Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dluga walka z grzybica

Polecane posty

Gość gość

hej czy wyleczył ktos z WAs grzybice? ja juz trace nadzieje byłam u kilku dermatologow brałam tabletki przez 6 m-cy, odkazałam buty formalina nawet wacikiem smarowałam pazury teraz 2 razy dziennie Acifung..forte niby mam na lewym,prawym paznokciu na duzym palcu u nogi tylko w kacikach ale tak mi to przeszkadza mam nowego faceta chowam syrki bo sie wstydze ..moczyłam w occie..cuda czy ktos zwalczył to swiństwo?

Gość gość
dluga walka ja walcze

Gość gość
ja mocze w occie ale narazie nic:(

Gość asanka
Mnie lekarz przepisał na grzybicę paznokci lek trioxal, który się doustnie przyjmuje z przerwami. Już widzę poprawę, więc myślę, że w końcu mi się uda tego dziadostwa pozbyć :)

Gość gość
ja mam problem z grzybicą od dobrych 20 lat okresowo leczyłam, zaleczałam, wracała... teraz tylko maskuję lakierem, mam problem tylko z dużymi paznokciami stóp, dwa razy miałam je chirurgiczne zdejmowane, od tego czasu ciągłe problemy zaczynam podejrzewać że problem wynika z dwóch powodów: podwyższony poziom cukru we krwi i problemy z krążeniem obwodowym ( ciągle zimne dłonie i stopy) te dwa sprzyjają zakażeniom, olałam sprawę bo nie będę całe życie łykać tabletek na grzybicę lub sparować jakimś lakierem paznokci

Moja siostra męczyła się długo z problemem grzybicy na stopach, ale udało się temu zaradzić. Tzn też były leki w postaci tabletek, maści, punktowe jakieś preparaty ale wyszukałysmy razem centrum w łodzi (http://www.beauty.com.pl/pl/leczenie-grzybicy-paznokci) i tam się obie wybrałyśmy. Znalazłysmy tam laserowe leczenie grzybicy paznokcia, po kilku zabiegach siostra ma spokój - zobaczymy tylko na jak długo :)