Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zapytuje

Minął już miesiąc

Polecane posty

Gość sie zapytuje

od kiedy ćwicze z Chodakowska:) Dzisiaj pierwszy trening bez użycia wulgaryzmu i przeświadczenia że Eka nienawidzi kobiet:D Jestem z siebie dumna. Bez zmian na wadze, ale: 3 cm mniej w brzuchu, 3 cm mniej w talii :D 2 cm więcej w biodrach:D Jestem zachwycona:))

Gość sie zapytuje
może w końcu będę mieć kobiecą figurę, póki co miałam 78 cm w talii i 89cm w biodrach :)

Gość sie zapytuje
spadaj podszywie:D

Gość siódmy dzień ćwiczeń
co dokładnie ćwiczysz? ile czasu dziennie? ja ćwiczę z Jillian 30DS 6 dni w tyg, a zaraz potem 20 minut zumby -nie jestem pewna czy to jest wystarczająco długa aktywność żeby zrzucić cokolwiek :o

Gość sie zapytuje
ćwiczę skalpel ok 5 razy w tygodniu i do tego dorzucam sobie turbospalanie albo Killera - niestety nie daję rady zrobić więcej niż 20minut, skalpel robię cały oczywiście :D

Gość sie zapytuje
mi sie kiedyś zdarzyło ale to było w samotności, spędzałam popołudnie na klopie i miałam mega sraczke, nie dość ze zabrakło papieru toaletowego, to jeszcze końcówka sie przerwała i po obsranym odbycie przejechałam palcem, na dodatek pękła rura i nie było wody, ale co tam, oblizałam palucha i doznałam olśnienia! smakowało jak masło orzechowe z dodatkiem zjedzonej dzień wcześniej cebuli! to jakiś rarytas!

Gość sie zapytuje
musiałam zacząć ćwiczyć, ponieważ konserwator budynku wystawił gigantyczny rachunek za przerwaną linę w windzie, rzekomo spowodana moją nadwagą (!) ważę wszak tylko 163kg i poruszam się całkiem sprawnie.

Gość sie zapytuje
podszywie marny jesteś, nikt się nie nabierze że to ja:D Ale przynajmniej mi topik podbijasz i dzięki tobie pochwalę się pierwszymi efektami szerszemu gronu osób:D

Gość wstąpiła we mnie nadzieja
aha czyli tak po godzince dziennie :o spoko z tą kupą, nie przejmuj się papierem, ja ostatnio też mam jakąś fazę na masło orzechowe ^^

Gość sie zapytuje
up