Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

złamanie danych osobowych przez bank PKO BP

Polecane posty

Gość gość

witam mam taką nietypową sprawę w grudniu w banku PKO BP o3 w łodzi doszło do złamania ustawy o ochronie danych osobowych próbowałem się odwoływać do tego banku ale oni twierdzą że nie doszło z ich strony do złamania danych osobowych a mianowicie chodzi o to że mojej żonie wydano wydruk dokładnych operacji z mojego konta tym bardziej że ona nigdy nie była w żaden sposób związana z tym kątem nigdy nie była upoważniona do tego konta ani żadnym współwłaścicielem tego konta dla tego pytam się na jakiej podstawie zostały udzielone jej moje poufne informacje co mogę z tym zrobić czy mogę podać ich do sądu i żądać odszkodowania szukam jakiejś pomocy w tej sprawie ponad to w banku tym udzielono mi także informacji dotyczących mojego konta tylko jeden kłopot na jakiej podstawie pani udzieliła mi tych informacji nie przypominam sobie żeby pofatygowała się i sprawdziła mnie z dowodu czy osoba za którą się podają to faktycznie ja nie wiem chyba że w tym banku mają rentgena i w ten sposób sprawdzają czy mam dowód osobisty w kieszeni i z tymi danymi albo są jasnowidzami i wiedzą kto jest kto szukam firmy która może się tym zająć i ich troszeczkę zgnoić za te brednie co mi przysyłają broniąc swojego pracownika to tak w skrócie podałem swoje informacje odnośnie tej sprawy pzd.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować