Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam na spacerze faceta i

Polecane posty

Gość gość
no ja wiem, wiem, dałam się wkręcić jak małolata, ale już to przemyślałam... wiecie, zawsze się gdzieś tam w podświadomości tli marzenie o scenariuszu jak z filmu

Gość gość
przecież możesz utrzymywać z nim kontakt prawda? poznaj go lepiej choćby przez internet

Gość gość
Szczery, po prostu szczery. I z poczuciem chómoró :) joł

Gość gość
Hehe, dobre Facet mógł być całkiem porządnym gościem, ale wystarczy wejść na kafe, żeby uznać go za gangstera lub w najlepszym wypadku żonatego zboczeńca :D

Gość gość
jak taki porządny to dlaczego sam? :) skoro taki odważny i szczery to dlaczego nie ma już przy sobie kobiety? a może ma, ale chciał coś wyrwać na boku?:) powtórzę się, brakuje wam wyobraźni 🖐️

Gość gość
Popatrzcie jaki ten świat prosty. Wszystko potraficie sobie wytłumaczyć :)

Gość gość
Nie martw się, mnie aż tak się nie spieszy... Do Hamburga też nie jadę, co najwyżej na hamburgera mozemy skoczyć. Bez pośpiechu :) możesz jeszcze raz podać kontakt do siebie, gdzieś musiałem zapodziać, eh... ;-)

Gość gość
mówi, że mieszka w Hamburgu na St. Pauli i sie pytał czy z nim nie pojade, mówi, że wszystko stawia i prace załatwi co myślicie ?

Gość gość
jakby facetowi zalezalo to nie chciałby stracic z dziewczyna kontaktu i dalby swój namiar na Hamburg, może nawet powiedziałby kiedy znowu będzie w kraju .A tak to sciema albo facet jakiś taki dziwny, najwyżej skaczący z kwiatka na kwiatek.

Gość gość
podał mi adres :) Reeperbahn 14/22 St. Pauli, Hamburg jechać z nim ?

Gość gość III
Bo każdy porządny facet to już nie jest sam i ma/powinien mieć kobietę :P Wszystkie wolne! - już nie znajdziecie porządnego faceta! jeśli macie taką nadzieję, to znaczy, że jesteście naiwne! :D

Gość gość
po 16 napisałam mu, ze jednak nie mogę poświęcić mu czasu, nie dawał znac, więc pomyślałam, zę burak i że dobrze zrobiłam, ale przed chwilą zadzwonił i powiedział, że szkoda, że może jednak zmienię zdanie i że przyjeżdza tutaj co 3 tygodnie, więc może się jeszcze spotkamy, to chyba jednak nie jest taki nienormalny... ;] hmm

Gość gość
A będziesz miała z nim kontakt kiedy będzie w Hamburgu?

Gość gość
No to w takim razie poczekaj te 3 tygodnie aż przyjedzie ponownie i zobaczysz czy się odezwie i czy będzie chciał się spotkać. Wtedy idź, ale bądź ostrożna nadal.