Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien___facet

Jak kobieta nie zadbana to i nie zadba o faceta

Polecane posty

Gość Pewien___facet

Ostatnio spotykałem się z kobietą młodą 26 letnią ale jedno co o niej muszę powiedzieć to że nie dbała o siebie i nie chodzi tylko o to że miała lekką nadwagę, ale głównie o zdrowie, po prostu źle się odżywiała, brak ruchu itd. siada jej kręgosłup i nic z tym nie robi mimo iż lekarz jej nakazał, nie zrzuci wagi bo jej się nie chce, a słodkie jeść na paczki to potrafi, o zęby też nie dba... Na prawdę nie mam wymagań co do urody kobiety wystarczy mi przeciętna, ta kobieta początkowo była bardzo dla mnie miła i naprawdę super mnie traktowała, myślałem że ją pokocham ale z czasem jak była bardziej pewna że jej nie zostawię to po prostu zaczęła olewać związek, mnie, przestała się starać, niestety to wynika z charakteru, ma takie podejście do mnie do życia jak i do swojego zdrowia, do tego jest uparta, zostawiłem ją i mam straszny niesmak, nie wiem jak to określić po prostu brak ochoty na poznawanie kogokolwiek... :(, minie mi to kiedyś?

Gość gość
niestety musze sie zgodzic z autorem jest multum kobitek które słabo o siebie dbają kazda na swoją miare jedna moze zainwestowac w siebie pół pensji inna tylko maleńka czesc czesto bywa ze te nawet zamozne poprostu im sie nie chce tak to prawda jak o siebie nie zadba to jak ma zadbac o np dziecko a co dopiero faceta życie

Gość Escobar997
własnie dlatego nie lubię pasztetów mentalnych, bylejakość może być urocza tylko na krótką metę lub u geniuszy;]

Gość Pewien___facet
No dokładnie jej się nie chce czyste lenistwo, wystarczyło by codziennie biegać, mniej jeść słodkie i chodzić do dentysty, bał bym się z nią mieć dziecko, pewnie by ładowała w nie słodkie i chemię jak w siebie :(....

Gość gość
to moze z nia na jis aerobic sie zapisz bedzie jej łatwiej

Gość gość
tylko wiesz wizyty u dentysty sa kosztowne nawet bardzo moze nie stac jej chodz jakby chciała to by poswieciła wizyte u ksmetyczki czy zakup ciuszka zeby tylko wyleczyc zeby

Gość gość
Co z jej zębami? Doczepiłeś się głównie dwóch rzeczy, a ogółem jak wyglądała?

Gość gość
2014-02-09 20:29:38 [zgłoś do usunięcia] gość tylko wiesz wizyty u dentysty sa kosztowne nawet bardzo moze nie stac jej chodz jakby chciała to by poswieciła wizyte u ksmetyczki czy zakup ciuszka zeby tylko wyleczyc zeby Stać ją na dentystę, ma na to pieniądze, kupuje mnóstwo ciuchów i inne bzdety... proponowałem swojego dentystę naprawdę dobrego (najlepszy wg wielu w mieście) i bardzo taniego, też nie chciała bo się boi nie lubi itd. ząb ją bolał olała to...

Gość gość
Nie ma co się męczyć z taką.

Gość Pewien___facet
Złe odżywianie - jedzenie słodkiego plus coca cola litrami, nadwaga, ma brzuch dość mocno odstający, reszta ciała w miarę ok, na brzuc****ej nadwaga się skupiła, nie wygląda to zbyt fajnie :( problemy z kręgosłupem, zmęczenie, lekarz powiedział że ma coś ze sobą robić ruszać się biegać cokolwiek, olała to bo mi powiedziała wprost że jest leniwa... sama siebie wykańcza, przykre to, dentysta to tylko przykład, jedynie dba o cerę i na tym się kończy, poza tym ma problem z chrapaniem, przegroda nosowa, na prawdę jest głośna jak śpi, lekarz jej powiedział operacja (czy tam zabieg) przegrody nosowej, na początku była na tak z czasem powiedziała że raczej nie, to niech facet się męczy i nie wysypia każdej nocy, bo chrapała i to bardzo głośno co noc :(, nie szukała rozwiązania :( ja używałem stoperów ale czasem i to nic nie dawało, miała też inne problemy już wcześniej przez tą przegrodę... Wiadomo że takie chrapanie wiąże się z bezdechem i chorobami serca ona jest młoda i ma to gdzieś... zero poszanowania dla swojego zdrowia :( jak taka kobieta chce być w związku i mieć dzieci? jak kompletnie siebie nie szanuje? Im dłużej z nią byłem tym coraz bardziej przykro było na to patrzeć :(

