Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaa31

SAUNA NAGO CZY W UBRANIU

Polecane posty

Gość Ankaa31

Na samym poczatku chcialam sie przedstawic , mam na imie Ania mieszkam w Niemczech . Z sauny korzystam raz w tygodniu i tylko pierwszy raz weszlam tam w ubraniu a to bylo szesc lat temu, - po prostu zasugerowano mi ze z sauny kozysta sie Nago.Na poczatku sie wstydzilam ale mi jakos to przeszlo.Po tych kilku latach stwierdzilam ze nie ma co sie przejmowac , nawet z basenu korzystam nago, jak wiele innych ludzi.Pracoje w malym lokalnym sklepie i spotykam klientow w saunie i basenie , ale oni tez sa rozebrani. Trzy lata temu przyjachala do mie siostra z jej chlopakiem z Polski(Tarnobrzeg),umowilismy sie na basen a ja jakby nigdy nic wyszlam do basenu NAGO!!!.Patrzyli sie na mnie ze zdziwieniem ale ponad polowe lodzi tez byla naga.Po prostu zapomnialam ze oni sa bardzo pruderyjni.Moja siostra dzien pozniej zaczela mi robic wyrzuty. Zebym sie ubierala w obecnosci jej chlopaka, ze tak niewypada.A ja nic sobie z tego nie robilam.Nago jest wygodniej czy to Sauna czy Basen. Jakie sa opinie na ten temat, czy macie jakies podobne doswiadczenia ?

Gość sauna_fan
Byłem w Niemczech i Austrii w kilku (nastu ) osrodkach saunowych i też nie wyobrażam sobie innego saunowania. Natomiast jestem zdziwiony, że na zwykłym basenie mogłaś tak pływać. Ja poza wydzielonymi dniami z tym się nie spotkałem. Gdzie są takie baseny - chętnie bym wypróbował ?

Gość gość
Na saunę to tylko w futrze i czapce :)

Gość gość
Nagie pływanie jest naprawdę rewelacyjne,jeśli ktoś jeszcze nie próbował to polecam