Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie noszą bizuterii na codzień ???

Polecane posty

Gość gość

Ja uwielbiam biżuterię . Mam fajne pierscionki,kolczyki itp lubię srebro. Jest niedrogie. Myśle że stać na nie każdego.Mimo tego nie noszę zbyt często na codzień bo zaraz któras gapi sie na mnie dziwnie. Moze dlatego że same niczego nie noszą. I tak miałam w pracy i tak mam np jak przyprowadzam dziecko do szkoły. To biżuteria jest tylko od wielkiego dzwonu???

Możliwe, że sobie wmawiasz, albo nosiłaś wyjątkowo krzykliwą biżuterię która zwracała uwagę :)

Gość gość
hhmmm no np kryształki swarovskiego białe są krzykliwe ???

Gość gość
pewnie na mojej wiosce kolczyki to tylko w niedzielę do kościoła albo na zabawę w remizie

Gość gość
oj tam np obrączka tylko i na drugiej ręce szeroka obraczka z białymi drobnymi cyrkoniami. A jak mi spuchną palce to tylko ten pierscionek. W uszach malenkie białe cyrkonie na sztyfcie i tyle

Gość gość
musiałas byc za bardzo tym obwieszona... chyba w tym nie chodzi o ilosc, tylko jakosc, i zeby pordziej podkreslało twoja urode, niz od niej odrwacało uwage? Ja nie nosze w ogóle, z powodu, ze nie lubie, na placach mi strasznie przeszkadzaja pierscionki, bo mi czesto palce lekko puchna przy wysiłku. A wisiorów mi sie nie chce zakłądac, zreszta chodze ubrana sportowo, juz wolałąbym jakies rzemyki czy cos

Gość gość
nie wyobrażam sobie nie nosić biżuterii... zawsze ją mam na sobie gdy gdzieś wychodzę

Gość gość
uwielbiam biżuterię, noszę na co dzień, lubuję się w srebrze i lubię takie duże czy pierścionki, czy bransolety, czy jakieś naszyjniki

Gość Lllelle
Na taką biżuterię chyba nikt by nie zwrócił uwagi :P Wmawiasz coś sobie :P

wiesz co...ja noszę duże kolczyki, dwa wisiorki, bransoletki i pierścionki i nikt nie zwracał uwagi, więc chyba coś sobie wmawiasz ;)

Gość CO ZA BAJER
Noszę biżuterie złotą na co dzień.Kolczyki, pierscionki i nikt nie zwraca na to uwagi.

Gość Lllelle
No chyba, że nosisz jakieś obciachy w stylu na przykład pierścieni atlantów :D

Gość gość
po prostu nie lubię.

Ja nie nosze bo mi niewygodnie, i jakas alergie mam, uszy mam czerwone jak tylko zaloze jakies kolczyki. A moze jest tak, ze skoro nie nosisz na codzien, a od czasu do czasu zalozysz, to sie patrza, bo zauwazaja, ze wygladasz niecodziennie? A moze nawet czujesz sie dziwnie, bo nie jestes przyzwyczajona, i to po tobie widac.

Gość gość
nie lubie poobwieszac sie jak choinka,niektore kobiety nie maja wyczucia,naladuja tego na siebie i mysla,ze to ladnie:-O