Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna noc Monika

niezła oferta dla mam i maluszka

Polecane posty

Gość bezsenna noc Monika

Witam drogie mamy, 3,30 nad ranem a ja już z 10 raz wstaje do maleństwa jak już zasnęło to przeglądam neta w poszukiwaniu podgrzewacza do butelek a natrafiłam na to http://www.top-maluszek.pl/koszt-dostawy/ widać że dzisiaj przy niedzieli mają darmową dostawę - nieźle choć w niedziele to ja rzadko coś kupuję :-) No ale może któraś z was skorzysta. Swoją drogą przy dzisiejszych cenach mamy nie mają lekko - pozdrowionka

Gość gość
W sklepie top-maluszek.pl kupiłam prawie całą wyprawkę, prawie bo oni są nastawieni głownie na ubranka i drobne akcesoria niemowlęce, ale jako mama jestem zadowolona. Już prawie wyrósł mój ksawery a jeszcze nie widać śladu na ciuszkach więc mogę z czystym sumieniem polecać

Gość gościnnie z krakowa
jak patrze na ten sklep ale nie widzę już tej darmowej wysyłki widać akcja się skończyła, ale i tak mają tanią dostawę. Podobają mi się ten bodziaki dla dziewczynki z krótkim rękawkiem http://www.top-maluszek.pl/pl/p/Sliczne-body-z-falbanka-rozmiar-68/889 tylko jeszcze może za wsześnie krótki rękawek kupować.

Gość gość
gościnnie z krakowa zależy jak masz w mieszkaniu bo jak u nas było bardzo ciepło to spał w kr. rękawu i chodził po mieszkaniu (ma rok)

Gość gościnnie z krakowa
u mnie różnie mieszkamy w starej kamienicy więc za ciepło nie ma, ale i nie ma tragedii.

Gość młoda mama Bronowice
Widzę, że koleżanki z krakowa są na forum :-) fajnie witam was. Ale jestem beszczelna dzwoniłam przed chwilą do tego sklepu odebrał pan i pytam się czy jak kupię dzisiaj bodziaki to czy mi jeszcze dzisiaj wyślą do paczkomatu, odpowiedzieli, że nawet w niedziele nadają przesyłki do paczkomatu. NIE ŁADNIE W NIEDZIELE PRACOWĆ :-) w sumie zamówiłam u nich półśpioszki i bodziaka z czapeczką. Nie wiem jak wy ale ja nie mam czasu biegać po sklepach, co dziennie pracuję do 18.00 i zanim dojadę do domu to czasami i godzina zleci

Gość Natalia1982
Moje maleństwo ma już 3 miesiące i ciągle coś mu kupuję, ale to sama przyjemność takie małe ciuszki :-)

Gość wyrozumiała
Bo to prawda, ja mam tak samo, ciągle coś nowego zamawiam, chcę by moją patrycja wyglądała zawsze ładnie.

Gość Natalia1982
Moja mama do dzisiaj myje okna moimi pieluszkami z młodości :-)

Gość wyrozumiała
Tetra do okien jest najlepsza, ale to że tyle lat wytrzymała to prawdziwy cud. A tak na marginesie to kiedyś jak mama opowiadała to nie było tak prosto o wyposażenie dziecka i wyprawkę, teraz za to jest tak dużo na rynku wszystkiego, że nie wiadomo co kupić i co jest dobre. Ja przyjęłam zasadę, że kupuję tylko polskie ciuszki. Ostatnio dostaję troszkę od rodziny w prezencie jak przychodzą. No i zabawek już mam tyle co w żłobku :-)

Gość Natalia1982
Czy któraś z was zamawiała coś paczkomatem, mam niedaleko bloku taki wynalazek ale jestem w temacie zielona.???

Gość warszawka977
Nic trudnego Natalia1982 - wystarczy wskazać adres paczkomatu gdzie chcesz odebrać przesyłkę. dzisiaj kupiłam w tym top-maluszek.pl bodziaka z welurku i czekam na przesyłkę więc napisze jak dojdzie co i jak. obiecuję

Gość Natalia1982
dziękuję.

Gość JaWiemSwoje
Ja lubię kupować na żywo w stacjonarnych ale czasami coś w necie zamówię.

Gość gość
Ten sklep internetowy znam bo mają chyba też stacjonarne.

Gość gość
Jakie termometry stosujecie dla swoich dzieci. Kupić taki do ucha czy bezdotykowy. co polecacie ? Byłam w aptece gdzie kobieta miała z 6 róznych tylko który wybrac aby był dokładny. A i jeszcze taki był naklejany do czoła dziecka

Gość karolinaMyślenice
Ja kupiłam taki bezdotykowy do czoła i jestem zadowolona, z tym, że musisz pilnować aby baterie były w dobrym stanie bo jak się rozładowują to zakłamuje wyniki pomiaru.

Gość gość
Te bezdotykowe są dobre i dokładne, tylko zawsze lepiej dołożyć parę groszy u kupić jakiś markowy, pamiętajcie to jest już na lata przecież i nie ma co oszczędzać na tym. Tu macie kod na darmową wysyłkę do tego sklepu top-maluszek.pl może się komuś przyda, dostałam go przy okazji większych zakupów: 54521. Z czego pisze na kuponie nie nalicza opłat za zakupy powyżej 80zł. czy jakoś tak. Ja już mam duże dziecko więc nie skorzystam z niego, ważność jest do końca 2014 roku na 10 zakupów. :-) Swoje ubranka po dziecku sprzedałam na allegro jako jeden duży worek :-) zeszło w pierwszej aukcji więc mam trochę luzu w szafie, sprzedałam prawie wszystko, zostawiłam sobie awaryjnie po kilka ubranek jakby coś mi jeszcze wpadło :-)

Gość mielnka_bieruń
mnie się wydaje, że te do ucha są dokładniejsze, na jakimś forum ktoś testował i między do ucha a na czoło była jakaś różnica.

Gość gość
w dawnych czasach dawali dziecku do tyłeczka tradycyjny termometr, teraz to luksus

Gość blancaa33
to były faktycznie dawne czasy, teraz w szpitalach nawet mają już bezdotykowe termometry.

Gość sylwiuniaa
szukam taniego wózka 2 w jednym jaki polecacie ?

Gość gość
taniej jak 1200 ciężko ci będzie znaleść, :-) zawsze można kupić coś przechodzonego na allegro

Gość sylwiuniaa
za 1200 spokojnie kupisz co chcesz , teraz jest duzy wybór

Gość gościnnaAlwernia
Mnie jeden wózek się ciągle rozlatywał, głównie miałam problem z oponami, jak nie uchodzące powietrze to coś innego. Lepiej kupić coś lepszego niż oszczędzać na wózku,

Gość gość
fajne mnie się też podobają

Gość kicia988
dzisiaj w tym sklepie co piszecie wysyłają od 50zł. za darmo