Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VictoriaVIKI

Czy po porodzie w UK mogę liczyć na podwiezienie karetką do domu NIE MAM PRAWKA

Polecane posty

Gość gość
moja sasiadka tez przyjechala karetka, odwozil ja caly personel szpitala wraz z pacjentami... Zjechalo sie kilka wozow

Gość gość
dzięki, popłakałam się ze śmiechu

Gość gość
A ja chcialem o te placki zapytac,czy one z owocami beda czy raczej serniki??Bo mieszkam niedaleko to w sumie bym wpadl ale potrzebuje wiecej info na temat zagrychy!!

Gość gość
:D Temat Dnia:D

Gość gość
z tego co mi wiadomo to ciasta beda wypiekane dla bezpieczenstwa ze swiezych jaj, z rambarbarem

Gość gość
pytanie do goscia z 09.02.14 dotyczace pacjentow .Czy wszyscy pacjenci szpitala odwozili twoja sasiadke czy tylko ci na chodzie?A co z tymi pod kroplowka albo ze zlamaniami ,czy szpital to jakos zorganizowal??

Gość gość
jak ojciec marynarz, to moze łodzia podwodna podpłynie

Gość gość
ale czy wszystkie ciasta z rabarbarem???Bo ja bym wolal z jablkami albo chociaz z powidlem jakims,czy ten rabarbar to pewne????A czy jaja z chodowli szpitalnej??Kurcze tyle niescislosci!!

Gość gość
Buahahaha, naprawde sie na to nabralyscie??? :D Hahahahahaha, autorko jestes wielka, kretynki lyknely jak swieze kluchy, hahahahahaha :D:D:D:D

Gość gość
glupie zarty !!! ja przyjechalam dla bezpieczenstwa karetka! Ludzie wychodzili z domow na powitanie i machali do nas choragiewkami na wietrze.

Gość gość
Ja tez sie dolacze wkoncu to tak wazne wydarzenie niczym Kate I William ehh bedzie impreza:D obawiam sie tylko jak juz tutaj ktos wczesniej napisal ze caly oddzial ma sie zjechac, co z pacjentami obloznie chorymi, trzeba bedzie jakies posilki wziasc. Tych z ojomu tez maja brac karetek zabraknie, autorko jakies rady?

Gość gość
No ale nie rozumiem???To znaczy ze co,ze jak ze nie bedzie ciast tylko kluchy???Pogubilam sie,niech mi ktos wyjasni!!!A co z jajami i strazackimi wozami?Beda???

Gość gość
Nie wiem skąd biorą sie takie kretynki, serio o takie coś pytasz czy prowokacje robisz?? Jeśli to pierwsze, to współczuje genów twojemu dziecku. Serio. Zapytaj o to w szpitalu to legenda będzie o tobie krążyła przez kolejne 10 lat. I wstyd za rodaczkę imbecyla. :-o

Gość Tutaj autorka
Obstawiam z ta lodzia podwodna , maz chyba da rade wlasnie wyslalam mu wiadomosc morsem w tej sprawie.... :)

Gość mama 2 latka
mnie dla bezpieczenstwa po porodzie odwozili na sygnale karetka z UK ,az na lubelszczyzne. W asyscie wozow strazackich tez na sygnale. Nie widze powodow do smiechu.

Gość gość
wlasnie krolowa wydala rozporzadzenie,kazdy szpital w uk ma oddac do dyspozycji 3 karetki wiec nie bojcie sie wszyscy sie pomieszcza.Najbardziej poszkodowani beda ci na diecie bo nie beda mogli sprobowac ciast :-(

Gość gość
Mnie nic nie zdziwi, mnie klienci zadają takie pytania ze tylko sie z nich śmieje. Wyobraźcie sobie ze ktoś dzwoni i mówi lecę samolotem ale mam przesiadke we Frankfurcie, czy ktoś mi może pomoc ? Wtedy mowię: tak, osobisty tragarz, tłumacz języka oraz psycholog na ukojenie nerwów. :-)

Gość Tutaj autorka
:D

Gość gość
jA chciałam tylko dodać że ja jak wróciłam do domu to był to zupełnie nowy dom. Wiesz tak jak na Polsacie Katarzyna Dowbor taki program prowadzi dokładnie tak było.

Gość mama 2 latka
byl tez skromny poczestunek kawa, napoje i ciasta z rambarbarem

Gość gość
Ref. We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine.

Gość ja rodzilam w lecie
wiec u mnie byl placek z jagodami. Jagodziarze wyruszyli na jagody dzien przed porodem . Dla bezpieczenstwa, aby jagody byly swieze

Gość Tutaj autorka
Impreza odwolana !!! Nie potrzebuje juz Waszej pomocy hehe, dogadalam sie ze strazakami beda pompowac wode a maz podwodna ladzia podplynie i dostarczy nas do domu, trzeba miec znajomosci co nie...

Gość Tutaj autorka
*lodzia zeby nie bylo ze blondynka jestem!

Gość gość
Eno nie robcie jaj!!!Jestem pacjentka Queen Charlotte's & Chelsea Hospital i juz sie strasznie nastawilam na ta impreze.Leze pod kroplowka i nie mam zbyt wielu atrakcji na co dzien.Ciasta z rambarbarem tez dawno nie jadlam i az slina mi pociekla a tu takie rozczarowanie!!!!

Gość Tutaj autorka
Mam przeczucie ze ta taxi mi sie nalezy ale stwierdzilam oj nie, nie ma imprezy dla wszystkich na krzywy ryj:D

Gość gość
A cały tłum ludzi będzie Ciebie witać jak Kate...

Gość gość
Nie, karetka nie podwiezie cie do domu...Ba! Mojej kolezance wrecz zabronili wzywac karetke gdy bedzie rodzic bo karetki sa do innych celow...U nas rodzi sie w szpitalu 10 mil od naszego miasta tak wiec albo rodzina, albo znajomi albo taksowki.

Gość VictoriaVIKI
po przeczytaniu waszych opini zdenerwowalam sie i urodzilam w domu!!! Maluszek jest grzeczny i zeby was nie zawiesc pieke ciasto z rambambarem:-P Niestety nie jestem w stanie poczestowac wszystkich chetnych,bo wystarczy tylko dla mojego meza i jego kumpli marynarzy......oj musze konczyc bo wlasnie zacumowali swoja lodz przed domem!!!Nara,trzymajcie cie ,badzcie zdrowi,siema:-P

Gość gość
:D