Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna33

Czy jestesmy razem? Co to oznacza?

Polecane posty

Gość Niepewna33

Hej Dziewczyny! Mam ostatnio dziwna sytuacje. Poznalam pewnego chlopaka ( rocznikowo mam 18 lat, on jest 4 lata starszy). Juz zanim sie poznalismy wpadl mi w oko. I tak troche popisalismy i zaczelismy sie spotykac. Czesto prawi mi tez rozne komplementy ;p Dopiero po prawie 3 miesiacach znajomosc***ocalowalismy sie po raz pierwszy. Nie powiem, bylo bardzo przyjemnie ;) Bylo to nie tak dawno temu. Od tej pory codziennie sie spotykamy, chociazby na chwile. Tylko, no wlasnie.. Gdy sie witamy, czy zegnamy to zawsze jest buziak. Ogolnie czesto od tej pory sie calujemy. Ale glownie jak sie spotykamy to chodzimy do takich miejsc gdzie jest jakos mniej ludzi. To on wybiera gdzie idziemy, i nie wiem czy robi to swiadomie, czy tez nie. Gdy jestesmy sami to niema problemow, zebysmy sie przytulali, czy cos w tym stylu. Ale gdy idziemy po miescie, to nigdy nie zlapal mnie za reke. Nie wiem tez, czy moge powiedziec, ze jestesmy para, bo nigdy tego oficjalnie tak nie nazwalismy. I ostatnia sprawa, nad ktora ciagle mysle, to to czy on komus o nas powiedzial. Nie znam nikogo z jego znajomych, ale wydaje mi sie, ze chyba cos zauwazyli przez te kilka miesiecy, ze sie z kims spotyka. Prosze, powiedzcie co o tym myslec. Moze to przez roznice wieku? Mam nadzieje, ze przejmuje sie tym nie potrzebnie :D

Gość gość86
porozmawiaj z nim na ten temat, masz prawo wiedzieć na czym stoisz tylko zagadaj jakoś delikatnie żeby delikwenta nie spłoszyć