Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet 30 lat problem

Polecane posty

Gość gość

jestem kobietą,mam problem z facetem.Piszę do niego mejle,on mi odpowiada ale po kilku dniach,nawet po 2 tygodniach. Ostatnio długo mi nie odpisywał więc napisałam mu,że nie muszę z nim pisać skoro nie chce,że może mi napisać,że mam się odczepić i nie będę go zanudzać mejlami. Odpowdział po tygodniu ,że nie odpisywał bo ma dużo pracy i rzadko wchodzi na skrzynkę. Czy to ma sens?Jeśli nie chciałby pisać ze mną to czemu nie napisze mi że ma mnie dość?Jeśli chce ze mną pisać to czemu nie wchodzi częściej na skrzynkę?Nic nie rozumiem?Może któryś z panów się wypowie?

Gość gość
ktoś wie ????

Gość kobiety
facet traktuje cie jak koło ratunkowe.. nie pisze za często, bys się "nie przyzwyczaiła" ale utrzymuje jakiś tam nędzny kontakt, by nie dac o sobie zapomniec... A tak pisze, bo chce cie mieć w zapasie.. ściemnia na maxa

Gość gość
olej go

Gość gość
mam dokładnie to samo

Gość gość
Wybierz inną formę komunikacji jak np. spotkanie, rozmowa telefoniczna , czy komunikator gg, o skrzynce mailowej faceci zapominają a wchodzą tam jedynie jak muszą. Troche dewocio do tego podchodzisz, coś na zasadzie jak kiedyś pisanie listów. Czy wy jesteście parą , czy może tylko ty tak myślisz? bo takie odnoszę wrażenie.

Gość gość
jesteśmy tylko znajomymi

Gość gość
od dziś koniec z gościem ja mu sobie porobie kolo ratunkowe z takiej fajnej dziewczyny jak ja to mu sie niedobrze zrobi