Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Flakowate nogi

Polecane posty

Gość gość

hej mam 30 lat i brzydkie ciało:( moim problemem sa szeroki biodra,grube flakowate uda i tłuszcz na kolanach brrr problem to zbyt duzo słodyczy powiedziałabym uzaleznienei do nich i brak sportu dziewczyny jak zaczac pracowac nad soba od czego zeby sie szybko nie zniechecic po ostatniej wizycie na basenie wpadłam w dołek miałam wrazenie ze wszyscy mnie obgaduja ze mam takie nogi miałam wrazenie w udach mam 60cm,wzrost 171 ale gdybym chociaz troche je umiesniła wygladałyby zupelnie inaczej niewiem czy jest sens cwiczyc samej w domu moze siłownia tam maj profesjonalny sprzet,maszyny z obciazeniem doradzcie cos opiszcie swoja walke

Gość gość
ja tez mam brzydkie zwłaszcza wewnetrzna strone, rozstepy i sadełko

Gość gość
Mam podobny problem w Eszlym roku ćwiczyłem jogę i to wtedy pomogło Potrzebujesz ćwiczeń wzmacniajacych Dobre, proste ćwiczenie to krzesełko, potrzeba tylko systematycznosci Z tanich i skutecznych przyrządów na ujędrnianie wewnętrznej strony ud polecam agrafke Kupisz w każdym markecie za ok 30 zł To najlepsze ćwiczenia, bo żadne bieganie i wygibasy na dywanie nie pomogą tak skutecznie wzmocnić miesni

Gość gość
Na jodze robiliśmy właśnie takie ćwiczenie ze trzeba było wytrzymać kilka sekund w pozycji krzesła Już po kilku miesiącach ćwiczeń zauważyłam widoczne mięśnie na udach a przedtem zawsze miałam luźna skore i galaretę Żadne balsamy Anie diety tak nie poprawiły moich nóg jak to proste ćwiczenie wykonywane dwa razy w tyg, założę sie ze gdybym ćwiczyła codziennie efekt byłby szybszy i jeszcze lepszy

Gość gość
Agrafka czy motylek na wewnetrzna stronę ud działa u mnie już po dwóch tyg są efekty! W końcu mam przerwę między udami !

Gość gość
dzieki dziewczyny oststnio przegapiłam ta agra..byla chyba w Lidlu:( zle sie czuje w koncu jestem młoda powinnam wczesniej zadbac o siebie mieszkam w małej miejscowosci niestety jogi nie ma:( ale poszperam na necie

Gość gość
Krzesełko, robisz przysiad do pozycji w której uda sa prostopadłej do podłogi, wytrzymujesz tak długo jak sie da, powtarzasz kilka razy dziennie Efekt murowany Zamiast agrafki możesz ściskać miedzy udami np piłkę albo siedząc na podłodze obejmować udami nogi od krzesła i napinać mięśnie ud

Gość gość
dziekuje,spróbuje moze do wakacji doprowadze te flaki do jakiegos stanu:)

Gość gość
60 cm to nie jest dużo, zgubisz 3 cm i się ujędrnisz i będzie ok

Gość gość
oj powiem Ci ze ja wysoka jestem w pasie szczupła ale ten dół biodra,nogi powoduja ze ta sylwetka jest brzydka na tym basenie przypatrzyłam sie jak galaretka ,celulit starszne to było zwłaszcza w wewnetzrnej stronie a najgorezj ze był ex podszedł i powiedział zrob cos ze swoim ciałem mysłam ze sie utopie:(

Gość gość
srodkowa czesc ud to 55cm a nad kolanem az 40 i takie boczki tłuszczu odstajace wczesniej tak tego nie widziałam znaczy raczej nie chciałam jak on mi to powiedział poszło mi w piety:( ale ma racje

Gość gość
a siłownia i cwiczenia na profesjonalnym sprzecie z obciażeniem??