Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten angielski to udreka nie wiem co ona tam napisała

Polecane posty

Gość gość
Naczelnik jak człowiek w wszystkich dziedzinach jest dobry to nic nieumie inżynier musi miec wizje pomysł a reszta internet mu zapewni obliczenia wzory no wiadome ze podstawy trzeba miec ale teraz nauka to jest ogulna wiedza bo uzupełnienie moze byc w firmie na okreslonym stanowisku

Gość gość
Nikt nie zna wszystkich słowem, bo i nie o to chodzi. Musisz się nauczyć gramatyki, bo to szkielet, na którym wszystko się opiera. To wszystko jest bardzo logiczne i proste jak konstrukcja cepa. Czasy w angielskim są 2, reszta to aspekty dokonanosci i ciągłośc***Przyszłość wyraza się różnymi konstrukcjami. I tyle.

Gość gość
budowa cepa jest prosta jakl ci ktos ja pokaze a zapytaj mieszkanca miasta coto jest cep i niebedzie wiedział!

Gość gość
No to poprosił kogoś zorientowanego, żeby c****kazał!

Gość gość
ide spac moge byc tym tumanem laski bez moge fizycznie robic skoro musze sie uczyc czegos co niema sensu moze i ma ale sie tego niepotrafie nauczyc . myslałem o studiach ale poco sbie nadzueje robiłem skoro to g***o niewiem czy zdam a jak zdam to moze na 30 %

Gość gość
ha ha popros niby kogo niema kogo wsumie czasu niema zreszta raczej sam zadania odrabiam niebede jak debil siostre pytał o pomoc bejsens

Gość gość
To poprosił siostrę zamiast pisać na kafe, język to zjawisko społeczne i można SOE GP nauczyć jedynie przez interakcje.

Gość gość
ja niejestem komunikatywna osoba i czemu musze sie tego dziadostwa uczyc wole sie maty uczyc

Gość gość
dobra ide spac dobranoc , najwyzej bez matury tez mozna żyć coprawda pracodawcy beda miec wonty zech taki i owaki ale no durna wspułxczesnosc kiedys człowiek se mugł życ ze własnej roli a teraz sie uczy ślepnie niema domu a truja gho żarciem to jest wasza durna cywilizacja!