Gość Pewien___facet
Dosłownie to była męczarnia tak mnie to wypaliło że nie mam ochoty zupełnie nikogo poznawać :(

Gość gość
wiesz, ona była jeszcze młoda, wiesz jakby to wszystko wyglądało za jakieś 20 lat?? Nie przejmuj się, bardzo dobrze zrobiłeś, że ją zostawiłeś, bo uratowałeś sobie przyszłość :)

Gość gość
kazda kobieta powinna o siebie dbac nie chce jej skrzywdzic ale wydaje mi sie ze ma cie gdzies jak kobiecie zalezy na facecie zrzuci dla niego klika kg zadba o siebie dziwne ja bym chciała full rzeczy zrobic u dentysty ale lecze wtedy gdy juz jest sytuacja podbarmkowa jak ma na to fundusze to żaden problem gazowane picie nawet jest dobre ponoc po tym sie lepiej trawi ale nie cola bo to sam cukier jej chyba nie zalezy na tobie gdyby tak było to by w podskokach chociaz starała sie cos z tym zrobic

Gość gość
Wycierpiałeś się przez taką, co z katorga. Dobrze, że już po wszystkim. Na pocieszenie powiem Ci, że teraz coraz więcej pięknych i dbających o siebie kobiet znajdziesz niż kiedyś, co za tym idzie? Większe szanse poznania takiej.

Gość gość
To Ty jesteś niedouczony. W przypadku tej konkretnej kobiety to nie było lenistwo, tylko poważna choroba, którą powinieneś znać i pomóc Jej z nią walczyć. Ale ponieważ potrafisz kochać tylko siebie, nie mając głębszych uczuć i uważając się za ideał bez wad, to sobie poszedłeś i w dodatku w obrzydliwy sposób Ją tutaj opisujesz. Super dla Niej, że Ją zostawiłeś, zasługuje na kogoś lepszego.

Gość to bylo lenistwo
a nie zadna choroba. autor poszedl poszukac kobiety bez tak kardynalnych wad

Gość gość
I przy okazji: ten lekarz też nie powinien być lekarzem, skoro gadał takie bzdety, zamiast zlecić badania w kierunku tej choroby. Ale najpierw sam powinien się pouczyć.

Gość Pewien___facet
" 2014-02-09 21:11:05 [zgłoś do usunięcia] gość To Ty jesteś niedouczony. W przypadku tej konkretnej kobiety to nie było lenistwo, tylko poważna choroba, którą powinieneś znać i pomóc Jej z nią walczyć. Ale ponieważ potrafisz kochać tylko siebie, nie mając głębszych uczuć i uważając się za ideał bez wad, to sobie poszedłeś i w dodatku w obrzydliwy sposób Ją tutaj opisujesz. Super dla Niej, że Ją zostawiłeś, zasługuje na kogoś lepszego. " Złe odżywianie i unikanie leczenia to choroba? Z WŁASNEJ WOLI SIĘ TAK ODŻYWIA o czym Ty piszesz?

Gość gość
"to bylo lenistwo a nie zadna choroba. autor poszedl poszukac kobiety bez tak kardynalnych wad". To jest choroba. Bardzo poważna i powinna być leczona. I z lenistwem nie ma nic wspólnego, tylko z ogromnym przemęczeniem. Jeśli Ciebie kiedyś dopadnie, będziesz miał dokładnie tak samo, a niewiele brakuje, żeby na nią zachorować.

Gość przekornaja
:D:D dobre skatbie

Gość Pewien___facet
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość "to bylo lenistwo a nie zadna choroba. autor poszedl poszukac kobiety bez tak kardynalnych wad". To jest choroba. Bardzo poważna i powinna być leczona. I z lenistwem nie ma nic wspólnego, tylko z ogromnym przemęczeniem. Jeśli Ciebie kiedyś dopadnie, będziesz miał dokładnie tak samo, a niewiele brakuje, żeby na nią zachorować. Chodzi o chrapanie? bo nie wiem o czym mowa?

