Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bromba81

zacznę się wkońcu wstydzić wychodzić z moim mężem

Polecane posty

Gość bromba81

bo od paru miesięcy ćwiczy na siłowni i niestety nie tylko po to żeby schudnąć,ale na masę... nigdy nie podobali mi się napakowani faceci i mówię mu to wprost,że nie podoba mi się taki ale on nic z tego sobie nie robi bo mowi,ze niby dla siebie i ze nie bedzie wstydzil sie wyjsc latem z domu,tylko ze jedno drugiemu przeczy skoro dla siebie to o jaki wstyd chodzi,wiadomo ze dla innych

Gość gość
Ja tam lubie lekko napakowanego faceta... Moj wlasnie taki jest. Nie lubie miskow z brzuchem po nos, fuj

Gość kldjlsadjklksla
Gość, a g***o nas obchodzi to, że ty takich lubisz.

Gość gość
Chciałabym mieć taki problem. Mój mąż jest otyły, wszyscy się mnie czepiają z tego powodu (nie jego się czepiają tylko mnie bo jemu się boją coś mówić, bo wiedzą że by sie obraził) próbowałam wymuszać chodzenie na siłownię żeby schudł ale nie odnalazł się w tym miejscu :O a teraz po latach kłótni uważam tę sprawę za beznadziejną. Jak ja bym chciała mieć taki problem.

Gość gość
Moj tez jest napakowany bardzo ,łazi w dresach ,goli sie na zero i ma wielki tatuaz wiec nie narzekaj.;-)

Gość bromba81
no właśnie mial wielki brzuch i postanowił wziąć się za siebie,ale widzę ,że to idzie nie w tym kierunku co trzeba,lubię poprostu szczupłych facetów,a nie mięśniaków,a on zaczął normalne odżywki dla kulturystow używać i dlatego widać takie efekty,dla mnie gość typu pudzian to tragedia

Gość bromba81
no w dresach nie chodzi i tatuaży sobie nie robi,zreszta jakby tak sie ubieral szef by go chyba z pracy wywalil,ja nie wiem co mu odwalilo