Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek i wypalenie

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem 4 lata a za rok bierzemy ślub. Przez dwa lata było super...później rutyna, rutyna i jest coraz gorzej. Nie mieszkamy razem, widujemy się średnio co 2 tygodnie. Przez telefon rozmawiamy 2-3 razy dziennie, ale jeżeli mam być szczera to rozmowy z nim szybko mnie nudzą. Tylko ja mówię, albo muszę na siłę wymyślać tematy,bo on jak zwykle nie ma nic do powiedzenia. Nie uprawiamy seksu od 2 lat, bo stwierdził, że skoro zdecydowaliśmy o ślubie to się wstrzymamy. To dobry człowiek, ale mam wrażenie, że nasz związek wypalił się już na starcie. Mam 29 lat i czas najwyższy żebym wzięła ślub. Sala zarezerwowana, fotograf, kamerzysta też. Brakuje mi czegoś w tym związku...czuję się taka nijaka. Większość dni spędzam w pracy a później wracam do pustego domu. Kiedy widujemy się co 2 tygodnie to najczęściej albo leżymy, albo oglądamy film. Jeżeli tak wygląda większość związków to ja mówię DZIĘKUJĘ, ALE POSTOJĘ :/ Nie wiem...może zbyt wiele książek się naczytałam i za dużo filmów oglądałam. Mam duszę wrażliwej romantyczki. A może mimo wieku brak mi dojrzałości...

Gość gość
pomieszkajcie razem przez następne 4 lata to zobaczysz jak wygląda związek

Gość pprowokatorr
A myślisz że po ślubie będzie inaczej ? Czy z tym, czy z innym zawsze coś będzie kulało. Stworzenie płaszczyzny porozumienia. Traktowania siebie po partnersku. Rozmawianie o wszystkim co was dotyczy. O wątpliwościach, radościach i smutkach. O chlebie, i o cukierkach. O pogodzie i kłopotach w pracy. O jego zaroście i seksie z nim. Wystarczy tylko stworzyć odpowiednią płaszczyznę porozumienia. Ale to wszystko trzeba chcieć i sie o to postarać.