Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety pragną żonatych facetów?

Polecane posty

Gość gość

tylu fajnych wolnych jest przecież.

Gość gość
gdzie?

Gość gość
Chyba tylko poszukiwaczki przygód.

Gość gość
to nie kobiety wolą żonatych, tylko żonaci faceci są bardziej otrzaskani w relacjach z kobietami i potrafią skuteczniej zawrócić kobietom w głowach niż ci wolni.

Gość gość
wieczne sfrustrowane singielki maja juz tak niska samoocene z braku faceta, ze musza zdobyc jakiegos zajetego, aby sie dowartosciowac.

Gość gość
już się jakaś kochanica broni i zwala winę na facetów :P

Gość gość
wieczne sfrustrowane singielki maja juz tak niska samoocene z braku faceta, ze musza zdobyc jakiegos zajetego, aby sie dowartosciowac. Jestem sama, ale sfrustrowana nie jestem, a żonatego faceta kijkiem bym nie tknęła, bo on ma żonę. I nawet jakby mi bajki opowiadał, że jest nieszczęśliwy w małżeństwie, że zony nie kocha, jest we mnie zakochany, kocha mnie, pragnie, jestem dla niego najważniejsza itp. Nie i tyle.

Gość gość
A dla mnie to jest dziwne, ze te "kobiety" chcą słuchać takich bajek

Gość bluebook
dlaczego? zeby poczuc troche przyjemnosc***proste. na zadne gadki zonatego o zlej zonie nie polece (odrzuca mnie to, takie biadolenie i uzalanie sie nad soba), ale jak mi sie facet mega spodoba to czemu nie. ale zeby mi sie spodobal to prawie cudu trzeba.

Autorze: mam jedno pytanie - skoro dla ciebie "kobiety pragną żonatych facetów", to kiedy ty nim będziesz ? :P

Gość gość
Jak I raz to słyszysz to robisz wielkie oczy, bo niczego nie byłeś świadomy, ale jak II raz ten ktoś zaczyna mówić tekstem w podobny deseń, to ucinasz temat..

Gość gość
Jest grupa facetów, którzy zdradzają, mają żony, one są np. atrakcyjne, ale koleś szuka na boku kochanki, przygody... są takie które łapią się na to....ale i są takie, co dają mu kopa stąd do wiecznościi.. a potem taki ktoś chodzi urażony na cały świat, że nie zaliczył... A co do żon, one wiedzą o tym, akceptują to, przymykają oko, albo same zdradzają na boku..