Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężuś25

Co podnieca kobietę do niepochamowanej chęci na sex????

Polecane posty

Gość Mężuś25

Dziewczyny mam do was pytanko. Bardzo zależy mi na tym żeby moja żona była bardzo zadowolona z seksu ze mną, a przed tym chciałbym tak ją podniecić, żeby sama już nie mogła wytrzymać bez sexu, żeby wprost krzyknęła, bym przestał ją pieścić tylko już w nią wszedł? Dacie jakieś wskazówki. Co robić jak pieścić itd. Pytam poważnie i oczekuję poważnych odpowiedzi. Pomóżcie ;)

Gość 0 Terenia 0
Skoro jesteś jej mężem to sam powinieneś wiedzieć co ona lubi. Nie rozmawiacie ze sobą na 'te' tematy? My twojej żony nie znamy 😴

Gość gość
biedny....

Gość gość
Słońce.zamiast tu czekać na odpowiedzi idz i naucz sie jej lepiej...;-)

Gość gość
Temat z ortograficznym błędem raczej mądrzejszych porad nie przyniesie.:-p

Gość Mężuś25
pytam na tym kobiecym forum, bo ostatnio jak byłem jeszcze z chłopakiem to nie było takich problemów zwyczajnie mogłem mu pokazać tylko mój od​byt i już Rysiu był w siódmym niebie :P

Gość mężuś25
Dajcie na wstrzymanie z ortografią i tego typu wypowiedziami bo o to tutaj chodzi, a często piszę się szybko i pisownia nie zawsze jest właściwa. Jeśli chodzi o żonę to znam ją i wiem kiedy jest podniecona i jak ją podniecić do tego stopnia co zawsze. Chodzi mi jednak o to, żeby ją czymś zaskoczyć i ku jej oczekiwaniom sprawić by wprost wybuchła. Fakt rozmawiamy o seksie ze sobą, ale jak już pisałem chcę ją pozytywnie zaskoczyć. Jakieś sugestie zamiast doczepek typu biedny, nie znasz swojej żony???:)

Gość mężuś25
I co zadowolony/a jesteś z podszywania się pode mnie i pisania głupich świńskich tekstów o odbycie itp. Niech się wypowiadają kobiety z rozumem i wiedzące na czym polega forum a nie debile!!

Gość mężuś25
A tak właściwie zapytam jeszcze, czy pieszczoty które wywołają silne podniecenie można np zakończyć kiedy powie że jest gotowa i wstrzymać ją trochę przechodząc znowu do początku gry wstępnej, czyli Zamiast zacząć postępować dalej to poprostu cofnąć się do początku? Jak myślicie. Macie jakieś swoje fantazje na ten temat? Jakieś doświadczenia z własnego życia erotycznego ze swoim partnerem??

Gość milania
Wydaję mi się, że pieszczoty, pocałunki wszelkich okolic włącznie z udami blisko c.... bez całowania jej tam i bez dotykania, sprawią, że będzie miała większą ochotę na to żebyś w końcu ją tam zaspokoił. Ja tak przynajmniej mam. :);)

Gość gość
chyba źle się dobraliście ,ona bez zbędnych podniet powinna na Ciebie lecieć,jak tak miałam ,,,,jak go widziałam tylko to już natychmiast etc,,, podniecał mnie on,tak sam z siebie,i jego zapach...

Gość mężuś25
Dziewczyny czytajcie ze zrozumieniem to co piszę. Jak się nie dobraliśmy. Pisałem przecież że ona ma ochotę na sex ze mną i podniecam ją, a moje pieszczoty doprowadzają ją do sporego rozpalenia, ale jak sprawić u niej chęć wprost rzucenia się na ciebie. Za małolata też tak mieliśmy, że tylko na siebie spojrzeliśmy i odrazu była chęć żeby tylko gdziekolwiek byle szybciej się pzyknąć, ale w małżeństwie dajemy z siebie coś więcej i to oboje, a mi chodzi o coś nowego, co jeszcze bardziej ją rozpali.

Gość siła kobiecycego serca
Mój facet kiedyś zrobił mi z******tą grę wstępną, a kiedy miałam już okropną chrapkę na jego wacusia we mnie to go włożył i po kilku fajnych *****ch, po których chciałam systematycznie zwiększać obroty po prostu go wyjął i zaczął mnie pieścić po ciele z pocałunkami włącznie. Powiedział że musiał przestać żeby odsunąć swój przedwczesny orgazm, a ja miałam wtedy ochotę wprost rzucić się na niego i zaspokoić się do końca! :) Mega uczucie pożądania, mówię wam!

Gość mężuś25
a może podnieci ją widok lizzania mojego penisa przez naszego psa ??

Gość mężuś25
Nie podszywaj się pajacu pode mnie tylko idź pobiegać z dzieciakami zamiast w internecie takie rzeczy wypisywać.

Gość mężuś25
mogę też psu zrobić to oralnie 💤 bardzo kocham naszego burka , więc to dla mnie żaden problem ;)

Gość mężuś25
o kur​wa sami podszywacze, myślałem że przy okazji wyr​ucham tu jakąś laskę a oni mi tu z burkami wyjeżdżają. Dziewczyny nie czytajcie tych podszywaczy ja chcę tylko z Wami pisać.

Gość gość
autorze!!!! - to ja zmien na nimfomanke i będziesz miał co chcesz. Inaczej nie ma szansy, niewykonalne.

Gość mężuś25
:D może burek nie zrobi mi głębokiego gardła ? jak myślicie ?

Gość gość
Odgryzie ci f..ta.To będziesz maial radoche.

Gość gość
ten b urek to gej, to ci zrobi co zechcesz.

Gość gość
odgryzie ci f..ta i go zje. będziesz dziewicemi to bez f..ta. Kuszaca przyszlosc.

Gość mężuś25
Burek nic mi nie odgryzie , bo to ja jemu zrobię loda :)

Gość gość
na moją facetkę świetnie działają wszelkie nakręcania w sytuacjach jak nie możemy rozpocząć seksu - poza domem albo jak ktośu nas jest. Raz są to śmiałe pieszczoty z wykorzystaniem sytuacji jak nikt nie widzi, innym razem zabieram jej jakąś część ubrania lub bielizny. Ulubioną zabawą jest, szczególnie w lecie, zabieranie tuniki na powrót do domu z klubu lub od przyjaciół. Albo w taksówce, albo (lepiej) tuż przed wyjściem zostaje w topie i legginsach śmiało odsłaniających walory jej figury. Jest wtedy tak nakręcona, że w domu wprost się na mnie rzuca. Jak jest w sukience daję jej polecenie żeby w toalecie zdjęła majtki albo majtki i stanik.

Gość gość
uff