Gość gość
"Pewien___facet Złe odżywianie i unikanie leczenia to choroba? Z WŁASNEJ WOLI SIĘ TAK ODŻYWIA o czym Ty piszesz?" Piszę o tym, co słyszysz. Tak, gdyby tej choroby nie miała, to by się w ten sposób nie odżywiała i miałaby energię do zrobienia wielu rzeczy, na które teraz jej nie ma, bo nie jest leczona. Weźmiecie kilka razy antybiotyki czy hormony lub najecie się produktów z białej mąki czy ziemniaków i też będziecie ją mieli.

Gość gość
A ja miałam wręcz przeciwnie - zawsze o siebie dbałam, zarówno jeśli chodzi o wygląd, jak i o zdrowie, takie sprawy typu dentysta itp. Tak samo też traktuję bliskich, czy kogoś z kim bym była, też dbam o takie osoby, martwię się itp. Wygląd to wiadomo większość kobiet obecnie dba, a ja dodatkowo i o zdrowie lubię dbać, w końcu to istotna kwestia... Ale o co chodzi... miałam faceta, mimo, że zawsze o siebie dbałam to jak z nim byłam starałam się na 200%, jakiś akcent we fryzurze który lubił - jak np. powiedział mi, że lubi jak mam spięte włosy, to mimo, że sama wolę jak mam rozpuszczone, częściej dla niego upinałam.. inny przykład - powiedział mi co mu się szczególnie podoba w ubiorze kobiet itp. więc i to wzięłam sobie do serca... A tu co... przestał w ogóle doceniać, że ja się dla niego staram, a nawet zwracał uwagę na dziewczyny które odbiegały od tego co mu się podobno podobało.. Nie lubił jak dziewczyna pali (ja nigdy nie paliłam) - a w klubach do takich miło zagadywał, lubił jak dziewczyna ubiera się z klasą a oglądał się za takimi co spódnica ledwo tyłek zakrywała i dekolt do pasa... ja owszem lubiłam się ubierać dla niego sexy ale jednocześnie z gustem i klasa, a on wolal takie typowe wyrozbierane laski z dyskoteki... A teraz tez mam podobny stan jak autor- nie mam ochoty nikogo poznawac

Gość gość
O przeroście grzybów lub infekcji drożdżakami. Poczytaj sobie.

Gość Pewien___facet
2014-02-09 21:23:40 [zgłoś do usunięcia] gość O przeroście grzybów lub infekcji drożdżakami. Poczytaj sobie. To objawami są nadwaga i zamiłowanie do słodkiego i coli? Bierze tableki antykoncepcyjne to może od tego?

Gość gość
po anty wieki temu za młodziaka bardzo przytyłam chyba 6 kg w pół roku potem nawet po odstawieniu ponad dwa lata jeszcze mnie trzymałao po anty 90% moich kolezanek zmieniło sie w potwory to tylko takie gadanie koncernów ze to nie ma znaczenia musza na kims zarabiac

Gość Pewien___facet
Gdzie i na jakie badania powinna się skierować?

Gość gość
Nadwaga nie musi być, ale raz się chudnie, raz się tyje. Tak, zamiłowanie do wszystkiego co słodkie (do owoców też, mają dużo cukru), tłuste i wszystkiego, co zrobione z pszenicy, innych zbóż oraz ziemniaków, do produktów smażonych i fast-foodów, do alkoholu. Dopóki nie zacznie się leczyć na tą chorobę, nie będzie w stanie z tego zrezygnować, bo to nie zależy od Niej. I brak energii czy złe odżywianie będą Jej najmniejszymi problemami. Jeśli ją zacznie leczyć, będzie musiała z tego zrezygnować, a to nie takie łatwe.

Gość Pewien___facet
Hmmm to nie wiem do końca czy to jest to, bo inne rzeczy też jada normalnie i lubi, np. ryby, ryże itd. nie obżera się ziemniakami, a słodkie i colę to lubi dużo ludzi, fast foodów nie jadaliśmy praktycznie wcale, ale dalej nie wiem o jakie badania chodzi? gdzie by się musiała zgłosić do jakiego specjalisty? z podejrzeniem czego? Nie jest tak że stale jej brak energii tylko jak dłużej posiedzi w pracy czy coś...

Gość Pewien___facet
alkoholu nie lubi