Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patuszka

Mój facet woli grać w piłkę niż, spędzać ze mną miło czas.

Polecane posty

Jestem z moim P 8 miesięcy i ostatnio nie układa się za dobrze. Chodzi o to, że nie potrafię go do niczego namówić mam wrażenie, że dla niego liczą się tylko zdanie innych. Nigdy mu niczego nie zabraniam i tak samo ja lubię spędzać czas bez niego. Chodzi o to, że on pracuje dwa na dwa więc poprosiłam Jego żebyśmy coś razem zrobili, że może jakieś kino, spa , łyżwy lub wypad za miasto a on się tłumaczy, że jest już umówiony bo ma grać z kolegami. Więc zaproponowałam że niech jeden dzień za gara z nimi a jeden wieczór ze mną to nie bo będą grali dwa dni. Dodam że gra czasami nawet trzy razy w tygodniu a jak zostaje mu jeden dzień wolny bez kolegów to tłumaczy się że jest zmęczony. Rozmawiałam z nim że chciałabym z nim spędzać czas i że jest mi przykro że tak się zachowuje. Nie wiem jak mogę to zmienić żebym czuła się dla niego ważna

Gość gość
Przecież to ewidentne, że Cie olewa :) albo gra albo zmęczony? :) ciekawe czy jego koledzy wiedzą, że on "gra" z nimi trzy razy w tygodniu

Gość gość
zrób eksperyment i udawaj przez kilka dni że masz jakieś ważne sprawy i jesteś zajęta jak będzie mu to obojętne to znaczy że nie jesteś aż tak wazna w jego życiu na tą chwię

Gość gość
facet lubi ganiać nie tylko za pilką ale też za dziewczynami- więc zrób tak aby to on musial się starać o twoje wzglądy, im będziesz bardziej niedostępna tym bardziej będzie się staral no chyba że nie jest tobą zainteresowany

Widzimy się dość często bo u niego mieszkam swoje mieszkanie mam w trakcie remontu, tylko, że zawsze siedzimy w domu bo musi zdążyć na mecz. Dodam że próbowałam robić tak żeby nie mieć czasu dla niego ale bez skutku bo i tak chodził na mecze. Mówi mi, że to lubi i to jest jego pasja. Chciałabym Go do czegoś innego namówić.

dodam jeszcze że jak Jego znajomi gdzieś chcą wyjść to On bardzo chętnie oczywiście ze mną, ale dzisiaj odmówiłam bo jak ja chciałam wyjść gdzieś na miasto to nie chciał jak zwykle robi to co inni chcą a nie ja.

Gość gość
Nie wiem też mam wrażenie, że facet mnie olewa