Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

W przyszłą niedzielę dokonam słodkiej zemsty

Polecane posty

4 osoby z ochrony zaprosiły mnie w przyszłą niedzielę jak już produkcja opuści zakład, nie będzie nikogo oprócz nich. Ja przyniosę papierosy, wódkę, piwo, wino i szampana. Doprowadzę ich do tego że się opiją i zrobię im fotki a później pójdę do mojego byłego szefa i pokaże mu co ta czwórka wyprawia. Zostaną zwolnieni. Co więcej z tego zakładu poleci cała ochrona bo dyrektor zakładu zobaczy nagranie.

Gość extra scenariusz
a co dalej ?

Gość gość
dobrze, draniom pokaz ,ale potem oni sie zemszcza na tobie ,lepiej inaczej im zrobic pod gorke,kup srodki typu wiagra i dolej do kawy i wyjdz,,pomecza sie z kuta*sami stojacymi cala noc

Gość gość
dobrze, draniom pokaz ,ale potem oni sie zemszcza na tobie ,lepiej inaczej im zrobic pod gorke,kup srodki typu wiagra i dolej do kawy i wyjdz,,pomecza sie z kuta*sami stojacymi cala noc " x jakś ty durna jak but tak samo jak autorka,durna prowokatorka masz 10 lat?:o

Gość extra scenariusz
moze usiadz im na kolana,ciekawe ktory nie padnie:)

Gość gość
ale chora na umyśle uważaj,zebyś sama nie wyleciała z tego zakładu ]nie cierpię podnóżków

Weź stąd idź oglądać lepiej telewizję. Pomysły rodem ze "Zbuntowanego Anioła". Przestań już oglądać seriale debilu.

Gość gość
J******a jesteś