Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia19181199

Patrzą na mnie jak na mięso ;(

Polecane posty

Gość Sonia19181199

Od półtora roku jestem w liceum. W gimnazjum byli fajni ludzie. Z każdym można się było zakumplować. W liceum mam kilka dobrych koleżanek, ale kolegi niestety żadnego. Zawsze gdy poznaje jakiegoś chłopaka fajnie się gada i wgl. to on nagle wyjeżdża z tematem seksu. Booże. Tak mnie to wkurza. Ja rozumiem, że jeszcze dorastają, ale bez przesady. Pierwszy raz kogoś widzę, a ten już pół żartem , pół serio chciałby zaprosić mnie do swojej sypialni. Pytają też czy lubię oral i masturbacje. Tak od razu po chwili rozmowy. Ja naprawde nie jestem jakąś pięknością. Nie ubieram sie wyzywająco. Poza tym prawie w ogóle sie nie odzywam. Zwykle odpowiadam wymijająco gdy ktoś o coś pyta. Nie mówię zbyt wiele o sobie. Nie chwale się podbojami jak inne. No ale już nie moge tego wytrzymać. Co jest ze mną nie tak? Co robie źle? Pytałam koleżanki czy wyglądam na łatwą, ale powiedziały, że nie. Moja przyjaciółka z klasy nie ma tego problemu. Faceci rozmawiają z nią po przyjacielsku. Wy też tak macie lub miałyści? Nie chce kojarzyć się facetom tylko z jednym. Co mam zrobić?

Gość FAJNIE JEST
Jesteś przyzwoitą dziewczyną i musisz się przyzwyczaić że chłopaki w tym wieku lubią fantazjować:D Nie zwracaj uwagi na tych debili; mądrze robisz ze ich ignorujesz.Widać że masz poukładane w głowie.