceta. Masz kogos z rodziny z kim masz dobre relacje?

Gość gość
Jak on zaczął wtedy zadawać mi takie pytania to przyznam szczerze, że byłam w szoku i poczułam się mocno zmieszana! Kazałam mu przestać, zagroziłam, że powiem mamie, a on tylko złapał mnie mocno za nadgarstek i powiedział do mnie, że jak komuś o tym powiem to sobie zobaczę. Wyzwał mnie od gówbiar.. Jest bardzo pewny siebie.

Gość gość
Nie mam bliskich relacji z dalszą rodziną. :o Mam 20 lat. W ogóle to po tym zdarzeniu dostałam jeszcze SMS'a z zapytaniem czy nie mam ochoty zrobić loda dojrzałemu panu w zamian za pieniążki ale on się wycwanił i napisał z innego numeru. :o

Gość gość
obrzydliwe....

Gość gość
Masz 20lat, wiec jestes dorosla osoba. Nie potrzebujesz wsparcia mamy zeby poradzic sobie z natretem.Ja bym poszla na policje I spytala co mam zrobic, ze sie boje ze mi cos zrobi I miala gdzies co matka powie.

Gość gość
Masz telefon z dyktafonem? To go nagraj

Gość gość
Mam telefon z dyktafonem ale teraz to już po sprawie. On nie jest taki głupi i może się już okazja nie powtórzyć.. Ostatnio już napisał SMS'a z innego numeru żeby ciężko było mu cokolwiek udowodnić..

Gość gość
G/n/o/j/e/k ustawiony w życiu, więc ma przerost ego. Nie odpowiadaj na wiadomości tekstowe. Nie wpuszczaj go, jeśli matki nie ma w domu - niech postoi na wycieraczce skoro zachowuje się jak kundel. Przygotuj sobie na wszelki wypadek ostrą gadkę, jakby znów Cię zaczepił, bo skoro jest taki bezczelny, to może także cichaczem wtedy, gdy obie będziecie w domu. Nie pokazuj po sobie szoku, przestrachu, bo to woda na młyn dla takic*****ów. Matce powiedz, każ jej z nim pogadać, nawet jeśli widzisz, ze dostała fisia na jego punkcie - w końcu przede wszystkim jest matką i Ty, a nie jakiś fagas ma być dla niej priorytetem. Nie przejmuj się, jeśli nie uwierzy - owszem, wyraź wówczas swoją dezaprobatę wobec jej postawy, ale nie wyrzucaj sobie, że jej powiedziałaś. Masz do tego prawo! W razie gdyby znów go przyjęła w mieszkaniu, miej zawsze pod ręką telefon z dyktafonem. Zresztą zawsze miej - bo możesz się na niego napatoczyć na korytarzu, na ulicy. Tępić g/n/o/j/a! Trzymaj się.

Gość gość
Sms-ów z innego numeru też w żadnym razie nie kasuj! Pokaż matce i powiedz, że zaczęły przychodzić zaraz po tym, jak Cię zaczepił w cztery oczy. W razie czego posłużą policji do namierzenia go, nawet jeśli nr ten jest zastrzeżony. A w ogóle to skąd Ty znasz jego numer, a on Twój?... Bo wiesz, chętnie Cię tu wesprzemy, ale trochę to dziwne, że macie namiary na siebie. Nie zmyślasz Ty czasem?...

Gość Zainteresowanamłodakobieta
ile on ma lat?

co skonczylas już temat?

Gość gość
Ja porównałam ten numer z numerem w telefonie mamy i już, a skąd on ma mój to nie wiem. Pewnie z komórki mamy. On ma 44 lata.

to uważasz,ze jest stary?

Gość gość
Hmm.. Jak się ma do tego jego wiek?

Gość gość
Powiedz o tej sytuacji mamie!

Gość gość
znam takie mamusie stare rury desperatki gdy zobaczyły spodnie i stanowisko gotowe były przymykac oko na molestowanioe swoich dzieci takie szmaty powinni kastrowac twoja matka zapewne z tego gatunku

Gość gość
nie wpuszczaj go do domu bo moze ci krzywde zrobic

Gość gość
Na razie mam zamiar go unikać, jak przyjdzie do nas kiedy mamy jeszcze nie będzie w domu to po prostu go nie wpuszczę, a na jakieś zaczepki przez SMS'y mam zamiar po prostu nie reagować.

Gość gość
Koniecznie powiedz mamie bo jeszcze on cię zg****** :o