Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina59

Mam 59 lat i starzeje sie z godnością!

Polecane posty

Gość Janina59

Witajcie drogie dzieci! Na imię mi Janina i mam 59 lat. Muszę Wam napisać, że żal mi młodych dam, które nie potrafią przyjąć do wiadomości, ze wszyscy sie starzejemy. Po co komu botoksy, operacje plastyczne. Na ile to starcza? Jest mi naprawdę przykro, ze młodzi patrzą na swój wygląd zewnętrzny a nie potrafią zadbać o niego od środka. Ja mimo swojego wieku jestem w świetnej formie i znakomicie sie czuję. Pozdrawiam!

Gość gość
To super, gratululacje:)

Gość gość
czyli, czemu służy ten wpis żalisz sie czy chwalisz

Gość gość
"{{{{{{

Gość gość
pewnie zaczynasz śmierdzieć

Gość gość
Ja mam dwa lata mniej, czuje sie na 2O,operacji nie robilam ale nie mam uczucia ze sie starzeje,wrecz przeciwnie

Gość gość
chcesz nam powiedziec ,że nie masz na botox?

Gość gość
a ja mam 50 czuję się młodo, wyglądam młodo, jestem szczęśliwa i nie jestem przeciwna żadnym botoksom, kwasom hialuronowym i wszelkim zabiegom odmładzającym nie zrobiłabym sobie tylko jakies operacji bo się tego boję i już.

Gość gość
Cześć Janeczko. Ja mam o 10 mniej ale za cholerę tak się nie czuję. Nie potrzebne mi operacje jak na razie. A ten pęd młodzieży do modelingu odbije im się na "starośc" depresją jak stąd do Honolulu, zobaczysz. Będziemy o tym niedługo czytać jako babuszki w internecie ;) Oni tak się przejmują, że nie wytrzymają psychicznie tej starości. Nie to co my. Z godnością :) Pozdrawiam. 49-tka

Gość 54latka
i tak trzymać kobietki:)

Gość gość
ja też starzeję się z godnością , mam 57 lat ale mam inne problemy mój wnuczek leży w szpitalu ma rotawirusy. tak mi smutno , tak płakał w szpitalu, że łzy leciały mu aż do uszu Nie myślę o urodzie. jeszcze mam rodziców 82 i 84, którymi trzeba się zająć. nie mam czasu myśleć o sobie. a może powinnam.

Gość gość
tez mam 57,smutne ze wnuczek chory ,ale kazdy z nas ma jakies problemy.Moi rodzice nie zyja.Mama zmarla w wieku 82 lat,tata 66 lat.Nie mysle o tym ze sie starzeje,bo widze duzo starszych kobiet zadbanych ,modnie ubranych

Gość gość
Bylam przeciazona praca, prowadzeniem domu opieka nad lezaca mama.tez nie mialam czasu dla siebie.Teraz mam go wiecej

Gość gość
Ja mam 3 lata mniej i ciesze sie zyciem.....ciesze sie ,ze daje rade w tym kraju zyc,nikomu niczego nie zazdroszcze,najwazniejsze zdrowie i szacunek dla drugiego czlowieka.......czytam jak odnosza sie do Owsiaka i plakac mi sie chce ile On ludzi uratowal,za "to ,ze mu sie chcialo pomagac" a dzis jest opluwany. Nasz narod ma tyle w sobie nienawisci,bo jak komus lepiej sie zyje to wiadomo....musial ukrasc..Ja ciesze sie zyciem dlatego ze wszyscy zdrowi i co moze byc piekniejszego w zyciu?Pozdrawiam wszystkich po 50 !Krystyna

Gość gość
Sa wsrod nas podli ludzie,spotyka sie ich wszedzie,nie ma niestety na to wplywu

Gość gość
Uprawiacie jakiś sport? I jak tak, to czy zaczęłyście teraz po 50-tce czy całe życie?

Gość adeladeska
mam 58 lat i też nie czuję się na te lata, ale czasem wydaje mi się że mam znacznie więcej:( Nigdy nie myślałam o operacjach plastycznych, zresztą, nie stać mnie na nie. Nie muszę na razie wypełniać bruzd, bo ich nie mam, jak na razie to wszyscy zazdroszczą mi mojej cery:D Teraz, powiecie oszalałam...zaczęłam się odchudzać, w ciągu dwóch miesięcy schudłam 8 kg i bardzo to widać właśnie po twarzy, dlatego nie spieszę się z efektami, bym nie musiała prasować się żelazkiem:P ale jeśli uznam, po uzyskaniu odpowiedniej wagi, że powstały na twarzy jakieś większe szkody, to wezmę pod uwagę jakieś zabiegi kosmetyczne. Co do Owsiaka, też mam podobne odczucia, ludzka zawiśc nie ma granic, najłatwiej jest zniszczyć człowieka. Wierzę że Jurek się nie da i zaprzestanie dalej działać.

Gość adeladeska
miało być że Jurek się nie da i NIE zaprzestanie dalej działać.

Gość takisobiezcichapękł
Drogie Panie chociaż jestem od Was ciut młodszy to jestem z Wami. 🌼

Gość gość
jest pwena zaleznosc w postach ...ludzie , ktorzy cos w zyciu przeszli maja wiecej szacunku nizli ludzie mlodsi(choc moze nie kazdy) i wiedza,ze zycie to skarb,a zdrowie trzeba szanowac tak jak i drugiego czlowieka !Krystyna

Gość gość
stare gnijące pudernice

Gość adeladeska
Krystynko, masz rację, nie ma szacunku dla drugiego człowieka. Taki głupi gość nade mną pisze kalumnie o nas, a nie myśli, że dziś jest młodym głupim szczeniakiem, ale kiedyś też będzie miał więcej lat, jednak nie liczę by miał więcej rozumu, przynajmniej czytając jego słowa, na to się nie zanosi a o tym by szanował ludzi to już w ogóle nie ma co marzyć

Gość gość
Mlody gupi ciul:-)

Gość adeladeska
na takie głupie chamskie posty, jest tylko jeden sposób...ignorancja. Lepiej nie reagować, na tego typu posty, bo szkoda nerwów i tłumaczenia że to co pisze to głupoty.

Gość gość
Moja kolezanka mawiala ze kto niee chce byc starym nich sie za mlodu po..........i do tego co zamiast mozgu ma sieczke:):):)

Gość gość
Moja kolezanka mawiala kto nie chce byc mlody niech sie za mlodu p...:i.do goscia co zamiast mozgu ma sieczke w glowie lub melase hi hi hi

Gość gość
Mlode wampirki energetyczne mamusia nie kochala? Idzcie na Su i spadac nudzi wam sie to k***a matce babce pomoc a nie wp*****lac sie w dyskusje starszych wynocha

Gość gość
po co głupi mały siusiaku włazisz na taki temat ? co cie w d**e uwiera ?

Gość takisobiezcichapękł
Kajtuś a realu też taki kozaczek jesteś ? Bo mi się zdaje że raczej cichutko skaczesz .

Gość takisobiezcichapękł
Co ty wiesz o lizaniu? a serio to pędź gnoju