Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ przez wielkie G

ZA CO LUBICIE KAFE?

Polecane posty

Gość GOŚĆ przez wielkie G

Pisać.....

Gość Escobar997
kiedyś przeczytałem że w średniowieczu jedną z koncepcji alchemicznych była zamiana g***a w złoto, no a mi nie daje pełnej satysfakcji Dostojewski, więc chciałbym uzyskać materię jeszcze bardziej czystą, i to dla niej, i to przez nią właśnie tutaj przebywam, czaisz?

Gość gość
kiedys było myslenie ze jest tu ktos wyjatkowy po tamtym wspomnieniu nic juz nie zostało bo to fircyk i bawidamek był teraz kafeteria jest odskocznia

Gość Escobar997
poza tym kafeteria wyklucza upływ czasu, trudno w powielających się bezosobowych tematach znaleźć jakikolwiek punkt odniesienia, a bez przestrzeni czas nie istnieje, bo nie da się go określić, tak więc jest w tym jakaś przewrotna metafizyka

Gość gość
za ten specyficzny klimat :classic_cool:

Gość Felixtus
jedyna okazja aby na tym forum, gdzie jest sporo kobiet napisać anonimowo co przeciętny facet myśli o kobietach , przecież w cztery oczy nie zawsze jest okazja aby powiedzieć kobiecie, że w tych kalesonach i ściętych włosach na jeża wyglądasz jak strach na wróble na polu i zapomnij teraz o randkach przez najbliższe pół roku i nawet nie przyznawaj się nikomu, że się znamy , i co tam jeszcze ogoliłaś ? no tak, peazda ogolona, nogi ogolone, czacha ogolona , pod czaszką pusto , co sobie pomalowałaś ? pazury masz pomalowane i co , mam skakać z radości i co jeszcze ? kawę z miodem zamawiasz po przebudzeniu ? i co jeszcze kopa chcesz w zadek ?

Gość kafeterianka na pół etatu
Na to, że niezależnie od zaawansowania stanu upojenia alkoholowego i tak rozumiem, o czym ludzie piszą :D

Gość gość
Felixtus chcesz w ryło ?

Za polecane tematy. Życiowe. Widać, że redakcja wie, co boli szarego człowieka:D No rzućcie okiem, na polecone tematy;)

Gość gość
ogólnie jest tu bardzo zabawnie, odpowiedzi na poważne problemy są nieziemskie, przemo 22 wymiata z debilnymi tekstami, tylko się śmiać i ktoś jeszcze grozi felixusowi, no komedia jedna wielka to kafe, tylko niektórzy ludzie są zbyt spięci i walczą z podszywaczami, jakby mieli wygrać a ci się cieszą że debile się denerwują

Gość ona jedyna
lubie kafe za ciekawe tematy :)

Gość gość
a ja lubie Kafe za glupote- głupie posty.

Gość gość
o to wlasnie chodzi.

No i po co mamy coś usuwać, jak wy to wszystko lubicie? :) A ja lubie was.

Gość gość
z sasiadkami nie wdaje sie w plotki, ich zycie ogranicza sie tylko od gotowana,sprzatania liczenia scierek ,wekow,a tutaj moge porozmawiac na wszystkie tematy

Gość gość
jak usunac ta reklame bonduelle po prawej stronie?zaslania mi pol ekranu

Gość gość
Sama zniknie usunac sie nie da