Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien___facet

Jak kobieta nie zadbana to i nie zadba o faceta

Polecane posty

Gość gość
Nie ma stuprocentowo skutecznych badań. Ale powinna zrobić badania z krwi na antygen candida i przeciwciała antymannanowe, badanie mikroskopowe w laboratorium Felix http://www.laboratoriumfelix.com/cennik-badan,s,16.html . Dodatkowo posiew kału w kierunku drożdżaków w laboratorium mykologicznym (może być konieczność zrobienia tego kilka razy, bo grzyby są trudne do uchwycenia w próbce i w dodatku potrafią się dobrze ukrywać). Potem z tym do dobrego lekarza, który oceni wyniki na podstawie objawów.

Gość gość
przesadzacie z chorobami, odzywia się niezdrowo - dużo słodyczy, cola - czyli słodkie gazowane napoje - a to wszystko w dużej mierze wpływa na organizm i od tego czuje się zmeczona. Gdyby pila soki, wode, jadla więcej owocow, a słodycze z umiarem to czula by się o niebo lepiej

Gość gość
To nie znaczy, że będzie lubiła jeść czy pić wszystko, co wyżej jest napisane, ale że je i pije to, co ma zbyt wiele tłuszczu i węglowodanów. To nie Jej wina, tylko choroba powoduje ciągotę do takiego niezdrowego jedzenia. Na razie Jej brakuje chęci do zrobienia pewnych rzeczy, z czasem zacznie brakować energii i będą pojawiały się różne inne objawy chorobowe. Jeśli zacznie się leczyć, to da się. Lekarz najlepiej immunolog.

Gość gość
"gość przesadzacie z chorobami, odzywia się niezdrowo - dużo słodyczy, cola - czyli słodkie gazowane napoje - a to wszystko w dużej mierze wpływa na organizm i od tego czuje się zmeczona". Nic nie przesadzam. To właśnie jest wynik choroby i to ją dodatkowo posuwa naprzód. Zbyt wiele owoców też tą chorobę nasila. I bardzo silne przemęczenie jest jednym z jej objawów.

Gość gość
no przestańcie z tymi chorobami... ;/ to ze ja mam ochote na cole i słodkie to tez mam isc do lekarza? To jest dobre wiadomo, ale niezdrowe i puste kalorie, bez zadnych wartości odżywczych, jedynie co to człowiek po tym czuje się ospaly i zmeczony i nic się nie chce. Ale to już wolna wola tej dziewczyny, ze to je. Ja tez lubie cole, słodycze itp. ale jem to z umiarem, mogłabym jesc codzinnie owszem - nikt mi nie zabroni ale trzeba mieć umiar i zdrowy rozsadek

Gość gość
"gość no przestańcie z tymi chorobami... ;/ to ze ja mam ochote na cole i słodkie to tez mam isc do lekarza? To jest dobre wiadomo, ale niezdrowe i puste kalorie, bez zadnych wartości odżywczych, jedynie co to człowiek po tym czuje się ospaly i zmeczony i nic się nie chce". Jeśli raz na jakiś czas zjesz coś słodkiego w niedużej ilości czy raz na jakiś czas wypijesz tą colę, to jest to normalne. Ale jeśli byś piła colę za colą i jadła mnóstwo słodyczy i ciast każdego dnia, to tak, trzeba z tym iść do lekarza. Taka chęć wyraźnie zwiększa się po np. antybiotykoterapii czy zażywaniu hormonów. To bardzo groźne i jest też przyczyną nowotworów.

Gość gość
Tak, tabletki antykoncepcyjne też nasilają infekcje grzybicze.

Gość gość
Próźność jest idiotyczna. To najmniej istotna w życiu rzecz, dorośnijcie.

Gość gość
:D :D