Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dangerous666

Zawirowanie uczuciowe

Polecane posty

Witam :) W zasadzie to nie wiem jak mam to zatytułować ;) Zacznę od tego, że jestem młodą osobą mam dopiero 20 lat i jestem w stałym związku już 3 lata. Niedawno zaczęłam pisać z innym chłopakiem, który napisał do mnie na portalu społecznościowym, ja do niego nie pisałam wcześniej to on po prostu przez przypadek trafił na mój profil i bardzo mu się spodobały moje zdjęcia, od razu zapytał czy mam chłopaka, ja napisałam od razu, że tak, napisał, że to było by dziwne, gdybym nie miała chłopaka, pisał mi tyle komplementów, gdzie nigdy, przez cały związek nie dostałam od mojego chłopaka, piszemy już miesiąc pytał się czy mój chłopak nie ma nic przeciwko temu, że piszemy i że mu dziwnie, że mam chłopaka. Cały czas piszemy nie kończą nam się tematy do rozmów, jest inny niż mój chłopak bardzo czuły i świetnie się rozumiemy, czekam z utęsknieniem na wiadomość od niego,myślę o nim nawet kiedy jestem ze swoim chłopakiem, jeszcze się nie widzieliśmy na żywo. Ostatnio wysłał mi nawet swoje zdjęcie z dzieciństwa, niczego przede mną nie ukrywa. Ale ostatnio nie daje znaku od paru dni, pomimo tego, że widzę, że loguje się praktycznie codziennie, a ja szaleje i nie wiem co robić :(

Gość gość
Błagam o jakąś radę :(

Gość gość
Ale na razie nie stpisz przed decyzją. Jak się odezwie, spotkań sie z nim poznaj go na żywo i zobacz jaki jest naprawdę. A jak nie, to zaakceptuj to, ze nie chce.