Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po 30 tce trudniej znalesc faceta

Polecane posty

Gość gość

mam 31lat i marzy mi sie zalozenie rodziny

Gość gość
Na pewno trudniej, ale bez przesady - 31 lat to jeszcze dobry wiek na znalezienie faceta

Gość gość
A już na pewno łatwiej znaleźć faceta poważniej traktującego związek

Gość gość
a czy warto szukac w internecie?

Gość ptaszek na uwiezi
niestety trudno...ale mowie to z wlasnego doswiadczenia.mam 35 lat i trafiam jak kula w plot.faceci nie chca sie teraz wiazac tylko bawic.a zonaci?szukaja wrazen..

Gość ptaszek na uwiezi
w internecie tragedia!!!!! tylko do lozka

Gość gość
Czyli wychodzi na to ze najlepszy okres byl za 20pare lat kiedy to kazdy sie parowal szukal polowki a teraz to jak na loterii

Gość gość
tez tylko patrzylam na fotki i opisy w internecie i sie przerazilam, nie wiem jak jeszcze mozna kogos spotkac

Gość gość
Wiadomo, że to był najlepszy czas - przynajmniej dla kobiety, no ale przecież później też można

Gość gość
Facet po 30 ma już mało testosteronu, jest wybredny, wygodny i nie chce mu się. Jest też zdemoralizowany, nie wierzy w miłość i takie tam bajki. Po co się wiązać jak samemu dobrze? Niestety ale w tym wieku to możesz liczyć głównie na rozwodnika.

Gość gość
tak trudno.mam kilku kolegow po 30 i sa singlami.nawet nie mysla o stabilizacji,rodzinie...NIE DAJ BOZE! sa wybredni,mysla tylko o imprezach,panienkach,kasie i innych malo wartosciowych sprawach...czasy kiedy wartoscia byla milosc i rodzina poszly juz do lamusa.

Gość gość
trzeba sobie brac o kilka lat mlodszych :D

Gość gość
Akurat testosteron dosyć powoli spada u facetów po 30 - jakieś 1% rocznie, więc to nie jest powód że im się nie chce

Gość gość
Tak, na pewno będziecie miały powodzenie u 25 latków. Możecie co najwyżej liczyć na to, że taki będzie się chciał przespać z MILFem i tyle

Gość gość
no to co w takim razie mamy powiedziec my kobiety 30lat kiedy to zegar tyka

Gość gość
sorki ale ja wygladam na te 25 nie raz chodzilam na imprezy z mlodszym towarzystwem i nikt mi nie dal 30tu chcialabym tylko znalesc odpowiedzialnego faceta do zalozenia rodziny i zycia powaznie

Gość gość
Po 30tce tylko ja na ciebie polece, mam 50+:-)

Gość gość
nie ma reguł ale mówię ci jak 30 letni gościu jest kawalerem to nie wzięło się to z niczego, z wiekiem jeszcze trudniej takiego namówić, pozostają faceci z odzysku, zresztą czasy takie że ludzie nie chcą mieć ani dzieci, ani zon/mężów, przecież masz internet, tv i widzisz wkoło ile rozwodów, ludzie przestali wierzyć w sens tego, propaganda seksualna i antyrodzinna przynosi efekty

Gość gość
do goscia wyzej..DOKLADNIE! teraz tylko to ludziom w glowie...za duzy dostep do wszystkiego!

Gość gość
To żadna propaganda. Po prostu ludzie coraz mniej przejmują się presją otoczenia na założenie rodziny i żyją po swojemu

Autorko, skąd jesteś? Interesuje cie seks bez zobowiązań?

nie trudniej powiedziałabym wręcz, że łatwiej bo zwykle ludzie w tym wieku są już jakoś ukształtowani i wiedzą, czego oczekują od partnera i od życia

Gość gość
znaleźć a nie znaleść

Gość gość
To wszystko wina ideologii gender

Gość gość
trudniej bo najlepsi pozajmowani (konkurencja nie śpi)

Gość gość
myślę ,że trudniej ,ale nie jest to niemożliwe szczególnie w dzisiejszych czasach kiedy nie ma aż takiego parcia na ślub w młodym wieku, wiele par i małżenstw sie rozstaje itd

Gość gość
No ba , moja ciotka znalazła w wieku 45 lat co prawda wcześniej miała jakis facetów ,ale nie trafiała na tych właściwych ;)

Gość gość
wiem ze trudniej zwlaszcza jak sie widzi te wszystkie "brzydkie kaczatka" z lat szkolnych ktore sie nie zmienily a maja mezow i rodziny kiedy rodzice gledza nad uchem zyczac ci to w nowy rok czy urodziny "w koncu tego faceta.." juz nawet ostatnio slyszlalam zebym nie patrzyla na wyglad w ogole nawet brzydkiego sobie wziela bo milosc przychodzi z czasem ponoc tragedia ciekawa jestem dlaczego w takim razie moi rodzice byli w sobie zakochani i pobrali sie w szalenstwie milosci a mi chca to odebrac

Gość gość
Ciekawa dyskusja :)

Gość Stabilizacja
Nie wiem czy trudniej? Mojej znajomej zmarł mąż i została wdową w wieku 45 lat.Widzę jak mnóstwo adoratorów zabiega o Jej względy.Jest osobą bardzo atrakcyjną, niezależną, córka zamężna już na swoim osobno mieszka.Takie babki maja wzięcie na pewno!