Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabujałam sie w Trynkiewiczu!!!!! to jest silniejsze ode mnie

Polecane posty

Gość gość

ja już nie wiem co mam robić ,codzienne oglądam jego zdjęcia i szukam coraz to nowych informacji o nim .

Gość ladacooooo
głupia doopa

Gość gość
A dzieci się nie dochowasz

Gość gość
Szybko owdowiejesz:-)

Gość gość
a kto by się nie zabujał w badboyu:D

Gość Koleżanka z dawnych lat
W młodości fascynował mnie, a teraz...pociąg nie minął, chodziłam nawet do psychologa, który wyjaśniał mi,że nie mam szans u niego, bo jest homo, dziewczyny pogódzmy się z tym, on jest jak Freddie Mercury ! Cudowny, wspaniały , ale przede wszystkim niedostępny dla nas kobiet! Nigdy żadna z nas z nim nie będzie dlatego każda o nim marzy.

Gość gość
Freddie był bisexem

Gość gość
Jak moze byc wspanialy i cudowny ktos, kto zg****il i zabil niewinne dzieci? Nawet, jak sie pisze durne prowokacje, to trzeba miec choc troche oleju w glowie, nie smiem wspominac o rozumie. Durne pokolenie dzieci neo, ktore mysl, ze wszystko im wolno napisac, co tylko do zakutych lbow przyjdzie i mysla, ze sa fajni. Chociaz Cie nie znam, ale czuje pogarde dla takich jak Ty.

Gość gość
Niestety to glupie prowo......jeszcze kilka lat temu malo z kto z mlodszych pamietal ta sprawe i kojarzyl fakty wiec pewne osoby piszac iz "fascynowal je w mlodosci"po prostu wala kity na poczekaniu nie wspominajac juz o tym ze malo kto poza tymi jacy mieli wglad do dokumentow,wiedzial o jego rzeczywistych preferencjach....pisano czesciej o nim jako o psychopacie a glosno zrobilo sie gdzies okolo dwoch lat temu.

Gość Koleżanka z dawnych lat
Pamiętam go z młodości, co Ty myślisz,że on nie miał sąsiadów? Koleżanek w szkole średniej? Był taki przystojny, a jak go pokazali w mediach teraz to już nie ten sam, teraz utył i nie pociąga mnie już.

Gość gość
Perdolisz.....i tyle.

Gość gość
A ten adres mailowy ti jakieś żarty czy ktoś jest już tak dalece zy****y iż w tym co napisał nie widzi nic niestosownego?:O

Gość gość
On akurat jest dowodem na to że nie każdemu "wolno" jednak kochać.

Gość gość
Pisze,że się zabujała w tym patolu i jeszcze jakiś qrffa mail z nazwiskiem podaje tu ha ha nie no lol....ludzie to jednak mają nasrane pod beretem w choy:D:D

Gość gość
co wy odpier​dalacie... :O

Gość gość
pewnie liczy ,że Trynkson jej odpisze :) nie moja droga , on nie zechce kobiety, a juz za tydzien ide z nim na disko